Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Dean_Winchester
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.735
Cevap
41
Favori
223.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar kendime steam hesabı açtım ama onaylmam için hesabıma e posta gelmiyo e postamı kontrol ettim doğru yazmışım istenmeyen postalarada baktım yok yok yok bu konuda bana yardım etçek biri varmı
  • arkdaşlar sorunu çözdüm steam programı kurun hesabınızla açın sonra size bu e posta adresinmi kullanıyosunuz diyo evet diyin e posta geliyo
  • bLckHwk B kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla 10 $ üstü oyun almanız gerekiyor. Fakat emin değilim
  • berkubix kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler sorun halloldu 1 dolar yeterliymıiş bir gün sonra düzeldi hiçbir şey yapmadan
  • WaReZ W kullanıcısına yanıt
    Benim enpara hesabımdanda çekilmiş o civarlarda bir ücret. Fakat geri yatmış para. Neden para aldılar, neden geri yatırıldı merak konusu.
  • Bir siteden dayz in eu cd KEY'ini almak istiyorum.

Türkiye'de aktif edebilir miyim yani steam de Türkiye eu olarak kabul ediliyor mu.

Ayrıca bu oyun aktif olursa oynayacağım serverler sadece eu Serverları ile mi sınırlı olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kredi kartıyla alışverişte ekstrede dolar olarak mı görünüyor ve öderken dolar olarak mı ödememiz gerekiyor? 0,99 dolarlık ödeme için uğraşmak istemem doğrusu.
  • Steam hesabımda birkaç tane orjinal oyun var. Şimdi korsan bir oyun kursam ve kırsam acaba steam dan ban yeme gibi bir durum olabilir mi ? Riski var mıdır acaba ?
  • kvothe6 kullanıcısına yanıt
    Türk lirası olarak görünüyor. Fakat açıklama kısmında Steam Store v.b şeyler yazıp sonunda XX$ diye yazıyor.
  • 55musa16 kullanıcısına yanıt
    Steam dışı bir oyunu Steam'e ekleme var. Fakat steamden o oyuna giriş yaptığında tek etkisi "şu an xx oyununda" yazıyor. Onun haricinde herhangi bir artısı yok. Riskli bir durum yok. Steam hesabında orjinal aldığın oyunlarda hile v.b şeyler yaptığında ban yeme riski var.
  • arkadaşlar bilen biliyordur herhalde steamda bugün 20.00 dan itibaren bu hafta sonu bazı oyunlar ücretsiz olucak payday 2 dont starve ve bir kaç tane daha....
    Öncelikle şunu biliyorum bi oyun ücretsiz olduğunda kütüphanene eklersen sonra bu oyun ücretli olsa bile sende daima ücretsiz olucaktır..... Ama asıl sorum şu ben yakında ücretsiz olan bir oyunu şimdi steam kütüphaneme eklersem ve bu ücretsiz olduğunda ve tekrar ücretsiz olduğunda oyun benim kütüphanemde ücretsiz olarakmı görünecek....Biliyorum biraz gereksiz soru ama bunu sadece ben öğrenmicem bakan herkez öğrenicek.
  • Steam de ücretsiz epey bi oyun geldi.Bu oyunlar içerisinde trine 2 gibi koleksiyon kartları düşen oyunlar var.Ücretsiz olduğundan oynadığımızda kart düşürme şansımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmudo

Steam de ücretsiz epey bi oyun geldi.Bu oyunlar içerisinde trine 2 gibi koleksiyon kartları düşen oyunlar var.Ücretsiz olduğundan oynadığımızda kart düşürme şansımız var mı?

Evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takas yapmak için biriyle anlaştım ve ilk takas isteğini attı. O sırada meşgul olduğum için yetişemedim takas isteğine ve 2. takas isteğini yollattım. Takası hallettik fakat şu an 1. takas isteği bugda kaldı. Eşyalar takas için uygun değildir şeklinde yazı var ve isteği de reddedemiyorum. 1 bekleyen takas isteği uyarısı kaldı maalesef. Bundan nasıl kurtulurum ?
  • Takas yapmak isteyen şahıs arkadaşınız mı? Yoksa sırf takas yapmak için mi ekledi sizi?
  • Key ile oyun satan güvenilir bir satıcı. Oyunları çoktan ekledim ben kütüphaneme. Dolandırıcı değil yani. Kendisine de sordum bug olduğunu, bir süre sonra geçeceğini söyledi. Fakat 10 gündür tık yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 18 Ekim 2014; 3:07:35 >
  • Doğru demiş bir süre sonra geçecektir :) Beni bu aralar alakasız insanlar ekliyor. Hesaplarında oyun yok. 7 senelik Steam kullanıcısı gözüküyor profilinde :) 3-4 ayrı hesap eklemişti kabul etmedim. Ekledikten sonra direk takas isteği yollayıp hesabı çalma ve ya hesaptaki oyunları yok olmasına neden olabilecek sonuçlar ortaya çıkartabiliyorlarmış. :)
  • Arkadaşlar steam oyunlarını bir araya tek klasörde toplamak istiyorum.
    Şöyle bir hata alıyorum uygulama zaten çalışıyor hatası steam oyunu hiç bir şeklide başlatmıyor. bir kaç konu okudum steam kütüphanesinde Türkçe kelime yazmayın gibi şeyler okudum ama beceremedim bana rehber olacak birsi var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Arkadaşlar steam oyunlarını bir araya tek klasörde toplamak istiyorum.
    Şöyle bir hata alıyorum uygulama zaten çalışıyor hatası steam oyunu hiç bir şeklide başlatmıyor. bir kaç konu okudum steam kütüphanesinde Türkçe kelime yazmayın gibi şeyler okudum ama beceremedim bana rehber olacak birsi var mı ?

yardım

diger iki oyunum açılıyor. Ama grid 2 açılmıyor YARDIM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben steam indirdim kurdum steam açılınca masaüstü arkaplan açılıp kapanıyor bunu nasıl düzeltebilirim işletim sistemin windows 8
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.