Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.735
Cevap
41
Favori
223.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steam güncelleme indirildi diyor yeniden başlat penceresi çıkıyo tamam diyorum yeniden açılıyo steam sonra yine yeniden başlat penceresi çıkıyo oyunada giremiyorum steam güncel değil diyor lütfen anlayan birisi yardım etsin sıkıldım artık şu sorundan.
  • Satın aldığımız oyunu takas yapabiliyormuyuz?
  • Arkadaşlar steamdan indirimdeyken 12 tl den csgo aldım eşyalarımı pazarda satamıyorum

Pazar şu neden(ler)den dolayı kullanılamaz:
    Hesabınızın şifresi yakın zamanda sıfırlanmış. Daha fazla bilgi...
    Pazara, 7 gündür Steam Guard tarafından korunmamış bir cihazdan giriş yapıyorsunuz. Daha fazla bilgi...
    Hesabınız kısıtlı. Bu kısıtlamayı kaldırmak için...

bu yazıyor ne yapabilirim ? cevap verebilcek beni etiketlesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TGuveNs -- 17 Temmuz 2015; 21:56:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gojowczyk

Satın aldığımız oyunu takas yapabiliyormuyuz?

Oyunu gift şeklinde almışsan evet takas yapabilirsin ama oyunu aldıktan 30 gün sonra eğerki oyunu kütüphane eklemiş isen takas yapamazsın.

evet oyunu oynayamadığını belirtip iade edebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reikideiki

quote:

Orijinalden alıntı: Gojowczyk

Satın aldığımız oyunu takas yapabiliyormuyuz?

Oyunu gift şeklinde almışsan evet takas yapabilirsin ama oyunu aldıktan 30 gün sonra eğerki oyunu kütüphane eklemiş isen takas yapamazsın.

evet oyunu oynayamadığını belirtip iade edebiliyorsun.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar ben steam'e ticket yolluyacağımda ingilizcem olmadığından türkçeden ingilizceye çeviremiyorum yardımcı olabilecek var mı metin şu çevirebilecek var mı ??

merhaba dün bynogame***** isimli kişiden gelen hediyeyi alamıyorum gmail hesabıma gelen maildeki hediye linkine tıkladığımda

İşleminiz sırasında bir hata meydana geldi:

Bu hediye zaten etkinleştirilmiş.

hatası veriyor ve hediye benim hesabımda gözükmüyor ancak hediye gönderen kişinin envanterinde oyun gönderilmiş olarak gözüküyor.
    Sıcak olarak işaretle!0 Paylaş
  • Sa arkadaşlar ben dün vatan dan fm 2015 aldım editör içinde para yükledim steam e sormak istediğim şu oyunu işyerindeki pc ye kurup oynayabilirmiyim acaba
  • Arkadaşalr ben şimdi steam hesabımı başka bilgisayarda açtığımda ana pc de olan oyunları direk o pc de indirmem mi lazım?Yoksa oyun dosyalarını alsam kopyalasam nasıl oluır?Şimdi denedim ama hala indiriyor.??
  • Merhaba
    We were unable to submit your refund request
    Sorry! An unexpected error has occurred while processing your request. Please try again.

hatası alıyorum iade ederken bunun çözümü nedir
  • başka hesaplarda kayıtlı kalan kredi kartı hesaplarımızı nasıl iptal ettire biliyoruz ?
  • Selam, trackmania turbo almıştım ve taa kasımda yükleneceğini sonradan gördüm. Bunu iade etmek için talep açtım, bu kabul olurmu acaba.
  • arkadaşlar ben bugün battlestation pasific oyunun satın aldım hata veriyor application load error 5 bi yardım edin
  • Steam hakkında bilgili ve yardımsever arkadaşların rehberliğine ihtiyacım var özelden ulaşabilirsiniz.
  • Beyler takas yasağı olan kişi hediye alabilirmi ? alırken sorun olurmu başkası tarafından
  • Offline oynarken rozet ve başarım açılıyormu ?

• Merhaba arkadaşlar

Bugün payday 2 'ye 74 mb'lık güncelleme geldi. Yükle dediğimde diskteki 15 gb'lık alanın hepsi doluyor ve yetersiz disk alanı deyip güncellemiyor oyunu. Bu sorunu nasıl düzelticem. Alt tarafı 74 mb için 15 gb niye istiyor anlamadım
  • arkadaşlar sorum olacak

2k15i doğal olarak indirmem gerekti steam'den.gece açık bıraktım sabaha karşı baktığımda 34 gb inmişti. akk yi doldurdu muhtemelen,yavaşlamış ama sorun şu ki,baştan başlamış gibi,kapattım bilgisayarı,indirmeyi duraklat'a basmadan.sabah baktım 1.2 gb inmişti :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThreePeatLAL -- 11 Ağustos 2015; 8:36:58 >
  • Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak yaklaşık 1 aydır steam'e ne zaman girsem steam updatlenmiş olan oyunları tekrar updatelemeye çalışıyor ve uptade bitince oyuna giriyorum sonra oyundan çıkınca yine updatelemeye başlıyor halbuki oyuna gelen bir update yok bu sorunu nasıl çözebilirim
  • Steam Cüzdan kodu aldım ve bu hatayı alıyorum nedir bu..
    Girdiğiniz Steam Cüzdanı kodu aktif edilmemiş görünüyor. Alımdan sonra, satıcınızın kodu aktifleştirme işleminin tamamlanmasının birkaç saati bulabileceğini aklınızda bulundurun. Eğer problem devam ederse, yardım almak için, kodun alındığı yere geri gidiniz.

• beyler ETS 2 oynarken steam bildirimleri sol üstte çıkıyor sağ alta nasıl alabilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.