Şimdi Ara

Steamden oyun indirmek.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
30.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gogogorki

quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

quote:

Arkadaşım kendi bilgisayarına steam den bir sürü oyun indirmiş Left 4 Dead falan yani ücreti yüksek oyunlar. Ben de şimdi steam indirdim fakat ona para vermek istemiyorum. Arkadaşım benim bilgisayarımda ki steam e kendi hesabından girse, onda nasılsa inik ya. İndirse ve çıkıp kendi hesabıma girsem oynayabilir miyim ?? LÜTFEN YARDIMMMMMMM

Keşke 6 yıllık başlığı hortlatmasaydınız.

Soruya gelirsek tabi ki hayır. Hesapta o oyun olmadıkça olmuyor o iş.

Ama arkadaşımın 2 tane biligsayarı var birinden kardeşi bağlanıyor birinden kendisi, online oynuyorlar benim bilgisayarımda da kendi hesabıyla girse okmaz mı??

Kendi hesabıyla girerse olur, sizin hesabınızla girerse olmaz. O iş o kadar basit olsa bir kişi alır herkese dağıtırdı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgialp

quote:

Arkadaşım kendi bilgisayarına steam den bir sürü oyun indirmiş Left 4 Dead falan yani ücreti yüksek oyunlar. Ben de şimdi steam indirdim fakat ona para vermek istemiyorum. Arkadaşım benim bilgisayarımda ki steam e kendi hesabından girse, onda nasılsa inik ya. İndirse ve çıkıp kendi hesabıma girsem oynayabilir miyim ?? LÜTFEN YARDIMMMMMMM

Hocam beni neden cagirdiniz konuya

Biliyorsunuzdur diye

Yok hocam neredeyse hic oyun oynamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyser Sozey

quote:

Orjinalden alıntı: deepblue

saoğl dostum ozaman peki bir oyunu kaç kere indirebiliyorsun parayı ödediysen?

oyunu istediğin kadar indebiliyorsun ama steam serverları yavaş olduğu için baya uzun sürüyor. sık sık bağlantı problemi yaşıyorsun yani ben çok yaşıyorum arkadaşımda aynı şekilde sürekli problem yaşıyor yani bence uzak dur paranla rezil olma normal oyun sitelerinden exe ve iso halini satın alkafan rahat olsun.

hattınızda ya da altyapısında sorun olanbilir... 8 limitsiz net kullanıyorum ve indirme hızım 700-800 kb den aşağı düşmüyor. bazen 900 kb ile bile indiğini gördüm...
    originde yavaş (100 kb ile iniyor vs. oyunlar) demişlerdi . bf3 almıştım ve o da 700-800 kb hız ile inmişti...

• Arkadaslar ben az once bir oyun aldim steamden is bankasi maas kartim ile. Oyun geldi yukleniyo buraya kadar tamam. Iscepe girdim baktim 31tl blokaj diyor hesabimdan almamis 0.0tl yaziyor. Nezaman alicak bunu hesabimdan bilginiz varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steamden kart veya kodla para yüklüyorsun oyunu satın al diyorsun.Benim kredi kartımı kabul etmediği için ben para kodu kullanıyorum.Oyun sitelerinden yeterli lira alıp.Kodu steam e giriyorum.Bynogameden çok memnunum ordan alıyorum hep steam cüzdan kodlarını.Oyunu satın alıyorsun sonra steam otomatik kendi indiriyor.İndirme işlemi tamamlanınca güncelleme falan yoksa steam uygulaması içinden oyuna direk giriyorsun.Kullanımı pratik ben öneririm.Hem güvenilir bir oyun şirketi.Hem çeşit çok
  • Kyser Sozey kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar size sorum olucak ben iade ettim bi oyun gerir alcam paramla alsam bidamı indirmek zorundayım yoksa hızlıcam inermi yada oun yüklü oldu için direkt açarmı acil cevap verirmisiniz işim var lütfen ;(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.