Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.735
Cevap
41
Favori
223.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonunuza şifre gelmemesinin nedeni telefonunuzun mesaj ayarlarından olabilir.
    "Rehberimde ekli olmayan numaraların mesajlarını gösterme ve ya alma " gibi ayar var ise onu kontrol ediniz.
    Buradaki hatanın sebebi; o anda sepetinize attığınız oyunlardan birinin ve ya birkaçının ödemesini yapmış olmanız ya da Steam bug'da kalmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumy_61

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı..

Steam i daha yeni kurdum. Kaydetmiş olduğum mail adresime herhangi bir şekilde doğrulama mesajı gelmedi.
    Ayrıca steam kısayoluna tıkladığımda da sürekli olarak "steam güncelleniyor. Steam güncelleniyor. Bağlanılan steam hesabı .." şeklinde yazı gelip kapanıyor.

Bu sorunları (doğrulama mailinin hiç gelmemesi) nasıl çözebilirim, help me..please.

Doğrulama işlemi için Steam Guard'ı aktif etmeniz gerekiyor.
    Steam güncelleniyor demesi normal olabilir. İlk kurduysanız eğer. Aşırı uzun sürüyor ve her açmada uzun süre bekletiyor ise Steam Client'i silip tekrar kurmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkubix

Telefonunuza şifre gelmemesinin nedeni telefonunuzun mesaj ayarlarından olabilir.
    "Rehberimde ekli olmayan numaraların mesajlarını gösterme ve ya alma " gibi ayar var ise onu kontrol ediniz.
    Buradaki hatanın sebebi; o anda sepetinize attığınız oyunlardan birinin ve ya birkaçının ödemesini yapmış olmanız ya da Steam bug'da kalmış olabilir.

yok ondan değilmiş steamde hesap kartı ile alışveriş olmuyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkubix

quote:

Orijinalden alıntı: mumy_61

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı..

Steam i daha yeni kurdum. Kaydetmiş olduğum mail adresime herhangi bir şekilde doğrulama mesajı gelmedi.
    Ayrıca steam kısayoluna tıkladığımda da sürekli olarak "steam güncelleniyor. Steam güncelleniyor. Bağlanılan steam hesabı .." şeklinde yazı gelip kapanıyor.

Bu sorunları (doğrulama mailinin hiç gelmemesi) nasıl çözebilirim, help me..please.

Doğrulama işlemi için Steam Guard'ı aktif etmeniz gerekiyor.
    Steam güncelleniyor demesi normal olabilir. İlk kurduysanız eğer. Aşırı uzun sürüyor ve her açmada uzun süre bekletiyor ise Steam Client'i silip tekrar kurmanızı öneririm.

Steam Client'ten kastınız Steam programı mıdır?

Steam programını birden fazla kaldırıp yeniden kurarak hatta farklı mail adresleri ile birden fazla deneyerek işlemi denememe rağmen ekrana herhangi bir şey açılmadığı gibi mail de gelmedi..

• mumy_61 M kullanıcısına yanıt
    Evet steam programını kastediştim. Sorununuzun çozumunu maalesef bilmiyorum. Çozunu hiç bir yerde bulamaz iseniz steam destek hattına başvurunuz. Yardımcı olabileceklerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben bilgisayara format attım.Tekrar steamıma giriş yapmak için kod istiyor mail adresine gönderdik diye.Ben o e posta hesabınıda kapatmıştım.O yüzden giremiyorum.Steam hesabımda ki bütün oyunlar gitti.Yardımcı olabilir misiniz ?
  • Arkadaşlar cs go alıcam kredi kartı benim üstüme değil sizce aldığımda mesaj gider mi o telefona ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Potassium

quote:

Orijinalden alıntı: ezio0305

Oyunu kutu ile alıp steam e bağlıyabilirmiyim ? Böyle bir özellik varmı varsa güzel olur çünkü 50 gb indirmek çok zor

Kutulu versiyonunu steamde kullanamazsiniz.Steam fiyati cok uygun,ucus similasyonundan hoslanan arkadaslara kesinlile tavsiye ederim.Birde yilbasi indirimini beklerseniz oda isin kaymagi olur.Ben zamaninda 190 tl para odeyip yurtdisindan getirtmistim,steamde yoktu ozamanlar maglasef.

steam daha uygun değil oyunun steamdeki hali 190 tl kutulu versiyonu 150 tl asaassins creed unşty den bahsediyorum yılbaşı indirimine girermi sizce ?

