Şimdi Ara

Steamdan aldığım Left 4 dead 2 çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • steamdan yaz indirimleri için left 4 dead 2 aldım herşey güzel indirdim bu gün çalışıyormu diye denedim oyun başlatılıyor diyor sonra açılmıyor ne gelen var ne giden cs go da almıştım onu denedim csgo da sıkıntı yok left 4 dead 2 böyle yapıyor

not: steam library benim c klasöründe ben oyunları steam yeni klasör yapıp e klasörüne indiriyorum bundan mı kaynaklanıyor acaba

• oyunu eksik indiriyor olabilirsiniz.veya bahsettiğiniz konu belki bir ihtimal sıkıntı yaşatıyor olabilir. öncelikle kütüphane left 4 dead 2 / sağtık - özellikler / yerel dosyalar / oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula deyin. eğer düzelmez ise oyunu silmeden steam / oyunları yedekle ve geri yükleden oyunu yedekleyip , daha sonra steam kütüphanenizin bulunduğu yere yeniden kurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuckerFul

steamdan yaz indirimleri için left 4 dead 2 aldım herşey güzel indirdim bu gün çalışıyormu diye denedim oyun başlatılıyor diyor sonra açılmıyor ne gelen var ne giden cs go da almıştım onu denedim csgo da sıkıntı yok left 4 dead 2 böyle yapıyor

not: steam library benim c klasöründe ben oyunları steam yeni klasör yapıp e klasörüne indiriyorum bundan mı kaynaklanıyor acaba

bende aldım ama akk yüzünden hala inmedi.Aynı sorun olursa iade ederiz artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Left 4 Dead 2 / Harita
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.