Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.735
Cevap
41
Favori
223.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: phonedeep

merhaba mac kullanıcısıyım ve steamden x-plane 10 oyununu aldım. oyunu satın aldıgım hesabımdan windowslu bir pc satın alırsam bu oyunun windows surumunu onada yukleyebılırmıyım ?

Oyun windows destekliyor ise oynayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkubix

quote:

Orijinalden alıntı: phonedeep

merhaba mac kullanıcısıyım ve steamden x-plane 10 oyununu aldım. oyunu satın aldıgım hesabımdan windowslu bir pc satın alırsam bu oyunun windows surumunu onada yukleyebılırmıyım ?

Oyun windows destekliyor ise oynayabilirsiniz.

oyunda windows desteği var ozaman bu hesabı kullanabilirim teşekkürler
  • Oyunu kutu ile alıp steam e bağlıyabilirmiyim ? Böyle bir özellik varmı varsa güzel olur çünkü 50 gb indirmek çok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: ezio0305

Oyunu kutu ile alıp steam e bağlıyabilirmiyim ? Böyle bir özellik varmı varsa güzel olur çünkü 50 gb indirmek çok zor

Kutulu versiyonunu steamde kullanamazsiniz.Steam fiyati cok uygun,ucus similasyonundan hoslanan arkadaslara kesinlile tavsiye ederim.Birde yilbasi indirimini beklerseniz oda isin kaymagi olur.Ben zamaninda 190 tl para odeyip yurtdisindan getirtmistim,steamde yoktu ozamanlar maglasef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezio0305

Oyunu kutu ile alıp steam e bağlıyabilirmiyim ? Böyle bir özellik varmı varsa güzel olur çünkü 50 gb indirmek çok zor

Aldığınız oyuna göre değişir bu durum. Örneğin ben COD:MW3 ilk çıktığında perakende edinmiştim. Yükleme yaptığım zaman Steam'e geçiş yaptı. Yani oyunu DVD'den yükledi fakat Steam'e bağladı.
  • Bulunduğum öğrenci yurdunda steam engeli var. VPN kullanırsam ban yer miyim?
  • berkubix kullanıcısına yanıt
    Aynen,yanlıs anlasılma olmasın steame yabancı olanları yanlıs yonlendirmeyelim.Aldığınız oyuna gore değişir.Arkadaşımız X plane den bahsetmiş sorusununda, eğer ben yanlıs anlamadıysam. Ben de direk bu oyun için yazdım yorumu.Eğer X planeni soruyorsa kutulu versiyon steamde kullanılamıyor orası kesin, merak eden arkadaşların bilgisi olsun.
  • Arkadaşlar dün mobil ödeme ile Steam'e 20 tl yükledim . 5 dakika sonra farkettim ki cüzdanıma 20 tl eklenmiş ama telimden para çekilmemiş . Ardından 10 tl yükledim bu sefer ise herhangi bir problemle karşılaşmadım . Daha önce tam tersine şahit olduğum oldu ama böylesine ilk defa şahit oldum . Sizce niye böyle birşey yaşanmıştır ? Benim için ilerleyen zamanlarda problem yaratır mı ? En kısa sürede cevaplayacak biri çıkarsa mutlu olurum . Teşekkürler şimdiden .
  • Arkadaşlar yüklü bir oyunu baştan yüklemek istiyorum setup dosyasını nerden bulabilirim? İndirme işlemini bir daha yapmadan
  • Arkadaşlar Steam üzerinden FM2015 aldım ancak oyun ilk açılma esnasında hiç açılmadan hata veriyor. Daha doğrusu Steam hata veriyor. Hata kodu 41. "Steam sunucuları şu an FM2015 isteğiniz ile ilgilenemeyecek kadar meşgul."

Bilen, başına gelen, çözen ya da fikri olan varsa yardım lütfen...

• Batman arkham origins ve season pass satın aldım fakat indirilebilir içeriklerde 4 tane dlc görünüyor ama toplamda 7 tane dlc var oyunda. Sizede de bu tarz bişey oldu mu ?
  • arkadaşlar steam den farcry paketini indirmeye çalışıyorum ama ilk ödememde tele şifre gelmedi bayaa bekledim sonra tekrar denedim bu sefer de hiç ödeme ekranı gelmedi şimdi de aşağıdaki gibi ileti alıyorum ancak tele hala bi bildirim gelmedi nasıl bir yok izlemeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulas.

Arkadaşlar yüklü bir oyunu baştan yüklemek istiyorum setup dosyasını nerden bulabilirim? İndirme işlemini bir daha yapmadan

bilgisayarım/c/programfiesx86/steam/steamapss/common
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    bende aynı hatayı alıyorum ama çözemedim
  • alperatay26 A kullanıcısına yanıt
    Ben çözdüm.

Şöyle anlatım oyunları tek bir klasöre toplayın. hangi diskin gb fazla ise ona kurun bende d fazla c de programlar var ilk başta c deydi sorun o zaman vardı tek oyunum oldugu için steamden oyunu sildim c deki klasörüde sildim c biraz rahatladı sonra sıfırdan kurulum yaptım d ye kurdum bu sefer. Ben c ye kurarken ''steam oyunlar'' diye kurdum sorunda burda zaten Türkçe karakter kullanmıcakmışız ''steam'' diye d ye kurdum şuan öyle bir sorunum yok. size tavsiyem fazla oyununz yok ise silip benim gibi sıfırdan kurmanız türkçe kelime kullanmadan. Başkada çare yok gibi.

Resimde oyunlar yazıyor o rasına birşey olmaz türkçe ola bilir. Bize önemli olan steam/steaapps/common dosyaları Bu 3 dosyada tükçe olmayacak. sıfırdan kurarken oyunların klasörünü seçin içine ek olarak steam diye kurucaksınız resimdeki gibi. yapamaz iseniz pm den ulaşın. Biraz karışık anlatmış ola bilirim.

• For a free Steam gift go tohttp://getsteamgifts.com/ You can choose any game you want!
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı..

Steam i daha yeni kurdum. Kaydetmiş olduğum mail adresime herhangi bir şekilde doğrulama mesajı gelmedi.
    Ayrıca steam kısayoluna tıkladığımda da sürekli olarak "steam güncelleniyor. Steam güncelleniyor. Bağlanılan steam hesabı .." şeklinde yazı gelip kapanıyor.

Bu sorunları (doğrulama mailinin hiç gelmemesi) nasıl çözebilirim, help me..please.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumy_61 -- 7 Aralık 2014; 18:28:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoNNeZ

arkadaşlar steam den farcry paketini indirmeye çalışıyorum ama ilk ödememde tele şifre gelmedi bayaa bekledim sonra tekrar denedim bu sefer de hiç ödeme ekranı gelmedi şimdi de aşağıdaki gibi ileti alıyorum ancak tele hala bi bildirim gelmedi nasıl bir yok izlemeliyim

Mağaza işlemlerinden sipariş ettiğin oyunu iptal ediceksin

• Selam. Steam 'den alınmış bir oyunun hangi kartla alındığını nasıl öğrenebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Selam. Steam 'den alınmış bir oyunun hangi kartla alındığını nasıl öğrenebilirim ?

Bu konuya vakıf bir arkadaş yokmu? Banka kullanmadığım bir karta Steam borcu çıkardı.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.