Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.735
Cevap
41
Favori
223.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Steam üzerinden aldığım l.a noir oyunu hata veriyor. Çalışmayı durdurdu hatası alıyorum nedenini bilen var mı? Daha önce bu sorunla karşılaşan...
  • Beyler bu hesap üzerindeki parayı geri nasıl alabiliriz bir yolu var mı?
    Yoksa oyunu satın alıp hediye olarak birine gönderip iyilik yapıp para steama gideceğine sana gitsin işin görünsün seninde olması mı lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiftlenbik -- 24 Ağustos 2014; 21:43:48 >
  • Shiftlenbik kullanıcısına yanıt
    hocam hesabı ben alabilirim

içinde hangi oyunlar var ?
  • Arkadaşlar aklıma steam ile ilgili bir şey takıldı.

Diyelim 2 pc var. Birtane masaüstü. Birtane dizüstü. Steamden aldığımız oyunları 2 pc de oynuyoruz. Peki ilerlemeleri diğer pc ye aktarabiliyor muyuz? Belki kimisi yapıyodur, belki böyle bir şey yoktur. Could ile bu mümkün mü merak ettim :) Eğer bu konu hakkında rehber varsa fazla araştırmadım kusuruma bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZorB3yi

Arkadaşlar aklıma steam ile ilgili bir şey takıldı.

Diyelim 2 pc var. Birtane masaüstü. Birtane dizüstü. Steamden aldığımız oyunları 2 pc de oynuyoruz. Peki ilerlemeleri diğer pc ye aktarabiliyor muyuz? Belki kimisi yapıyodur, belki böyle bir şey yoktur. Could ile bu mümkün mü merak ettim :) Eğer bu konu hakkında rehber varsa fazla araştırmadım kusuruma bakmayın

evet oyuna girdiğin zaman güncelleniyor daha önce arkadaş kendi pcsinde cod mw3 ve limboyu bitirmişti ben yüklediğimde ise sanki ben bitirmişim gibi tm kısımlar tamamlanmıştı.

eklemen mümkündür ben kendime ait 2 tane farklı kredi kartı hesabı eklemiştim fakat 2. bir şahısınki hakkında pek bilgim yok ama sahsen aileden birisi ise sıkıntı olacağını sanmıyorum.GEnede ticket at istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: reikideiki

quote:

Orijinalden alıntı: ZorB3yi

Arkadaşlar aklıma steam ile ilgili bir şey takıldı.

evet oyuna girdiğin zaman güncelleniyor daha önce arkadaş kendi pcsinde cod mw3 ve limboyu bitirmişti ben yüklediğimde ise sanki ben bitirmişim gibi tm kısımlar tamamlanmıştı.

eklemen mümkündür ben kendime ait 2 tane farklı kredi kartı hesabı eklemiştim fakat 2. bir şahısınki hakkında pek bilgim yok ama sahsen aileden birisi ise sıkıntı olacağını sanmıyorum.GEnede ticket at istersen.

Ama şöyle bişey var ben Skyrim oynuyodum. Yeni pc aldım. Steam ve skyrim yükleyince aynı yerden devam ettirdi. Ama rome 2 de bunu yapmadı. Save dosyalarını ayarlamak zorunda kaldım.

• Shiftlenbik kullanıcısına yanıt
    hocam hayrına versen

allah rızası için , hemde bi dostu sevindirmiş olursunuz allah rızası için

lütfen
  • Arkadaşlar benim fm2014 oyun şifresi var ancak şöyle bir sıkıntım var bu arkadaşımın steam hesabına kayıtlı , ben bu şifreyle oyunu kendi hesabıma kaydedebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

Arkadaşlar benim fm2014 oyun şifresi var ancak şöyle bir sıkıntım var bu arkadaşımın steam hesabına kayıtlı , ben bu şifreyle oyunu kendi hesabıma kaydedebilir miyim ?

