Şimdi Ara

Steam İlkbahar İndirimleri başladı! %95'e varan fırsatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steam İlkbahar İndirimleri başladı! %95'e varan fırsatlar
    Bildiğiniz üzere yılın bu ayı tamamen indirimlerle geçiyor. Özellikle PC oyunculuğunun en büyük kalesi Steam, son dönemde oldukça hareketli. Geçtiğimiz saatlerde ise merakla beklenen Steam'in İlkbahar İndirimleri başladı. İşte platformda fiyatı düşen ve satın alınmaya değer oyunlar...

Steam İlkbahar İndirimleri başladı

Steam ilkbahar İndirimleri kapsamında birçok oyunda yüzde 95'e varan indirimler sunuluyor ancak tahmin edebileceğiniz gibi fiyatlar artık dolara endeksli. 20 Mart'a kadar sürecek indirim döneminde, Forza Horizon 5 32.78 dolar yerine 16.39 dolar (601 TL)FC 25 69.99 dolar yerine 20.99 dolar (769 TL) ve Battlefield V 39.99 dolar yerine 1,99 dolardan (72,60 TL) satın alınabiliyor.

Ayrıca Bkz.Amazon Prime Gaming Mart 2024 oyunları: 8 oyun ücretsiz

İndirime giren diğer oyunlar arasında ise God of War, Need for Speed Unbound, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, Cyberpunk 2077, Star Wars Jedi Survivor ve The Witcher 3: Wild Hunt gibi başarılı yapımlar bulunuyor. Aşağıda da öne çıkan indirimleri bulabilirsiniz.

Steam ilkbahar indirimleri
    Oyun Fiyat İndirimli Fiyatı İndirim Oranı
    Baldur's Gate 3 34.99$ 27.99$  -%20
    Forza Horizon 5 32.78$ 16.39$ -%50
    Sifu 18.99$ 7.59$ -%60
    Warhammer 40,000: Space Marine 2 $39.99 $25.99 -%35
    God of War Ragnarök 49.99$ 39.99$ -%20
    Need for Speed Unbound 69.99$ 4.89$ -%93
    Battlefield 2042 59.99$ 4.79$ -%92
    Back 4 Blood 59.99$ 5.99$ -%90
    Anno 1800 47.99$ 4.79$ -%90
    Dead Space 59.99$ 14.99$ -%75
    S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl 42.99$ 36.54$ -%15
    Hades II 14.99$ 13.49$ -%10
    STAR WARS Jedi: Survivor 69.99$ 17.49$ -%75
    Battlefield V 39.99$ 1.99$ -%95
    The Witcher 3: Wild Hunt 29.99$ 5.99$ -%80
    PAYDAY 3 22.99$ 9.19$ -%60
    EA SPORTS FC 25 69.99$ 20.99$ -%70
    Diablo IV 49,99$  27.49$ -%45
    Cyberpunk 2077 44,99$  17.99$ -%60

Kaynak:https://store.steampowered.com/

• Bu çürükten hala alan varsa helal olsun, hangi tarihti hatırlamıyorum ama TL gittiği gün Store benim için kapandı. Sadece eski kütüphanedeki oyunlara giriyorum.
    Ha bu arada ilkbahar indirimi yazıp da Türkçe reklam kullanmasına gerek yok, dolarla oyun satan platform isterse Türkçeyi de kaldırabilir. Türkiyede çoğu oyuncu Steam’i kafadan sildi zaten ilk günden.
    Katılıyorum. TL ye geri dönmedikçe dolar ile uğraşamam. Epic ten alıyorum mesela hala. microsoft store, xbox store mu ne, oradan alıyorum. Amazon Prime veriyor, gog veriyor hediye. Olmadı TL ile steam key oyunları veren yerler var ama Steam'den dolarla kusura bakmasınlar almam. Tamam dünyanın en yüksek enflasyonunda kaldık senelerdir. Ama ona göre TL olarak güncelleselerdi napalım. Son 1 senede mesela %13 değer kaybetti dolar karşısında TL.
    Tamam ondan önceki sene %70 idi, bir önceki %30 bir önceki %100

Enflasyon senelerce %100 üzerinde olsa da dolar bazında sonuçta özellikle 2 sene peak yaptı. Onu da TL olarak güncellemeleri o kadar atla deve değildi yani.
  • Bu çürükten hala alan varsa helal olsun, hangi tarihti hatırlamıyorum ama TL gittiği gün Store benim için kapandı. Sadece eski kütüphanedeki oyunlara giriyorum.
    Ha bu arada ilkbahar indirimi yazıp da Türkçe reklam kullanmasına gerek yok, dolarla oyun satan platform isterse Türkçeyi de kaldırabilir. Türkiyede çoğu oyuncu Steam’i kafadan sildi zaten ilk günden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 15 Mart 2025; 11:26:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 10 yıllık oyunlar alınabilir İstimden.

