Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.735
Cevap
41
Favori
223.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı bilgisayarda 5 steam hesabı kullanabilirmiyim? Aynı oyunu 5 farklı hesapla oynayabilirmiyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam hesabimda call of duty black ops 3 var multıplayer bolumde seviyem ilk prestige 1 de 55 deydi prestige 2 gectim ondan sonra bir seyleri kurcalarken seviyem sıfırlandıgını farkettim galiba bir yerde sevşre sıfırlama varmıs ben onu yaptım yanlıslıkla bunu geri almam mumkunmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garrys mod nezaman indirime girecek inanil kart suresi dolmadan alayim

• Merhaba arkadaşlar bugun bende bir steam hesabı açtım, sorum şu şekilde, işyerinde ve evde kullandığım ayrı iki bilgisayarım var, steam hesabımı işyerinde ve evde kullanmam bir sorun olurmu? tabi biri açıkken diğeri kapalı olacak, işyerindeki bilgisayarımdan satın alıp indirip taşınabilir bi zıkkıma doldurup eve götürüp yükleyip oynayabilirmiyim oyunu ? nasıl olcak bu işler bir yardımcı olun agalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spaceboy

Merhaba arkadaşlar bugun bende bir steam hesabı açtım, sorum şu şekilde, işyerinde ve evde kullandığım ayrı iki bilgisayarım var, steam hesabımı işyerinde ve evde kullanmam bir sorun olurmu? tabi biri açıkken diğeri kapalı olacak, işyerindeki bilgisayarımdan satın alıp indirip taşınabilir bi zıkkıma doldurup eve götürüp yükleyip oynayabilirmiyim oyunu ? nasıl olcak bu işler bir yardımcı olun agalar.

steam hesabını iki bilgisayarda da kullanabilirsin. iş yerindeki bilgisayardan indirip zıkkımla taşıyabilirsin dosyaları. dosyaları evdeki bilgisayarına atıp oyunu indir dedinde dosyaları kontrol ediyor sadece. ama bazı oyunlarda olmuyor o baştan indiriyor.
  • Battlefield 2: Complete Collection

arkadaşlar bu oyunun neden fiyatı yok.bir de steamde battlefield vietnamı(2004) göremedim

• Steam'da satın almadan önce indirilecek dosya boyutunu görebiliyor muyuz?
  • Yurtdışında oyun alırken para birimini TL olarak tutsak sorun olur mu?
  • Gta v c diskimde kuruluydu, onu kesip d ye attım, gta v i yeniden yüklüyomus gibi yükle seçeneği çıktı steam de. Bende d deki attığım yeri gösterdim ama 61 gb baştan indiriyor, nasıl oyunun görmesini sağlayabilirim?
  • Korsan olarak oynadığım oyunu Steam'den aldım. Bir daha indirmek istemiyorum oyunu. Steam D:\SteamLibrary\steamapps\downloading içerisine indirme yapıyor oyunu ise D:\SteamLibrary\steamapps\common adresine kuracak. Copy paste ile common içerisine attım ama hiç fayda etmedi downloadinge attım onda da olmadı. Neyi yanlış yapıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Knispel -- 7 Aralık 2015; 16:18:34 >
  • beyler steam enpara kartta 3,28 lira, dün gece de kredi kartından 2 lira çekti sebebi nedir? 2 lira çekmeden önce ben kart bilgilerini değiştirmiştim steam cüzdanda. Kredi kartı bilgilerini yazmıştım. Sonra 2 lira kesti. DAha öncede kesmiş. Enpara cardta da aynı şekilde. Sebebi nedir?
  • Merhaba arkadaşlar,

bir kaç arkadaş Call of Duty 2 oynayabilmek için Steam hesabı açıp satın aldık fakat server'lar aşırı sıkıntılı. Bunu çözmek için bari biz server satın alalım diyoruz ama hiç bir bilgimiz yok! Google'da aratınca server satan siteler çıkıyor ama nasıl yapıyoruz yada ordan server satın alınca Steam'da çıkacak mı bilgimiz yok! Nasıl bir yol izlememiz gerektiği konusunda yardımcı olabilecek arkadaş varsa, şimdiden çok teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Knispel

Korsan olarak oynadığım oyunu Steam'den aldım. Bir daha almak istemiyorum oyunu. Steam D:\SteamLibrary\steamapps\downloading içerisine indirme yapıyor oyunu ise D:\SteamLibrary\steamapps\common adresine kuracak. Copy paste ile common içerisine attım ama hiç fayda etmedi downloadinge attım onda da olmadı. Neyi yanlış yapıyorum?

oyun steam üzerinden indirilmiş olması gerekiyor
  • H1Z1'i aile içi paylaşımdan paylaştık ama sadece test server çıkıyor problem ne arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

H1Z1'i aile içi paylaşımdan paylaştık ama sadece test server çıkıyor problem ne arkadaşlar?

her oyunu paylasıma acamıyorsun dayz h1z1 gibileri daha dogrusu single player modu olmayan paylasılmaz.

• Arkadaşlar ciddi mi sorum olacak. steamdeki oyunlara neler oluyor böyle 150-200 liradan oyunlar görmeye başladık. XCOM 2 steamde 210 lira (doları 1,55 yaptıkları halde) yurtdışına bakıyosun 30 dolar bizim 2,96 kurla bile 88 liraya geliyor. steam birden kuru mu artırdı hani ne kadar arttırmış olabilir aklım almıyor bu işi. bilen bi anlatsın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 16 Aralık 2015; 11:53:05 >
  • Arkadaslar selamun aleykum. Steamdan gta 5 indiriyorum. İndirme esnasinda baska siteden program indirirken . Bilgisayarim Virus kapti kullanilamaz hale geldi surekli programlar indirmeye basladi kendi kendine. Bende 1 gun oncesine geri yukedim sistemi virus programiyla virusu temizledim. Gta 5 kaldigi yerden devam ediyo gozukuyor ama sol tarafta ayrintili İnceledgm zaman 30 gb dan baslamiyoda. Sifirdan baslams gozukuyo sizce yukledigim kadari geri yukleme yapinca bosa mi gitmstr aydinlatrsaniz sevinirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chizz -- 18 Aralık 2015; 3:58:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CuCuK kullanıcısına yanıt
    Kardes selamun aleykum steamdan gta 5 aldim. Yarisina kadar indi. O inerken baska ssiteden program indiriyodum bugun bilgisayarim virus kapti kuallanoilamaz hale geldi surekli programlar indirmeye basladi bende 1 gun oncesime yukledim sistemi. Steam kaldigi yerden devam ediyo gosteroiyo oyun ici . Ama detayli inceledigimd . 30 gb dan. Devam etmesi gerekirken bastan inmeye baslamis gibi gozukuyo. Ama detaysiz baktgmda 30 gb yklu gozukuyo yukledgm! Kadari sence bosami gitmstr aydinlatrsan sevinirm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chizz C kullanıcısına yanıt
    Sistem geri yükleme silmiş midir bilemiyorum hocam.oyun tam yüklenmedigi için silmemiş olması muhtemel ama bekleyip görmen gerekecek maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu Franchise sürümleri nedir ? Örneğin Witcher 3 altında Franchise yazıyor. Bilgisi olan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.