• Steam TL ile satış yapmaya başladıktan sonra birçok oyunun fiyatı eskiye oranla daha uygun hale geldi. Ama Ubisoft,2K gibi aç gozlu firmalar fiyatları abartı derecede yüksek tutuyor.180 TL nedir yahu.Yılbaşı indirimi için oyunu istek listenize ekleyip bekleyin işallah indirim olur.
  • ezio0305 E kullanıcısına yanıt
    İstediğin oyun %33 indirime girdi,120 tl ye satılıyor steamde bilgin olsun.
  • arkadaşlar garip bir olay geldi başıma. fm 13 yüklüydü steam'da oynamak için açtım hata verdi. hata verince önbelleği kontrol ettim 17.5 mb'lık bir dosyanın eksik olduğunu ve indirmesi gerektiğini söyledi. o eksik dosyayı en az 10 kere indirdim ama fm 13 sürekli "güncelleme kuyruğunda" şeklinde göründü. sonra oyunu silip tekrar indirdim. bu sefer de oyun kurulmamış görünüyor. tekrar tekrar kuruyorum ama steam kesinlikle kabul etmiyor. sizce bu problemi nasıl aşabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

STEAM'İ Donanımhaber kullanıcılarının pek bilmediğini anladım ve bir Steam kullanıcısı olarak size internetten bazı yararlı bilgiler buldum.

Steam Nedir?
    Steam Valve tarafından geliştirilen dijital dağıtımcılık, dijital haklar yönetimi, çoklu oyuncu ve iletişim platformudur. İnternet üzerinden çok sayıda oyun ve oyunlarla ilgili materyal yayınlayan, bağımsız bir geliştiricinin yaptığı küçük oyunlardan dünyanın en popüler oyunlarına kadar birçok oyunu satın alma imkanı sunan büyük bir ağdır. Ocak 16 2009 itibari ile 554 oyun ve 16 milyondan fazla aktif kullanıcısı olduğu belirlenmiştir.
    Steam kullanıcılarına bilgisayar oyunlarını tamamen dijital olarak alma imkanı sağlar. Kullanıcıların aldıkları oyunlar kutusuz ve CD/DVDsiz oldukları için oyunlar direk Steam sunucularına ve kullanıcı hesaplarına kaydedilir. Bu sayede kullanıcı istediği zaman oyunu her bilgisayara indirip oynayabilir. Steam kendine ait dünya çapındaki sunucularından birkaç tanesine aynı anda bağlanma imkanı sağlayarak yüksek indirme hızı sağlar.

Steam'i nasıl temin edebilirim ?
    ''Steam''i ücretsiz olarakhttp://www.steampowered.com/v/index.php?area=getsteamnow&cc=TR linkteki ''FREE DOWNLOAD'' yazan yere tıklayarak bilgisayarınıza indirip kurabilirsiniz.

