Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.735
Cevap
41
Favori
223.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu D&R'dan aldığına ait makbuz veya fiş varsa onunda taramasını veya jpg formatında dijital fotoğrafını gönder.Ticket numarasını fişin üstüne veya üzerinde ticket numarasının bulunduğu bir kağıdı fişin yanında duracak şekilde çek resmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelas

bütün oyunları görüp yükleyemiorsun aslında :D mini-gcf ve mini-ncf dosyalarına ihtiyacın war.orijinal oyun almaktaki amaç online oynamak.dosyaları harddiske almak değil :)

bu arada yedeklemek yerine steam'ı ilk kurarken D: sürücünüze D:\GameZ\Steam gibi bir klasöre kurarsanız yedek almaya gerek kalmaz format atsanız bile steam'ı ilk açtığınızda gerekli ayarları registry'e girer sadece steam şifrenizi girer keyfinize bakarsınız :)

günlerdir webde bunu araştırıyorum ilk kez steam üzerinden oyun çektim...oyun 14 gb. steam de D de kurulu fakat yine de oyunu yedeklemenin bir yolunu arıyordum!
    sen bu D olayını denedinmi ? formattan sora calısırmı oyun _? tecrübesi olanlar cevaplarsa sevinirim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystic11 -- 20 Şubat 2011; 17:03:30 >

• Steam'i D:'ye kurarsanız işletim sistemine atacağınız format Steam'i etkilemez doğrudur.

Olurda D'ye virüs bulaşır ve D'ye format atman gerekirse formattan sonra oyunun yine gider.Harici bir harddiske oyunun yedeğini almanı öneririm.
  • Steamdan aldığım etwyle birlikte 10 tane oyunum oldu asıl merak ettiğim mesele şu,Mesala sistemim çöktü ve format attım steam kurduğum zaman kullanıcı adımı şifremi girip 10 tane oyunu yeniden ücret vermeden indirebilirmiyim yada nasıl olur?

Yoksa illede steamden back up yapmak gereklimi?
  • Saol Güzel Çalışma ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Steamdan aldığım etwyle birlikte 10 tane oyunum oldu asıl merak ettiğim mesele şu,Mesala sistemim çöktü ve format attım steam kurduğum zaman kullanıcı adımı şifremi girip 10 tane oyunu yeniden ücret vermeden indirebilirmiyim yada nasıl olur?

Evet abi ücret vermeden tekrar yükleyebilirsin
  • Teşekkürler...

quote:

Orijinalden alıntı: feckless

quote:

Steamdan aldığım etwyle birlikte 10 tane oyunum oldu asıl merak ettiğim mesele şu,Mesala sistemim çöktü ve format attım steam kurduğum zaman kullanıcı adımı şifremi girip 10 tane oyunu yeniden ücret vermeden indirebilirmiyim yada nasıl olur?

Evet abi ücret vermeden tekrar yükleyebilirsin
  • bu steam'dan oyun alırken parayı nasıl ödüyoruz ve indirirken kota yazıyo mu???
  • Kredi kartı gerekli satın alman için.Kota tabiki işliycek steamle alakalı olan bi durum değil ki bu

quote:

Orijinalden alıntı: kadledici

bu steam'dan oyun alırken parayı nasıl ödüyoruz ve indirirken kota yazıyo mu???
  • quote:

Kredi kartı gerekli satın alman için.Kota tabiki işliycek steamle alakalı olan bi durum değil ki bu

quote:

Orijinalden alıntı: kadledici

bu steam'dan oyun alırken parayı nasıl ödüyoruz ve indirirken kota yazıyo mu???

o zmn ben biraz zor alırım oyun kredi kartım yok babamda vermez kredi kartını.Kota içinde 4 ay kaldı sonra sınırsıza geççem.
  • steam üzerinden orjinal oyunların avantajları çok meşhurdur. eğer steam gather ile ilgili kayıt veya her hangi tarzda bir problem yaşayan olursa özel mesaj atması yeterli yardımcı olurum
  • Arkadaşlar Steam az önce bana Monday Night Combat diye bir oyun eklimiş ben satın almadım nasıl eklendi.
  • Steamden Homefront indiriyorum ama yavaş indiriyor anlamadım. Şimdi bunu indirdi diyelim. Ben bu oyunu dvdye nasıl çekerim. İlerde format falan atarsak falan bi daha indirmeyeyim. Zaten netim 1mbit.
  • @Gogoesteban,

steam arada free weekend ler yapıyor.eklenen oyunu haftasonu boyunca oynayabiliyorsun.bir nevi full sürüm demo uygulaması

@Sercan Ç.,

oyunu indirdikten sonra kütüphanede oyunun üzerine sag tık yaparsan yedekleme seçenegini görürsün.ben farklı bir hdd ye tek parça halinde

yedekliyorum,istersen dvd seçerek dvd ye yazılacak şekilde yedek dosyalarını oluşturabilirsin
  • Arkadaşlar steami ne zaman açsam ve oyun içi mikrofonlu konuşma yapsam ses hoparlörden gelmeye başlıyor. Şimdi de ses sitemi bağladım laptopta fakat steam açıkken ses yine laptopun hoparlöründen geliyor ne yapmam lazım? Bir çakışma yapıyor steam ama anlamadım.
  • steamden başkalarıyla multiplayer oyun oynamak için hamachi yada benzeri programlar kullanılıyor çünkü her oyunda multiplayer olarak bir altyapı olmuyor mesela stronghold crusaders gibi, bu oyunlarda steamin kendi bu tarz bir hizmet veriyor mu? yoksa sadece oynayanların bulunabileceği bir community den mi ibaret?
  • Arkadaşlar steam şifremi unuttum , gizli soru yanıtı vs. hatırlayamıyorum şifreyi nasıl değiştirebilirim.Mailime steamden bir mail geliyor değiştirmek için posta code ve gizli soru gönderiyor , ilgili yerlere yazıyorum ama yanlış diyor yardımcı olabilirmisinz.
  • Arkadaşlar Steamdan Bedavaya Zevklı Multi Player Oynanan Zevklı Oyun Varmı Oynana Bılecek Yav :S
  • Merhaba arkadaslar, bana valve tarafindan portal 2 hediye edildi, (gabe newell.) steam turkce ve bu cok guzel bisey. Acaba oyunun tr alt yazisi var mi? Cunku var diye duydum da. Son guncellemesinde.
    Saygilar...
  • Arkadaşlar Steam sışında bir yerden aldığımız oyunu steam'a tanıttıktan sonra istediğimiz zaman sadece steamı kullanarak indirebiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.