Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.735
Cevap
41
Favori
223.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya beyler birşey soracaktım . Ben dota 2 keyi ile cs : go gift olarak takaslayarak aldım . Bir hafta oynadıktan sonra dun mesaj geldi ve oyun silindi . Benim gibi 7-8 kişiyi dolandırmış bu adam . Keyi yada oyunu geri alabilme şansım var mı acaba ?
  • arkadaşlar selam,

geçen steam da userların profillerini gezerken dikkatimi çeken birşey oldu. mesela bazı adam var 700 tane oyunu var. yüzde 90 ını da oynamamış bile. Sizce böle adamlar para vererek mi alıyordur bu oyunları yoda CS:GO Dota2 gibi oyunlarda sattıkları eşyalardan kazandıkları para ile mi almışlardır?
  • Arkadaşlar kutulu oyunlarımın hangilerini steam'e tanıtabildiğimi nereden öğrenebilirim? Neye göre oluyor bu? Nasıl oluyor?

Tanıtmaktan kastım öyle "steam-dışı oyun ekle" değil. Direk steam'e eklemek istiyorum. Yapabildiğini söyleyenler oldu da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

Arkadaşlar kutulu oyunlarımın hangilerini steam'e tanıtabildiğimi nereden öğrenebilirim? Neye göre oluyor bu? Nasıl oluyor?

Tanıtmaktan kastım öyle "steam-dışı oyun ekle" değil. Direk steam'e eklemek istiyorum. Yapabildiğini söyleyenler oldu da.

3 veya 5 haneli olmalı keyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

Arkadaşlar kutulu oyunlarımın hangilerini steam'e tanıtabildiğimi nereden öğrenebilirim? Neye göre oluyor bu? Nasıl oluyor?

3 veya 5 haneli olmalı keyler.

Tek tek keylere bakmam lazım yani, neyse deneyeyim. Teşekkürler.
  • arkadaşlar ben steamdaki bir oyunumu başka bilgisayara atıcam bu nasıl olacak?biraz araştırdım yedekleme yaparak olur diye gördüm.yedekleme yaparken CD-DVD-Özel seçenekleri çıktı karşıma.bende CD-DVD olmaz usb bellek olur dedim özeli seçtim.usb bellekte takılı şimdi yedekleme yapıyor ama nereye nasıl yapıyor anlamadım.bir yardımcım olursanız sevinirim aksi taktirde akk çakar sağım solum şaşar
  • codmohlol C kullanıcısına yanıt
    ciddi misin
  • Beyler steam kullanmaya yeni başladım size bir sorum var bazen kampanya oluyor belli bir oyun ücretsiz oluyor ,o oyunu kütüphaneye eklemek istiyorum ancak bilgisayara yüklemek istemiyorum (akk nedeniyle hemen dolmasın ) bunu nasıl yapacağız sonra yüklemek için saklama yolu felan yokmu veya oyunu yüklesem o otomatik olarak kütüphane kaydedermi ona göre en kötü indiririm oyunu?
  • enahbor E kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linkde adım adım anlatıyor.

Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Steam'deki Oyunların Yedeğini Alma - ShiftDelete.Net
    http://shiftdelete.net/steamdeki-oyunlarin-yedegini-alma-2_35774-s2.html

• Bazı steam ekran görüntülerinde steam arayüzü değişmiş. Böyle temalar var mıdır? Varsa nasıl yapabiliriz?
  • Steamde hamachi kullanmak yasak mı?Unturned oyunu için server kurucam kuramıyorum hamachisiz?
  • Oyunlarda item alıp satabilmek için sanırım steamde en ucuzuda olsa bir alışveriş yapmak lazım ama steam cüzdanımıza en az 5 dolar yükleyebiliyoruz galiba. Bundan daha azı mümkün değil mi? Private profil olayı ne oluyor birde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onkato

Beyler steam kullanmaya yeni başladım size bir sorum var bazen kampanya oluyor belli bir oyun ücretsiz oluyor ,o oyunu kütüphaneye eklemek istiyorum ancak bilgisayara yüklemek istemiyorum (akk nedeniyle hemen dolmasın ) bunu nasıl yapacağız sonra yüklemek için saklama yolu felan yokmu veya oyunu yüklesem o otomatik olarak kütüphane kaydedermi ona göre en kötü indiririm oyunu?