Steam�n Getirileri
    1- Steam destekli oyunun dosyalarını istediğiniz zaman tekrar kontrol ederek bozuk, eksik vb. gibi durumlarda oyunu tekrar yüklemek yerine eksik olan dosyaları indirir ve tamir eder.
    2- Valve Anti-Cheat(kısaca VAC) Valve�n kendi geliştirmiş olduğu şifre koruma sistemidir. Bu sistemle kendi oyunlarını modifiye edip oyunlarda haksız kazanç sağlayanları süresiz olarak oyunu internetten oynama hakkını alır. Aynı zamanda para verip aldığınız oyunları sizin hanenizden siler. Anlaşmada yazan �u oyunlar steamindir bir kereye mahsus ödediğiniz para karşılığı size verilmiştir.�manasına gelen bölümünden yola çıkarak steamin cezaları caydırıcıdır. Her türlü sahteci ve hilecilere savaş açmıştır. Özellikle sahte oynayanlar bir çok şeyden mahrum kalacaklar, hatta belki de oyunu bile oynayamayacaklar.
    3- Steam�n kendi sunucu tarayıcısı Steam ile tam uyumlu olan oyunların internet ve LAN sunucularını bulmada kullanılmak için yapılmıştır. Masaüstünden veya uyumlu oyunlardan bu tarayıcıya ulaşabilirsiniz.
    4- Community/Groups desteği ile takım arkadaşlarınızla bir araya gelip her türlü konu üzerine gruplarınızı oluşturabilirsiniz. Oluşturulan grupların da steam kaynaklı birçok özelliği vardır. Kısacası tam klanlara göre bir sistem diyebiliriz.
    5- Overview seçeneği ile arkadaşlarınızın neler yaptığını öğrenebilesiniz. Örneğin beklediğiniz ama çıktığından haberinizin olmadığı bir oyunun DEMO�unu arkadaşınızın edindiğinden haberdar olup siz de edinebilirsiniz.
    6- Steam Games Stats sayesinde oynadığınız oyunlarda elde ettiğiniz başarılar ve istatistikler sergilenir. Empire: Total War�a olabilecekler üzerinden örnekler: En çok oynadığınız devlet, en çok kazandığınız başarı seviyesi (Heroic Victory, Normal Victory), kaç saat campaign oynadınız vs. bilgileri istatistikî bölümde yer alır. Bunun yanı sıra Achievements denen başarı sistemi vardır. Örnek: Tüm devletler ile bir tarihi senaryo bitir, suikastçınla yakalanmadan üst üste 10 isyancı komutanını öldür, top atışı ile düşman komutanını oyunun savaşın ilk 1 dk�ında öldür vs. gibi çok zor olmayan ama yorucu olacak bu görevleri başardığınızda arkadaşlarınız sizin ne kadar bu oyunda usta olduğunuzu anlayacaklardır.
    7- Steam sayesinde CD/DVD takarak çalışan orijinal oyunlar külfetinden kurtuluyoruz. Bir kez internete bağlama ile account�muza kaydolan oyunlarımızı istediğimiz zaman istediğimiz yerde oynayabiliyoruz.
    8- Oyun güncellemelerini otomatik ve hızlı yüklenmesini sağlar.

[size=5]Steam - Valve Kampanyaları
    http://forum.donanimhaber.com/m_25478058/mpage_1/key_/tm.htm

Steam üzerinden Counter Strike Source almak
    http://www.bilgeoyuncu.com/forum/index.php?topic=30.0

Steam üzerinden Football Manager 2009 almak
    http://www.turksportal.net/makale/fm/979/

Cs başlığı altında steam yararlı bilgiler
    http://forum.donanimhaber.com/m_26416492/tm.htm

Diğer Yararlı Linkler
    http://www.totalwar-turkiye.com/steam-rehberi/
    http://www.turkforum.net/showthread.php?t=507637
    http://www.saldiri.org/counter-strike-kurulum-rehberi-steam-nedir.html
    http://www.oynasana.com/makale/1542/1622

Çalınan Steam Account Geri Alımı Ticket Atma(Resimli Anlatım)
    http://forum.donanimhaber.com/m_36212932/tm.htm

merhaba ben cuma gün steamdan oyun aldım steam hesabını kurdukdan sonra e-postayı değiştirdim şimdikine mi gelir eskisine mi gelir oyun cecap acil
    şimdiden teşekkür ederim...

• Merhabalar

Steamdaki bir oyuna single yani online olana değil türkçe yama ve oyunun modları eklemek ban riski taşırmı birkaç makelede single oyunlar sıkıntı olmaz diyor ama Grand Theft Auto IV single oynayanlar vardır türkçe yama ve mod kuracaktır elbet ama oyun aynı zamanda onlinede single oynarken ban yeme ihtimali geliyor aklıma açıkcası yani kısaca bu işlerde pek bilgim yok yardım ederseniniz sevinirim teşekkürler
  • Steam den sanal kartla 25 liraya oyun aldım ama extrede fazla görünuyor.Bunun nedeni nedir?

• Merhaba, öncelikle yararlı konu olduğunu belirteyim.

Benim sorum şu:

Be steamdan havale ile oyun alıyorum ama oyunun kütüphaneye eklenmesi 24 saat sürüyor. Şimdi bir oyun indirimde ve 23 saat kalmış. Ben sipariş etsem 24 saat sonra gelecek ama 23 saatte oyunun fiyatı artacak. Yni oyunu oynayamıyacakmıyım? Ödemem onaylanmıyacakmı?

