Şimdi Ara

Steam Yaz İndirimleri Kart Düşmeme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar yaz indirimleri başladığından beri hiçbir şekilde kart düşüremiyorum. Eklenen yeni oyunu oynuyorum, keşif listesini de bitiriyorum fakat kart kazandınız demesine rağmen envanterime hiçbir şekilde kart düşmüyor. Bu sorunun çözümü nedir? Steam levelım 5. seviyeden fazla ve herhangi bir ceza da almadım. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanuc -- 24 Haziran 2018; 0:30:9 >

• Steam hesabına hiç bakiye yükledin mi yada oyun aldın mı?

Verified olmayan yani onaylanmamış hesaplar artık etkinliklerde verilen takas kartlarını alamıyorlar.

Hesap onaylaması için de minimum 5$'lık harcama şartı var. Ya bir oyun almış olacaksın, ya Steam hesabına bakiye yüklemiş olacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Steam hesabına hiç bakiye yükledin mi yada oyun aldın mı?

Verified olmayan yani onaylanmamış hesaplar artık etkinliklerde verilen takas kartlarını alamıyorlar.

Hesap onaylaması için de minimum 5$'lık harcama şartı var. Ya bir oyun almış olacaksın, ya Steam hesabına bakiye yüklemiş olacaksın.
    Teşekkür ederim bilgilendirme için.
  • Bir arkadaşımda da aynı sorun var üstelik 5 dolar limitini çoktan geçti. Genel bi sorun mu var acaba?
  • 5 dolar olayının yanında eventlerden kart kazanmak için minimum level 5 olmak gerekiyormuş. 5 dolar harcamış ama leveli 4 olan arkadaşım da kart kazanamıyor.@NeoFive

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 26 Haziran 2018; 20:15:7 >
  • Haplo kullanıcısına yanıt
    Sayenizde çözdük hocam çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeotheSavior -- 27 Haziran 2018; 1:26:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam yaz indirimleri başladı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.