Şimdi Ara

STEAMDE GEÇERLİ ÜCRETSİZ 10₺ CÜZDAN KODU TOSLA UYGULAMASI SAYESİNDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi yeni diye adlandırabileceğimiz Tosla adlı uygulamanın kampanyası sayesinde Steam için 10₺lik cüzdan kodu kazanabiliyoruz.Bende Steam’i aktif olarak kullandığım için bu kampanya dikkatimi çekti.Nasıl yapıldığına geçmeden önce uygulamadan bahsetmek istiyorum. Uygulama için aslında Akbank’ın mobil cüzdan projeside denilebilir.Uygulamaya banka kartınızdan para aktarıp farklı farklı oyunlara e-pin alabiliyorsunuz,rehberinizden tosla kullanan varsa onlardan para isteyebiliyorsunuz vs..İnsanların beğendiği kısım ise komisyon ücreti yok.Yeni sayıldığı için gerçekten güzel kampanyaları var benim için dikkat çekeni Steam kampanyası oldu.Yapılışı basit uygulamaya davet ettiğiniz her 2 kişi için 10₺ steam cüzdan kodu kazanıyorsunuz.Bundan 10 defa yararlanma hakkınız var yani 20 kişi sizin linkinizle uygulamaya kaydolursa 100₺lik Steam cüzdan kodu kazanabilirsiniz.
    Buradaki linkten uygulamayı indirebilirsiniz:

Edit:Link konuyu yayınlayınca bir saçma gözüküyo ama virüslü falan değil rahat olabilirsiniz zaten tıkladığınızda sizi app store veya google play storea yönlendirecektir.
    Not:Link benim referans linkim destek olursanız gerçekten sevinirim olmasanızda canınız sağolsun :) direk google play veya app storedan tosla yazıp indirebilirsiniz.Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mechmecheng -- 16 Nisan 2020; 1:14:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.