Lütfen yardım edin cevaplarınız için şimdiden tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

Bu sorunla karşılaşan merak ettim. Dark Soulsa girerken login olmuyor. Servera bağlanamadı namcobandaigames.com/support adresine gidin vs. vs. yazı çıkıyor. Birkaç denemeyle anca girebiliyorum, bazen ilk seferde de oluyor değişken.Sonra da oyunuma başka birini summon etmek istedim fakat bağlandıktan bir süre sonra oyun donuyor veya Steam kapanıyor. Bu sorunla karşılaşan oldu mu hiç?

Ayrıca bu sorun oyun dışı nedenlerden kaynaklanıyor olabilir. Nitekim arkadaşımla Steam'de sesli konuşma yapmaya çalıştığımda bağlandıktan 2-3 saniye sonra Steam kapanıyor gene. Fakat başka sesli konuşma programları üzerinde konuşma yapabiliyorum. İnternet hızım gayet normal 7 mbit ve 23 ms ping. Steam'i komple sildim kurdum fakat sonuç hala aynı. Steam Beta'ya katıldım ve iptal ettim o da fayda etmedi. Driverlar güncel.

Kısacası sorunun Steam kaynaklı olduğunu düşünüyorum. İnternetten baktığımda da benzer sorunla karşılaşana denk gelemedim bi türlü.

Var mıdır bunun çözümü?

beyller bu sorunun çözümü var mıı ??

• Arkadaşlar bilgisayarımı değiştirdim ve steam yükledim sonrasında oyunlarımdan birini yükledim ve başlattım, ama oyuna bir türlü giremiyorum tekrar girmeye çalıştığımda ise oyun çalışıyor gibi bir mesajla karşılaşıyorum. Ne yapılabilir bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metaane

quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

Bu sorunla karşılaşan merak ettim. Dark Soulsa girerken login olmuyor. Servera bağlanamadı namcobandaigames.com/support adresine gidin vs. vs. yazı çıkıyor. Birkaç denemeyle anca girebiliyorum, bazen ilk seferde de oluyor değişken.Sonra da oyunuma başka birini summon etmek istedim fakat bağlandıktan bir süre sonra oyun donuyor veya Steam kapanıyor. Bu sorunla karşılaşan oldu mu hiç?

Ayrıca bu sorun oyun dışı nedenlerden kaynaklanıyor olabilir. Nitekim arkadaşımla Steam'de sesli konuşma yapmaya çalıştığımda bağlandıktan 2-3 saniye sonra Steam kapanıyor gene. Fakat başka sesli konuşma programları üzerinde konuşma yapabiliyorum. İnternet hızım gayet normal 7 mbit ve 23 ms ping. Steam'i komple sildim kurdum fakat sonuç hala aynı. Steam Beta'ya katıldım ve iptal ettim o da fayda etmedi. Driverlar güncel.

Kısacası sorunun Steam kaynaklı olduğunu düşünüyorum. İnternetten baktığımda da benzer sorunla karşılaşana denk gelemedim bi türlü.

Var mıdır bunun çözümü?

beyller bu sorunun çözümü var mıı ??

Ben Windows'a format atıp sorunu çözmüştüm. Format atmadan başka bir yolu var mı fikrim yok

• Benim sorum şu . Steamdan oyunu aldık diyelim . İndirdiğimiz oyun Call of Duty Modern Warfare 3 olsun ( zaten bu oyunu almayı düşünüyorum .) . Şimdi bu oyunun herşeyi dahil tam takır mı yüklüyorsun yoksa sonradan key gibi fazladan ek ücret isteyen şeylere de beraberinde satın almak mı zorundayız ? Aklımda tereddüt kalmasınd dedim . Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun .

• Ya Bu steam ne kadar saçma bir sistemle çalışıyor.GTA IV ALDIK w 8.1 problemli.Hadi oyunu yedekledim.Sildim.Tekrar yükledim.Oyunu Gitmiş Eski ayarlarla yedeği aldı.KArdeşimö ayarlar zaten bozuk iyicene içine etti allah belasını versin para haram olsun .....
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.