• Umurumuzda değil artık

• Karpuzcunun bu da beyaz cikarsa kapatir giderim demesi geldi gozume

• World kartta %50 puan var. Max 100tl. 6-7 dolarlık oyunlar direk yarı fiyatı oluyor.
    Kartta dolar ekstresini açmayı unutmayın tabi, sonra kurdan fena çakıyorlar 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. TL ye geri dönmedikçe dolar ile uğraşamam. Epic ten alıyorum mesela hala. microsoft store, xbox store mu ne, oradan alıyorum. Amazon Prime veriyor, gog veriyor hediye. Olmadı TL ile steam key oyunları veren yerler var ama Steam'den dolarla kusura bakmasınlar almam. Tamam dünyanın en yüksek enflasyonunda kaldık senelerdir. Ama ona göre TL olarak güncelleselerdi napalım. Son 1 senede mesela %13 değer kaybetti dolar karşısında TL.
    Tamam ondan önceki sene %70 idi, bir önceki %30 bir önceki %100

Enflasyon senelerce %100 üzerinde olsa da dolar bazında sonuçta özellikle 2 sene peak yaptı. Onu da TL olarak güncellemeleri o kadar atla deve değildi yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Olay paranın değer kaybetmesi değil dostum. Yazılım bu. fizandaki adama ekstra maliyeti neredeyse olmadan aktarılabilen bir ticaret kalemi. TR'deki adamdan 50 değil de 10 dolar bile alsa kar. Yıllarca para kazanmaya da devam edecekler. Yoksa sen bir mal üret yıllarca zarar etmeyi göze al bakalım kaç şirket yapar bunu. Bütün sorun önüne geçemedikleri pislik batılıların bizim store'a akın akın geçiş yapıp dolar, euro kazanıp TL ile oyun almasıydı. Adamlar baktılar hali hazırdaki potansiyel müşterileri elden gidiyor. Doları yapıştırdılar. God of War satışlarında Avrupa içinde 1.olmuştu TR mağazası. Oradan pay biç işte. Zaten ne gelse kar diye baktıkları bir mağazaydık. Buradan da ciddi zarar ettikleri bir şeye evrildi. Ben de bıraktım almayı ama adamlar açısından bakınca haklılar.

👏Herkes böyle tepkisini ortaya koysa dize gelecekler ama nerde...

• furkangunes04 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle keşkee…

Dolarla satılsa bile çoğu oyun Türkiye şartlarına göre fiyatlandırılmış. İlk zamanki gibi değil

• İndirimli fiyatları epicteki düz fiyata geliyor böyle devam steam

Dolara geçince ne değişiyor senin için? Eski oyunları saymazsak (almayan kalmamıştır herhalde) guncel oyunlar tl ile satan yerlerde bile aynı fiyata denk geliyor. Siz bu kafayla devam edin

• Stoneiron04 kullanıcısına yanıt
    Bu kafayla yazan birine cevap bile vermeye değmez de neyse, sen almaya devam et. Senin ülkeni yok sayan adamın tongasına düşüyorsun.

Ülkeyi yok saymak mı? Adamlar bölge bölge ayırdı ve ona gorede bölgesel fiyatlandırma uyguladı. Yani bu tl de olsa aynı dolarda olsa aynı olacak? Senin derdin tl ile ödeme yapamamak ise sen devam et başka yerden almaya. Ama ben sizin gibi at gözlüğüyle bakmıyorum olaya. Yeri geliyor steam uygun oluyor yeri geliyor diğerleri. Hangisi işime geliyorsa oradan alır geçerim.

Steam dolara geçtiğinden beri ne zaman uygun oldu Allahaşkına akıl var mantık var. Herkes fiyatların farkında senin o uygun bulunca alıyorum dediğin şey Ps Store’u, Xbox Store’u solladı. Sence bunda bir dengesizlik yok mu? Konsol oyunları her zaman daha pahalıydı, eğer şimdi steam’e kıyasla konsol ucuz kaldıysa biraz mantık yürüt. At gözlüğü takan kim belli oluyor. Bölgesel öyle mi? Bölgesel olarak nerede dolar kullanılıyor. Bu fiyatlar bildiğin ABD fiyatlandırmasıyla birebir neyin fiyatlandırmasından bahsediyorsun. Dolar bazında da pahalı fiyatlar bunlar farkına varmak istemiyorsan sen bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 15 Mart 2025; 20:56:34 >
    Ya Kanka kafan mı Kalın anlamıyorsun. ya da Bilerek mi yapıyorsun anlamıyorum. bak diyorum ki şu an çıkan güncel oyunlarda öyle eski oyunlar gibi 25 TL 30 TL alamıyorsun 1500 lira 2.000 lira çıkıyor TL bazında da böyle satılıyor. geldiğin zaman steam'de de dolar olarak aldığın zaman aynı kafaya geliyor anlatabiliyor muyum?

Kalın kafalı diyene bak, 1.500-2.000 e bilgisayar oyunu alıyorsun. Allah sana akıl fikir versin. Sen al :)

İlk $ geçtiğinde bende böyle düşünüyordum fakat oynadığım oyunların çoğunun atölye desteği var ve Steam dışından almak çok anlamsız uğraştırıyor. Epic Games ucube Launcherini geliştirmediği sürece tercih edilen olmayacak.

• Fhalei kullanıcısına yanıt
    Epic Launcher cidden çok kötü. Ama Pc de başka ne kalıyor ki geriye bu üçü dışında pek bir seçenek de yok Xbox (Microsoft store), Epic ve Eski Steam kütüphanesi. (Gerçi bedava oyun olayı çok güzel Epic’te)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 15 Mart 2025; 21:16:0 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.