Ne yazik ki hayir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reikideiki

quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

Arkadaşlar benim fm2014 oyun şifresi var ancak şöyle bir sıkıntım var bu arkadaşımın steam hesabına kayıtlı , ben bu şifreyle oyunu kendi hesabıma kaydedebilir miyim ?

Ne yazik ki hayir

teşekkürler
  • Salak gibi hesabi caldirdim. Paypal bilgilerimi ve aldigim bi oyunun fatura ve islem nosunu icereb bi ticket attim. 8gun oldi hala cevap yok. Geri alamiycam diye korkmaya basladim.

• Arkadaşlar steam hesabı satıyorum içinde CS:GO CS 1.6 CS zero CS zero conditions left 4 dead 2 ve saçma bir oyun daha var zaten para eden go ve 1.6 20 tl ye bırakıyorum bilginize
  • Geçmiş olsun hocam nasıl çaldırdın :/ Steam ticketlere çok geç cevap veriyor umudunu kaybetme derim.

Bu arada bu farklı ülkeler için satılan steam codelarını kullanabilme yolumuz var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody

Geçmiş olsun hocam nasıl çaldırdın :/ Steam ticketlere çok geç cevap veriyor umudunu kaybetme derim.

Bu arada bu farklı ülkeler için satılan steam codelarını kullanabilme yolumuz var mı.

Hocam su arkadasim seninle takas yapmak istiyor fakat ekleyemiyor taktigini yedim. Bilmedigimizden tabi kandik. 8 gun beklediktan sonra geri alabildim. Buarada bende de ru witcher 2 vardi fakat kutuphaneye eklemenin bir yolu yokmus. Oyle duruyor orda.

• Bende hiç bilmiyorum o taktikleri takasdır cart curt ilgilenmediğim için ama steamden beni arkadaş olarak ekleyenler oluyor, onlar direk bir şey yapamaz ama değil mi ? :)
    Bir arkadaşım Arma 3ü aldıgını söylemişti o yüzden sorıyım dedim bazı yerlerde 20 dolara kadar düşüyor vpn'le yapıyorlarmış ama hiç anlamam o işlerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody

Bende hiç bilmiyorum o taktikleri takasdır cart curt ilgilenmediğim için ama steamden beni arkadaş olarak ekleyenler oluyor, onlar direk bir şey yapamaz ama değil mi ? :)
    Bir arkadaşım Arma 3ü aldıgını söylemişti o yüzden sorıyım dedim bazı yerlerde 20 dolara kadar düşüyor vpn'le yapıyorlarmış ama hiç anlamam o işlerden.

Yok hocam siz biyere kullanici adi sifre girmediginiz surece yapamazlar. Buarada oyun alirken region lock olmamasina ozen gosterin. Aksi takdirde oyunu kutuphaneye ekleyemezsiniz.

• Teşekkür ederim hocam.
  • Belki sorulmuştur bilmiyorum, Ben steamdan bir oyun satın aldım. Daha sonra steamı sildim,format attım yada bilgisayardan aldığım oyunu sildim vs. Oyun benim hesapta kalıyor mu? Hesabıma girince tekrar yükleyebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigmentr

Belki sorulmuştur bilmiyorum, Ben steamdan bir oyun satın aldım. Daha sonra steamı sildim,format attım yada bilgisayardan aldığım oyunu sildim vs. Oyun benim hesapta kalıyor mu? Hesabıma girince tekrar yükleyebilir miyim?

Oyun her zaman hesapta kalir. Siz yuklemek ustediginiz zaman yuklersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

quote:

Orijinalden alıntı: bigmentr

Belki sorulmuştur bilmiyorum, Ben steamdan bir oyun satın aldım. Daha sonra steamı sildim,format attım yada bilgisayardan aldığım oyunu sildim vs. Oyun benim hesapta kalıyor mu? Hesabıma girince tekrar yükleyebilir miyim?

Oyun her zaman hesapta kalir. Siz yuklemek ustediginiz zaman yuklersiniz.

Teşekkür ederim silebilirim o zaman oyunu :)
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.