geçen gün 2.5 dolara inmiş oyun arkadaşım almış bana da gift olarak almış indirdim oyunu %50 den sonra downloading yerine preloading yazmaya başladı kıllandım zaten %100 olunca sağ tıkladım active gift seçeneği vardı onu seçince böyle bişey çıkıyor tıklayınca 20 dolara alın muabbeti falan e zaten 2.5 dolar verdik zamanında
Arkadaşın oyunu kendine alıp sana da 3 günlük deneme gifti atmış olmasın.3 günlük sürenin bitmesine yakın yükledi isen yüklemenin ortasında Pre-Load'a dönmesi normal.
Yok gerçekten dediğin gibi ise Steam müşteri hizmetlerine bir mail atın,sorun büyük olasılık ile halledilir.
hocam arkadaşım mail le yolladı tekrar resend varmış.activate gift dedim oldu şimdi halletik gibi ama oyunun yanında guest pass yazıyor bu guest durumları nedir steamde pek iyi bilmiyorum steam i bilen biri varsa esirgemesin
Guest Pass, oyunu aldıktan sonra herhangi birine 3 günlük deneme süresi hediye ediyosun, o olay.
İstediğin birisine oyunu denemesi için gönderebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: faust13
hocam arkadaşım mail le yolladı tekrar resend varmış.activate gift dedim oldu şimdi halletik gibi ama oyunun yanında guest pass yazıyor bu guest durumları nedir steamde pek iyi bilmiyorum steam i bilen biri varsa esirgemesin
Arkadaşın sana oyunu değil, 3 günlük deneme süresini atmış, geçmiş olsun.[Gift olarak geldiğinden emin isen tabi..]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme