Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.735
Cevap
41
Favori
223.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • farklı cihazlardan girince 1 hafta takas yapamıyormuşuz..

kaç gün kaldığını nereden görebilirim?
  • Dead rising 3 aldım ve indirirken adil kullanım kotasını aştığını gördüm. Öğlene doğru 20 gb i indirdi 5 gb kaldı ama indire bastığımda otomatik olarak durduruyor. Adil kullanım kotasını aşınca başladı bu olay sizce bu yüzden midir acaba ?
  • Beyler Skyrim'e Türkçe yama yapmak istiyorum ama oyunun kayıtlı olduğu yeri bulamıyorum bi yardımcı olur musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

quote:

Orjinalden alıntı: 307_Aslan

türkiye den download kullanacak arkadaşlar server listesinden ''middle east'' iyi sonuç veriyor.dün gece 200kb sabit çekebildim ut yi

ben en iyi sonucu almanya server ından aldım

kardeşim sana nasıl ulaşabilirim bir kaç sorum varda mümkünse sormak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: menfuya

Herkese kolay gelsin.
    Şu an dil eğitimi için yurtdışındayım. Steam yaz indirimlerinin son günü şöyle bir sorun yaşadım:
    Oyunları seçtim,ödeme için gereken bilgileri doldurdum ama ödemeyi tamamlayamadım. Sonra geçen gün olan at ve kılıç indirimlerinden de faydalanmak istedim ama ödemeyi yine yapamadım. En sonunda adres yerinde ülkeyi türkiye yerine bulunduğum ülke olarak belirttim ve oyunu aldım. Şimdi sizlere danışacak iki sorum var:
    1. Buna benzer bir sorun yaşayan oldu mu?
    2. Adres normalde türkiye adresi olup sadece ülke değişik olduğu için fatura gelmeyecek. Bu sorun oluşturur mu?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

steam magazasından alışveriş yapabilmek için , bulundugun ülkeyi seçmen gerek. Yani steam ip adresine bakıyor farklı bir ülke ama alışveriş yapacağın ülke Türkiye? bu yüzden sorun çıkartıyor.. Kredi kartınızda MasterCard simgesi varise şayet vardır.. hiçbir problem çıkmaz.. çünkü mastercard global dır. heryerden istediğin alışverişi kredi kartın ile yapabilirsin. sadece rusya bölgesinden sıkıntı.. Rusyaya gidip ordan key alırsan hesabın güme gitme olasılıgı var rusya bölgesi region free olmadıgı için. Region Free yazan her oyunu rahatlıkla steam hesabınıza ekliyebilir oyun oynuyabilirsiniz. bu arada Rusyada oturup gezmeye yada farklı bir ülkeye gittiğiniz zaman orada hesabınızı kullanamayabilirsiniz. çünkü oyunlar rus gifti yada keyi oldugu için sorun çıkma olasılıgı yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

farklı cihazlardan girince 1 hafta takas yapamıyormuşuz..

kaç gün kaldığını nereden görebilirim?

Markette bir şer almaya çalıştıgında buy kısmı kapalı olur üstüne gelirsen kaç gün kaldıgını öğrenebilirsin
  • Merhaba arkadaşlar.
    Steam üzerinden sadece Dota2 oynuyorum. Fakat oyun anlayamadığım bir sebepten dolayı kendiliğinden siliniyor ve tekrar download etmek zorunda kalıyorum. Bu sürekli gerçekleşen bir olay değil ama rahatsız edecek sıklıkta meydana geliyor. Geçen gün TeamFortress 2 indirdim fakat bu gün baktığımda o da silinmiş. Şimdi CS-GO almayı düşünüyorum fakat bu oyunların silinmesi problemi benim epey canımı sıkıyor. Bu arada yedekleme özelliğini kullanarak download derdinden kurtulmuş olacağım en azından. Ama oyunların silinmesi pekte hoş bir durum değil. İşletim sistemim Windows 8.1 Pro İşletim sisteminden kaynaklanan bir sorun olabilir diye düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • arkadaşlar benimde ufak bi sorum var benim kutulu bi oyunum vardı bunun keyini steam a ekledim oynadım bunu şimdi steamdan kaldırıp tekrar steam olmayan bi bilgisayara kurup oynayablirmiyim acaba.
  • Arkadaşlar merhaba Ben steam ı c ye yani sistem dosyalarının oraya kurmuştum ordaki steam klasörünü direk d ye taşısam sorun çıkmadan devam edebilirmiyim ?
  • Eğer bahsettiğin şekilde bir dosya taşıma işlemi yaparsan Steam ilk başta oyunların lokasyonunu göremeyecektir, bu sebepten dolayı şu adımları izlemen gerekir:

* Steam Kütüphanene git
    * Oynayacağın oyuna sağ tıkla ve Seçenekler'i (Properties) seç
    * Ordan Yerel Dosyalar (Local Files) bölümüne gel ve Verify Integrity of Game Cache butonuna bas (Türkçesinin Oyun Dosyalarını Doğrula gibi bir şey olması lazım)
  • Oyun dosyalarini dogruladiktan sonra yapabilirim yani kopyalama islemini dogrumudur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar herkese merhaba.

bu steam e yeni bir güncelleme geldi biliyosunuz. keşif adında. sanırım güncelleme yayınlandı ama bnm steam programım hala eski versiyon. nasıl güncelleyebilirim acaba steami? yoksa güncelleme yayınlanmadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarface2

arkadaşlar herkese merhaba.

bu steam e yeni bir güncelleme geldi biliyosunuz. keşif adında. sanırım güncelleme yayınlandı ama bnm steam programım hala eski versiyon. nasıl güncelleyebilirim acaba steami? yoksa güncelleme yayınlanmadı mı?

Yapılan güncelleme steam'in web sayfasına geldi. Client'e de güncelleme geldi fakat değişiklik olarak henuz gördüğüm; Big Picture yazılı butonu kaldırıp, sağ üst kısıma ufak gamepad simgesi koyulduğu.
  • aslında clientte de var. mağaza bölümünde. ama bnm oynadığm türleri ben seçemiyorum. bana önerilenleri genişletmem lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarface2

aslında clientte de var. mağaza bölümünde. ama bnm oynadığm türleri ben seçemiyorum. bana önerilenleri genişletmem lazım.

Client'teki mağazaya tıkladığında web sitesine yönlendiriyor. Sahibi olduğun ve oynadığın oyunların etiketine göre, aynı etikete sahip diğer oyunları öneri yapıyor. Bir oyunda birden fazla etiket mevcut. Steam'in açıklamasına göre keşif kuyruğundaki oyunlar ise; "yeni>popüler>çok satan" olarak sıraya konuluyor.
  • berkubix kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkür ederim bilgilendirme için.
  • Merhaba Arkadaşlar ben steam takas açmak için 1 dolarlık oyun satın aldım ama pazara girdiğimde hiç bi değişiklik yok ve normalde belirli bi tarihte acılacak diye soyleniyor sanırım ama bende hala alısverıs yapmanız lazım diyor acaba bi para sınırımı var bilen varsa alıntı yapıp cevaplarsa cok mutlu olurum iyi aksamlar
  • bLckHwk B kullanıcısına yanıt
    benimde pek bilgim yok ama steamdan mı aldın oyunu? bundledan falan olmayacak yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

benimde pek bilgim yok ama steamdan mı aldın oyunu? bundledan falan olmayacak yani

steamdan aldım kardesim ya
  • Hata kodu 80 nasıl düzeltilir bilen varsa yazsın acil!
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.