|
Bildirim
$ ile maaş alanlar için güzel indirimler ama 33 ile çarpınca pek de indirim varmış gibi gelmiyor. 2 yıldır Cyberpunk ve Forza Horizon 5 istek listemde ama hala benim alacağım fiyatlara inmedi. Arada bir indirim geldi diye bildirim geliyor ama hala benim alacağım fiyata inmediler. |
Ağlamıyorum, gözüme 2021 yılına ait yaz indirimleri kaçtı.
İndirim dönemlerinde cüzdanı oyun oynamak için boşalttığımız zamanlardan, gelecek ay neyden kıssam da karnımı doğru düzgün doyurabilsem dediğimiz zamanlara... Sid Meier's Civilization VI - 54,75 TL Mortal Kombat 11 - 24,60 TL DARK SOULS III - 44,75 TL Battlefield V - 104,99 TL Hellblade: Senua's Sacrifice - 12,25 TL Frostpunk - 16,50 TL Detroit: Become Human - 71,00 TL Valheim - 28,80 TL Grand Theft Auto V: Premium Edition - 77,33 TL The Witcher 3: Wild Hunt - 11,99 TL Divinity: Original Sin 2 - 30,00 TL Mass Effect Legendary Edition - 348,59 TL RESIDENT EVIL 2 / BIOHAZARD RE:2 - 71,60 TL Iron Harvest - 23,00 TL Katana ZERO - 15,00 TL Ori and the Will of the Wisps - 25,00 TL Kingdom Come: Deliverance - 17,00 TL Satisfactory - 40,00 TL Borderlands 3 - 101,97 TL |
Steam yok oldu gitti. Mevcut oyunlarım hariç, herhangi bir sey satın almak icin girmiyorum bile. Genelde Epic'ten yapıyorum alışverişi. Dolar görmek bile psikolojik olarak insanı etkiliyor.
|
Kesinlikle katılıyorum. Dolara geçtiğinden beri Steam'e Türkiye'den pek ekmek çıkmaz, tabi bizim için de trajedi.
|
Keşke indirimli fiyat diyebileceğim fiyatlar olsa sebebi olan şahış yüzünden:/
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 28 Haziran 2024; 12:32:6 > |
$ ile maaş alanlar için güzel indirimler ama 33 ile çarpınca pek de indirim varmış gibi gelmiyor. 2 yıldır Cyberpunk ve Forza Horizon 5 istek listemde ama hala benim alacağım fiyatlara inmedi. Arada bir indirim geldi diye bildirim geliyor ama hala benim alacağım fiyata inmediler. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 28 Haziran 2024; 12:39:31 > |
|
Steam'den herhangi bir banka kartı ile alışveriş yaptığımızda 1 doları hangi kur üzerinden Türk lirasına çeviriyor bilen var mı ? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Bu arada bu aile paylaşımında kritik bir olay var. Eğer paylaştığın kişi VAC ban yerse sen (paylaşan) da ban yiyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 29 Haziran 2024; 22:46:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |