|
Bildirim
Bu çürükten hala alan varsa helal olsun, hangi tarihti hatırlamıyorum ama TL gittiği gün Store benim için kapandı. Sadece eski kütüphanedeki oyunlara giriyorum.
Ha bu arada ilkbahar indirimi yazıp da Türkçe reklam kullanmasına gerek yok, dolarla oyun satan platform isterse Türkçeyi de kaldırabilir. Türkiyede çoğu oyuncu Steam’i kafadan sildi zaten ilk günden. |
Katılıyorum. TL ye geri dönmedikçe dolar ile uğraşamam. Epic ten alıyorum mesela hala. microsoft store, xbox store mu ne, oradan alıyorum. Amazon Prime veriyor, gog veriyor hediye. Olmadı TL ile steam key oyunları veren yerler var ama Steam'den dolarla kusura bakmasınlar almam. Tamam dünyanın en yüksek enflasyonunda kaldık senelerdir. Ama ona göre TL olarak güncelleselerdi napalım. Son 1 senede mesela %13 değer kaybetti dolar karşısında TL.
Tamam ondan önceki sene %70 idi, bir önceki %30 bir önceki %100 Enflasyon senelerce %100 üzerinde olsa da dolar bazında sonuçta özellikle 2 sene peak yaptı. Onu da TL olarak güncellemeleri o kadar atla deve değildi yani. |
İndirimli fiyatları epicteki düz fiyata geliyor böyle devam steam
|
Umurumuzda değil artık
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 15 Mart 2025; 11:26:2 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 15 Mart 2025; 20:56:34 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 15 Mart 2025; 21:16:0 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |