Bildirim
STEAM Rehberi/Soru-Cevap (74. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hiç akıllı biri yokmu cevap yazacak koskoca forumda -
Enparaya başvurun. -
Merhabalar . C de yer olmadıgı için kurmasını istediğim yeri d de bir dosya seçtim fakat oyun acılmıyor böyle bir hatayla karşılaşmış olan var mı? -
Selamünaleyküm arkadaşlar steam android uygulamasına steam guard eklenmiş bilgilerini girince güvenliği güçlendirip kod veriliyormuş yaptım fakat kod alamadım email de atmıyorlar destek masasına baktım çevrimdışı diyor ne yapmalıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
steam başarımlar ne işe yarıyor ? -
"İşleminiz sırasında bir hata meydana geldi. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyin veya yardım almak için destek ile irtibata geçin"
bu hatayı alıyorum arkadaşlar, sepette ürün var gözüküyor ama ürün falan yok ayrıca devam eden bir işlemde yok ? -
Beyler steamde ürünü almak istedim fakat üstteki arkadaşın sorunu çıktı bana.
Ben de oyunu kendime hediye olarak aldım. Bu sefer oyunu envanterden alamıyorum.Çünkü sadece türkiyede kullanılıyor diyor(ben zaten türkiyedeyim).
Steamle dalga geçince onlar da benle mi geçiyor arkadaş?
Arkadaşlar steam arkadaş eklerken hesabınız bu özelliğin kullanılmasını sağlayacak gereksinimleri karşılamıyor hatası alıyorum.Acaba nedir bunun çözümü -
5 dolar ve ya üzeri harcama yapılması gerek. Yanlış hatırlamıyorsam dolar olması lazım. -
Hocam aynı sorun bende de var çözebildiysen nasıl yaptın bana da acil lazım @eyupyolcu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Selamlar. Konuda daha once soruldu mu bilmiyorum butun sayfalara bakamadim ama sorum steam hesabini kilitlemekle ilgili.
Hesabimi kilitlemistim baska bir yerden bilmedigim biri girmisti. Ben de kilitledim ve bugun ticket attim steam kullanici adimi kredi kartimin turunu son 4 hanesini vs. Yazdim ticketta. Daha yapmam gereken bir sey var mi? Hesabim tahminen kac gune acilir? Satin almak istedigim oyunlar var ama buyuk ihtimalle indirimleri kaciracagim.
Cevap veren herkese simdiden cok tesekkurler.
Offline oynadığım oyunların oyun oynama süreleri kayıt olurmu? Yani mesela ben online 10 saat oynadım. Sonra offline 2 saat online olunca bu iki saat on saate eklenir mi? Ve offline iken başarım kazanabilir miyim?
Merhaba dün steam üzerinen Gta5 & great white shark cash card paketini aldım. Great kart için ayrı bir key gelmedi. Online girdiğim zaman 1.250.000TL ile başlıcam mı yoksa kodu mu olması lazım? -
Arkadaşlar total war atilla nın kutulu sürümünü alacağım. Bu ürünle rome 2 de oynayabilir miyim yoksa rome 2 yi ayrıca mı almalıyım
Selamlar. Arkadasim bir oyunu satin alip bana gift olarak atti ve oynayis suresi de 2 saat altinda oyun kasiyor iade yapmak istiyorum. Gift oyunlarda iade nasil oluyor?
Steamden yaz indiriminde oyunlar aldım
Gayet iyi oynuyorduk
Daha sonra türkçe yama için bi siteye bulaştım virüs yüklendi pcye
Hard reset attım
Daha sonra oyunlara girmemeye başladı
NOT: Hard resetten sonra oyunları tekrar kurdum ama hala girmiyo. Mesela altta logo beliriyo bekliyorsun logo kayboluyo.
Spelunky, The Wolf Among Us, Civilization V, Bully, Plants vs. Zombies, Brothers oyunlarım
Sadece Bullye giriyor. Düşük grafik olduğundan diyeceğim olamaz Plants de düşük grafik. -
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Kendi iki hesabım arasında takas yaptım. Fakat bir takas teklifi yaparken hata mı oldu bilmiyorum ama bildirimler kısmında sürekli 1 bekleyen takas isteği diye kaldı. defalarca tıklıyorum gitmiyor, silemiyorum, bir acayip kaldı. takası şüpheli diye işaretlesem hesap benim hesabım. nasıl çözecem bi fikri olan var mı? -
arkadaşlar mesela ben bi oyun yükledim satın aldım ve oyunu kuramadım veya pc kaldırmadı ne yapmam gerekiyor iade fln varmıdır -
Merhabalar. Arkadaşlar ben CS:GO almayı düşünüyorum ama sistemimin yetip yetmeyeceği konusunda kararsızım.Bilgisi olanlar bana yardımcı olursa sevinirim.
İşletim sistemi : Win 7 Professional 32 Bit
İşlemci : Intel Pentium D CPU 3.00 GHz 3.00 GHz
Ram : 2 GB
Ekran kartı : 1 GB
Acaba bu sistemle CS:GO oynarken sorun yaşarmıyım, şimdiden teşekkürler.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X