Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.735
Cevap
41
Favori
223.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ets2 3g internet paketim kotalı olduğu için 2g sınırsız internetimle indiriyorum ağ kullanımı saniyede 11 kbs gösteriyo 4 saat geçti steamda ağ kullanımı 208mb indirilen ise 67mb görünüyor bu ne yapıyor ben anlamadım bu kadar interneti neresine çekiyor bu program
     STEAM Rehberi/Soru-Cevap

• humblebundle.com dan alışveriş yapan arkadaşlar varsa bana kredi kartı bilgilerimi nasıl silebliceğimi söyleyebilirlermi pm den veya yorumdan ulaşabilirisiniz.
  • steamda wallet alırken TL değilde 15-20 dolarlık wallet alıp onu tl ye çevirmeden hesabımızda 20$ olarak gözükse bir sakıncası var mı alışveriş yapabilirmiyiz genede ben wallet almıstım 20$ lık yeni hesap actım bana dedi TL ye çevir adresi güncelle bende salladım adresi yabancı adres verdim dolar olarak tanımladım hesabı sıkıntı olur mu 47$ var suan hesapta
  • Arkadaşlar dün oyunu steam'dan satın aldım. Oyunu indirdim fakat açmak için tıkladığımda açılmıyor. Tekrar tıklıyorum zaten şuan çalışıyor hatası veriyor. Arka planda çalışan uygulamalara bakıyorum, görev yöneticisinde de açık gözükmüyor. Ben steam'i ve oyunu C kaydettim önce. Okuduğum yorumlardan sonra sildim D'ye kaydettim fakat hala aynı problem devam etmekte. Steam'i ve oyunu sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştırıyorum gene aynı problem. Windows'u update ettim gene aynı problem. Directx 11 yüklü. Bilgisayarım oyunu açabilecek özellikte.

Windows 8.1 kullanıcıyım. Başka çözüm önerisi olan arkadaşlar varsa deneyebilirim, daha önce bu başına gelen oldu mu? iyi forumlar.
  • Avrim kullanıcısına yanıt
    güncellemeler paralımı bedavamı
  •  STEAM Rehberi/Soru-Cevap

Selamlar , Resimde gördüğünüz gibi hesapta Community ban vardır.Bu ban ne işe yarar , neyden kaynaklanır , geçici midir ?

VAC sicili temiz , takas ve pazar açık...

Konuyu bilen arkadaşlar beni etiketleyerek cevap verebilirse çok sevinirim.
     STEAM Rehberi/Soru-Cevap

• Steamse indirimde olan oyunu sepete ekledigimizde istedigimiz zaman alabilir miyiz (indirimdeki fiyati ile)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CuCuK kullanıcısına yanıt
    Dostum belki bana yardımcı olabilirsin ben neredeyse 1 haftadır steam'a giremiyorum internetim olmasına rağmen bağlantı hatası verip internetinizi kontrol edin ediyor kaç defa yeniden bağlan dedim yine olmadı pc de biraz virüs var ondan mıdır? Format atınca bu durum da düzelir mi ? Yardımcı olursan çok sevinirim.
  • Müslüm001 M kullanıcısına yanıt
    varsa antivirüs programını kaldırıp öyle deneyin,olmazsa oyun klasörlerini yedekleyip steam i baştan yükleyin,windows firewall ayarlarını kontrol edin,steam engelli mi değil mi ona bakın.benim aklıma gelenler bunlar.
  • CuCuK kullanıcısına yanıt
    Ya hepsini denedim olmadı ne yapacam ya of of of
  • Müslüm001 M kullanıcısına yanıt
    Zor gelmezse format o zaman.

Öncesinde modem ayarlarını biliyorsanız modem reset ve varsa DNS değiştirme yada kaldırma yapabilirsiniz windows ayarlarından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 12 Mart 2015; 12:27:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç günlük ücretsiz oynayabileceğimiz oyunları oynamak için nasıl indirmemiz gerekiyor. Direk satın al çıkıyor. O olay nasıl oluyor acaba ? Beğenmediğim oyuna para vermek istemem.
  • 16 mart sabahı oyunu satın aldım fakat şuan mağazada beklemede olarak gözüküyor çözümüne baktım

iptal edin tekrar sipariş edin diyorlar fakat oyun şuan 24 lira ve iptal etmek istemiyorum bi çaresini bilen beri gelsin
  • Bune beyler durduk yerde mail geldi "Steam account - Forgotten password‏" diye.
    Biri hesabıma giriş yapmaya mı çalışıyor nedir bu?
     STEAM Rehberi/Soru-Cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 22 Mart 2015; 11:24:00 >
  • Arkadaşlar ben ilk defa steam kullanıyorum ve ilk defa steamden oyun satın alıcam. Şimdi gelelim satın alma kısmına, benim kredi kartım yok ne paypal kullanıyorum ne de başka bir şey ama vakıfbank hesabım ve bankamatik kartım var bununla steamden oyun satın alabilir miyim ?
  • Beyler W8'de Pin Steam uygulamasını biliyorsunuz çoğunuz, peki Origin için benzeri bir uygulama var mı? Pin More ve PinOrigin uygulamarını denedim ancak pek kullanışlı değil, hatta çok dandik diyebilirim. Önerileriniz varsa çok sevinirim.
  • steamdan aldığım oyun cd keyi için gçersiz ürün kodu hatası alıyorum napabilirim ?
  • beyler steamda oyunu indirmeden kart düsürebilirmiyiz internette steam idle master diye bi program gördüm ban riski filan yok diyolar ama settinge şifre fln yazıyoz sanki bana bi keylogger gibi geldide biliyormusunuz bune ?
  • arkadaşlar steam ağına bağlanılamıyor sorununu nasıl çözebilirim ?
  • arkadaşlar merhaba, steamapps içindeki oyunu tamamiyle kopyaladım harici diske atmıştım formattan sonra tekrar oyunu nasıl yükleyebilirim ? bir türlü beceremedim origin de download diyip birkaç mb indirdikten sonra durduyorduk daha sonra kopyaladığımız klasörleri tekrar kurulum yerine atıp repair dediğimiz de sorunsuz oynayabiliyorduk steam de nasıl oluyor acaba tekrar 9 gb indirmek zorunda kalmak istemiyorum yardımlarınız için sağolun
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.