Şimdi Ara

Steam Türk Lirasına Geçti! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
3
Favori
3.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ŞİMDİ SONY ENTERTAİNMENT GAMES düşünsün :)) PC YARDIR Tr
  • ben pc mi satıp ps4 alanlardanım fiyatlar konusunda haklısınız steam çok güzel iş çıkarmış. ps4 oyunlarından oyununa göre 45 lira kadar ucuz o da hong kong üzerinden alırsanız. oyun üzerinden olaya baktığınızda steami arattırıyor psn store. ama iş pc konusuna gelince orda bir durmak gerekiyor.

Genel olarak 2500 liraya konsoldan daha kaliteli ayarlarda oynayacak bir sistem toplayabilirsiniz. peki aldığınız ekran kartı sizi o kalitede kaç sene idare edecek? taş çatlasın 2 sene hocam. elinizde ki konsolun ömrü 4 sene diyelim. bir upgrade daha istiyor yani ekran kartı 1.000 lira da ona versek , 3500 lira tutucak. ps 4 ne kadar 1500 lira. 4 sene hesabımıza göre 2000 lira daha fazla vermiş olucaz. 4 sene alacağımız oyunlar ps4 ile pc arasında ki fark 2 bin lirayı bulur mu onu da düşünmek lazım hocam.

genel itibariyle sony bizi kazıklamak yerine steami örnek almalı hem oyuncular kazansın hem kendileri

• Buradaki indirim gibi birşey. Aynı şey başka ülkelerdede var. Sonuçta ubisoftun ülkemizde anlaştığı kurumlar var onlarıda yüz üstü bırakamayacağı için böyle bir fiyat çekmiş steam. Zaten açıkca belli ubinin tüm oyunlarında kur farklı. Bu tamamen ülke içindeki stratejiyle alakalı steam in elinden birşey geleceğini sanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Melkor -- 22 Ekim 2014; 14:51:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steam elinden geleni yapmış helal olsun
  • Müthiş gerçekten helal olsun adamlara. Bu nesil hem PC'ye hem PS4'e çıkan oyunlarda tercihimi PC'den yana kullanmaya başlayacağım gibi duruyor. Tabii fiyatlar her zaman böyle ucuz olursa.

Bu arada Ubisoft oyunları uPlay ile bağlantılı sanırım. Bu yüzden fiyatlarda oynama oluyordur. Zamanında Steam'den Splinter Cell aldığımda oyunu Steam üzerinden başlatsam bile yine uPlay'den açılıyordu.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Allahım bugün aldığım en güzel haber Helal hoş olsun Gabe amca o aldığın bütün paralar

• Gerçekten güzel haber. Umarım fiyatlar böyle devam ederde satışlar artıp Türkçe gelebilecek oyunlara da katkı yapmış olur.

• Artik orjinal oyun kullanicam biktim kul hakkina girmekten hatta eski oynadim oyunlari bile alabilirim

• Şu firma gibi olsa keşke Türkiyedeki kan emiciler.

• adamsınız..

• Fiyatlar artık öyle bir ucuz geliyor ki sanki kalıcı bir Steam indirimleri var şu an...

Bide gerçek indirimler olunca fiyatlar nasıl olacak siz hayal edin.

Zaten Steam normal koşullar altında gayet uygun fiyatta satıyordu ve indirimlerde herşey çok uygun bir fiyata satılıyordu...
    Şimdi iyice ucuzlattılar... Valla helal Valve'e, adamlar Türkiye'deki alım gücünü gayet iyi anladı ki fiyatları çok manyak dengelediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 22 Ekim 2014; 17:06:49 >
  • Capcom ve Ubisoft fiyatları uçurmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orange20

Capcom ve Ubisoft fiyatları uçurmuş.

Dolardaki fiyatlardan bile daha pahalı değil mi?
    Bunlar galiba 50-60 Euro'dan TL fiyatını çıkartıyor
  • helal olsun steam fiyatlar hep böyle olsun

• Hadi hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orjinal oyuna steam ile adım atmıştım ufak çaplı oyunlarda olsa ama artık bu fiyatlandırmalarla korsan oyun indirmeyi düşünmüyorum.
    böyle fiyatlar olduktn sonra para biriktirir orjinal alırım,hak ettiği para en azından
  • Steam Türk Lirasına Geçti!

HELAL
  • vay be
  • hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.