Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.735
Cevap
41
Favori
223.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aLpinga

Merhaba arkadaşlar steam e yeni dolar ekledim ancak şunu diyor steam cüzdanına yeni ödeme yöntemi ile para eklediniz işleminiz onaylanınıcaya kadar topluluk pazarını kulanamıcaksınız diyor. 2 gün oldu ne zaman düzelir

Sizin düzeldi mi ? Aynı dertten muzdaribim ne kadar sürede düzelicek merak ediyorum
  • steam'de oyun indiremiyorum. indirmeye tıklıyorum yükleyeceği yeri seçiyorum sonra oyun indirilmeye başlıyor ve anında bitiyor. indirilmiş gibi oluyor ama oyuna girmeye çalışınca da bu hatayı veriyor: Oyun başlatılamıyor (kayıp uygulama dosyası) internette de araştırdım ama bir şey bulamadım.
    Önceden bir oyun indirmiştim o yüklendi sorunsuz ondan sonra indirmeye kalktığımda böyle olmaya başladı.

Not: Steam kaldırıp yeniden yükledim sorun devam etti.

edit: arkadaşlar denemek için baika bir oyun indirdim oyun indi, inmeyen oyunlar şunlar: loadout, path of exile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bawerb -- 10 Haziran 2014; 20:52:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cankano

quote:

Orijinalden alıntı: aLpinga

Merhaba arkadaşlar steam e yeni dolar ekledim ancak şunu diyor steam cüzdanına yeni ödeme yöntemi ile para eklediniz işleminiz onaylanınıcaya kadar topluluk pazarını kulanamıcaksınız diyor. 2 gün oldu ne zaman düzelir

Sizin düzeldi mi ? Aynı dertten muzdaribim ne kadar sürede düzelicek merak ediyorum

Orda bir tarih olması gerekiyor. Biraz beklemeniz gerekir steam bu konularda gerekenden fazla hassas.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metciii

Ben Witcher 2 almıştım, malum 16 gb, 3 gündür parça parça indiriyordum, dün kaldığı yerden devam ettim %90'lara gelince kapattım şimdi açtım indirme baştan başladı
    Normal mi? Ne yapmalı?

Aynısı başıma gelmişti. Ordaki pause tuşuna basmayıp steam programını direkt kapatınca yeniden indiriyor. Acı tecrübe oldu ama geçti, yeniden indirmeniz gerekiyor..
  • Merhaba arkadaşlar, ben bugün indirimde olan rogue Legacy'i aldım, Sorun şuki oyuna tıklıyorum hiç bir şey olmuyor. Bu sorunun çözümünü bilen varmı ? :(
  • Hesabımdan iki kere para çekilmesine rağmen satın almaya çalıştığım oyun oyunlarım arasında gözükmemektedir ve ödeme kısmında şöyle bir hatayla karşılaştım : Bazen kredi kartı şirketleri bu işlemleri hesap ekstrenizde 'tutar' fakat sizden ödeme almaz. ne yapmam gerekiyor bilen varmı?
  • Arkadaşlar merhaba yardımcı olursanız çok sevinicem.Steamde çok yeniyim max payne 3 6.99 dolara inmiş.Ben bunu iş bankasının kredi kartıyla alsam doların 2 tl olduğunu farz edersek hesabımdan 14 tl mi çekiliyor.Herhangi bir komisyon alıyorlar mı?Lütfen kredi kartıyla alışveriş yapan biri bana yardımcı olursa çok minnettar olucam.Birde steamdan kredi kartıyla alışveriş yapmak güvenli midir?Sorularımı cevaplayanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartacus55

Arkadaşlar merhaba yardımcı olursanız çok sevinicem.Steamde çok yeniyim max payne 3 6.99 dolara inmiş.Ben bunu iş bankasının kredi kartıyla alsam doların 2 tl olduğunu farz edersek hesabımdan 14 tl mi çekiliyor.Herhangi bir komisyon alıyorlar mı?Lütfen kredi kartıyla alışveriş yapan biri bana yardımcı olursa çok minnettar olucam.Birde steamdan kredi kartıyla alışveriş yapmak güvenli midir?Sorularımı cevaplayanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Steam güvenli, komisyon yok diye biliyorum, ödeme ekranında alacağım oyun tutarları çıkmıştı sadece ama uzun zamandırda bir şey almadım çok net hatırlayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parodist -- 13 Haziran 2014; 12:40:54 >
  • Öncelikle merhaba.

Yeni olduğum için bazı ayarları hakkında hiç bir bilgim yoktu. Max Payne 3 aldım ve malumunuz 30 Gb. Dünden beri iniyordu ve zaman geçsin diye oyuna girdim. Meğer oyun esnasında indirmelere izin ver seçeneği varmış ayarlarda. Bilmediğim için indirme sıfırlandı. Steam'in downloadings klasöründe oyun gözüküyor. Bu indirmeyi tekrardan nasıl kaldığı yerden devam ettirebilirim ?
  •  STEAM Rehberi/Soru-Cevap
    nasıl çözebilirim?

yönetici olarak çalıştırdım appcache dosyasını sildim vs düzelmiyor
  • Steamdan 2-3 dolarlık oyun alsak steam wallet aktif olur mu ?
  • Merhaba steam hesabimda olan oyunu nasıl gift atabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berhan?

STEAM Rehberi/Soru-Cevap
    nasıl çözebilirim?

yönetici olarak çalıştırdım appcache dosyasını sildim vs düzelmiyor

Tweaking.com - Windows Repair (All in One) adlı programı indir tarat restart at bu program steamdaki büyük sorunları çözüyor .
  • yaz indirimleri ne zaman olucak bi bilginiz varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

Merhaba steam hesabimda olan oyunu nasıl gift atabilirim?

Baştan gift seçeneğini seçerek alacaktın oyunu,geçmiş olsun.
  • Merhaba arkadaşlar

Steamdan oyun alıcam ama şöyle bir hata alıyorum oyun yerine

Beklenmedik bir hata meydana geldi. Ödeme işleminiz tamamlanmadı.
    Lütfen Steam Destek ile irtibata geçin.

BU HAFTA 2 OYUN ALDIM KREDİ BİLGİLERİMDEN EMİNİM YANLIŞ YOK HATANIN ÇÖZÜMÜ NEDİR ? TEŞEKKÜRLER
  • daha önce muhakkak sorulmuştur fakat bulamadım, pc'mde 6 tane steam oyunu var fakat format atmam gerekli. malum akk yüzüne hepsini indirmek çok zor. bunun bir çözümü var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bildiginsan

daha önce muhakkak sorulmuştur fakat bulamadım, pc'mde 6 tane steam oyunu var fakat format atmam gerekli. malum akk yüzüne hepsini indirmek çok zor. bunun bir çözümü var mıdır?

steam ıcıne gir steam aps denilen dosyayı bi yere kopyala tasınabilir hardisk vb gibi sonra format at yeni steam yükle bu kopyaladığın dosyayı oraya kopyala evet de bu kadar
  • dota2 pazardan item almak istedim steame paypal kartımı tanıttım hatta 5dolar aktar dedim şu anda cüzdanda 5dolar var gözüküyor ancak steam kullanıcıları koruma için en az 30gün içinde ürün almış olmanız lazım diyor.benim steamden oyunmu almam lazım alabilceğim en ucuz şey nedir?dota2 nin kendi mağzasından 0.99a set alsam alış veriş yapmış sayılırmıyım?bide 30gün çok bunu hızlı geçmenin bi yolu varmıdır?
  • STEAM HESABINDAKİ PARAYI GERİ KARTA AKTARMANIN BİR YOLU VAR MI?
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.