Iki farkli bedava oyun vardir 1. Si sadece 3 gunluk deneme amacli bedava yapilan oyunlar Sen bunlari kutuphanene eklesen dahi 3 gunun sonunda silinirler.surekli bedava olan oyunlari Sen kutuphanene eklemen yeterli indirmen gerekmiyor ayni sekilde l4d2 gibi arada bedava dagitilan oyunlarda bu sekildedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı kredi kartını 2 ayrı hesapta kullanırsak sıkıntı olur mu? Çalıntı kart vs. gibi. Arkadaşım oyun alacak ama gift atmak istemiyorum çünkü topluluk pazarında satış yapmak istiyor.
  • Arkadaşlar bilgisayarıma format atmam gerekti. Format atmadan önce Oyunları Yedekle ve Geri Yükle kısmından yedekledim. Formattan sonra yedekleri geri yükle kısmına bastığımda hedef klasörü de yazdıktan sonra ürün kodu istiyor. Oyunları indirmeden nasıl yükleyebilirim?
  • Arkadaşlar merhabalar ,

Daha önce steam kullanmadım o yüzden aklıma takılan birkaç soru var.

Euro Truck Similator 2 yi multiplayer oynamak için orjinali gerekiyormuş

Giddi gidiyor 'dan Euro Truck Simulator 2 yi buldum fakat eve cd felan yollanmıyormuş key felan veriliyormuş.

Eğer ben keyi alırsam steam'dan aktifleştirebiliyor muyum ? ve aktifleştirirsem oyunu nasıl indirecegim.

Yardımcı olabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler
  • Herkese kolay gelsin.
    Şu an dil eğitimi için yurtdışındayım. Steam yaz indirimlerinin son günü şöyle bir sorun yaşadım:
    Oyunları seçtim,ödeme için gereken bilgileri doldurdum ama ödemeyi tamamlayamadım. Sonra geçen gün olan at ve kılıç indirimlerinden de faydalanmak istedim ama ödemeyi yine yapamadım. En sonunda adres yerinde ülkeyi türkiye yerine bulunduğum ülke olarak belirttim ve oyunu aldım. Şimdi sizlere danışacak iki sorum var:
    1. Buna benzer bir sorun yaşayan oldu mu?
    2. Adres normalde türkiye adresi olup sadece ülke değişik olduğu için fatura gelmeyecek. Bu sorun oluşturur mu?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• barkincan B kullanıcısına yanıt
    sana verilen cdkey i oyunlar sekmesinin altındaki ürün etkinleştir bölümüne giriyorsun. oyun kütüphanene ekleniyor ordan indiriyorsun

gittigidiyordan kaça satıyorlar bilmiyorum ama burdan
    Humble Bundle
    Humble Weekly Bundle: Zen Studios 3
    https://www.humblebundle.com/weekly

10 dolara eurotruck2 dahil ordaki 6 oyuna da sahip olabilirsin bağış etkinliği (etkinliğin bitmesine 6 gün var) olduğu için ödeme kısmında dikkat et. varsayılan olarak 25 dolardır. oraya 10 dolar yaz. 10 dan az yazarsan eurotruck u alamazsın

satın alma işlemini tamamlayınca sana mail atacaklar. o maildeki linkten tek tek oyunları steamına ekleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 18 Temmuz 2014; 1:52:36 >

• GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    bugün o sitede geziyordum şunu gördüm ,
    Humble Bundle
    Buy Euro Truck Simulator 2 - Going East! from the Humble Store
    https://www.humblebundle.com/store/p/eurotrucksimulator2_goingeast_storefront

ama aklıma takılan bu ek bir paketmi yoksa bunu alsak multiplayer oynamak için yeterlimi . Fiyatı çok düşük 7 $ bişey değil . Bide ek paket felan cıkar diye korkuyorum .

• barkincan B kullanıcısına yanıt
    o sadece going east dlc si. ana oyuna ihtiyacın var

benim yolladığım linkdeki Euro Truck Simulator 2+Fantasy Paint Jobs Pack Debut!
    10 dolara ordaki oyunların hepsini alabilirsin. forumda belki birileriyle ortak alabilirsin bundle ı. sen ets yi alırsın onlar diğerlerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 18 Temmuz 2014; 14:15:11 >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.