Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.735
Cevap
41
Favori
223.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım , valla fazla bişeyde değil ve multiplayer için değer sanıyorum alıcam başka yapıcak birşey yok :D Çok zevkli olucagını düşünüyorum
  • arkadaşlar yaş 18i geçti steamden oyun almak şöyle 100-200lira limitli bir kart almak istiyorum ama daha önce hiç bulaşmadığım içinde korkmuyor değilim hani :) birisi pm falan atıp yardımcı olabilir mi acaba ?
  • enahbor E kullanıcısına yanıt
    limitle uğraşmayayıp banka kartıyla alabilirsin ben igaranti kullanıyorum her hangi bir hesap ücreti yok androidden programla hallediyorsun herşeyi. Steamdan da oyun alabiliyor.
  • arkadaşlar ben steam hesabımın şifresini unuttum. Şifremi unuttum a tıkladım mail'e kod gelmedi nasıl çözebilirim bu problemi ?
  • beyler bi üstteki soruma cevap verirmisiniz ? başka bir bilgisayardan açmaya çalıştım steam account'umu mail adresine bir kod yolladık onu yaz dediler adrese kod gelmiyor
  • Arkadaşlar steamden eve online satın aldım arkadaşım benden önce dosyaları indirdi. Hard disk ile dosyaları bilgisayarıma aldım ancak steam hesabımda oyunu yüklendi olarak gösteremiyorum elimdeki dosyalar ile tam olarak ne yapmam gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wade

Arkadaşlar steamden eve online satın aldım arkadaşım benden önce dosyaları indirdi. Hard disk ile dosyaları bilgisayarıma aldım ancak steam hesabımda oyunu yüklendi olarak gösteremiyorum elimdeki dosyalar ile tam olarak ne yapmam gerek ?

Bende de bilgisayarı hızlı kapattığım için (Başlat>Kapat>kapatmaya zorla butonuna basarak) oyunlarım her seferinde pc'de silinmiş gibi gözüküyor. Yükle diyip biraz bekleyince düzeliyor ama şöyle bir şey var yükle'ye basınca steam senden oyunun boyutu kadar yer istiyor harddiskte yani oyunun görmüyor. Eee bende de hdd'de yer yok işte, bu yüzden bu işlemi yapmadan oyunu yüklendi olarak göstermek istiyorum ben de sizin gibi hocam, umarım yardım eden biri olur.
  • Steamden indirdiğim cs gonun dosyaları harddiskin 3. bölümündeydi bilgisayara format attım dosyaları steame nasıl tanıtabilirim
  • geç oldu ama korsanla uğraşmaktan yoruldum max payne 3'ü orijinal alcam
    store.steampowered.com
    Max Payne 3 Complete on Steam
    http://store.steampowered.com/sub/18261

bu linktekini alsam steam pass denen şeyi almama gerek yok dimi?

• arkadaşlar ben pcme format attım steam d de yüklüydü. bütün oyunlar da d deydi. formatı attıktan sonra hiç bi oyunu steam görmedi. yükle deyince oyunu en baştan indiriyor bilen varsa yardım lütfen :(
  • Steamcarda.com diye bir site var. Burada kendimize ait bir linkimiz var bu linki paylasarak insanlarin tiklamasini sagliyor ve onlar tikladiginda biz tiklama hakki kazaniyoruz. 20 tiklamaya 20$, 50 tiklamaya 50$ ve 100 tiklamaya 100$ veriliyor. Bu guvenli midir? Bilen varsa yarsimci olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goballerman

arkadaşlar ben pcme format attım steam d de yüklüydü. bütün oyunlar da d deydi. formatı attıktan sonra hiç bi oyunu steam görmedi. yükle deyince oyunu en baştan indiriyor bilen varsa yardım lütfen :(

Ayni sorun bende de olmustu. Oyunlarinizi bir yere kopyalayin sonra da steami silin. Steam tekrar yukleyin.

Steam klasorunden Steam Apps/ Common'a girin. Oraya oyunlari kopyalayin. Sorun duzelecektir. Aynisini yaptim sorun olmadi.

• Denizhan18 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim işe yaradı
  • Arkadaşlar playstore dan AC4 Black Flag aldım.Uplay üzerinden oyunu etkinleştirdim ve oynuyorum.Bir sorum olucaktı benim oyunu steam hesabımada ekleyebilirmiyim?
  • Beyler,

Saints Row 3'ün ek paketlerini Gamersgate' ten alıp Steam'e eklesem sorun olur mu?:

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray -- 4 Ağustos 2014; 1:14:34 >
  • Soru bu linkte YARDİM LUTFEN
    Konu Link:http://forum.donanimhaber.com/m_95599599/f_//tm.htm#95599599

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerakz -- 5 Ağustos 2014; 16:56:46 >
  • steama birden fazla kredi kartı eklemek mümkün mü?
  • Herkese merhaba,

Bilgisayara fortmak atmadan önce, oyunların steamden yedeğini alıyım dedim ki 5 saattir yedek alıyor. Sorunum şu ki neden 5 saattir 0 saniyede kaldı bunu nasıl düzeltebiliriz ?
  • Steam enpara hesabimdan 1.96$ ve 1.63$ cekmis. Sebebi neydi ki ?

• Steam hesabım çalındığı için Steam supporta tam 9 GÜN önce ticket attım fakat hala cevap yok 9 gündür bekliyorum..

Originin canlı destek hattı bile varken Steamin 9 gündür cevap vermemeside ayrı konu

STEAM SUPPORT EKİBİ 0

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.