Şimdi Ara

Steamden yediğim kazık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen ayın 10'unda steamden cs:go aldım oynadım 1 saat oynadım (2 saatten az) hemen ardından sarmadığı için iade ediyim dedim herşey çok güzel falan oyunu geri aldılar parayıda kartına 7 gün içince atıcaz dediler dedim mantıklı tamam. 7 gün mesaj aatım robot mesaj attı boş konuşuo 8. 9. 10. 11. her gün ticket hergn aynı mesaj para da hala gelmedi 24 lirasında değilim demiycem 24 lirasındayım başka oyun alırım olmadı 2 günlük yemeğim nolcak bilen var mı ?

• Bende daha yeni 2 oyun iade talep ettim onaylandı 7 gün dediler umarım sizdeki gibi olmaz korkuttunuz beni şuan
  • umarım sorun çıkmaz ama benim 12 gün oldu hala bişey yok üstüne üstlük ticketlara cevap bile yok steamı övenin aklını ..... zaten arayüzüde bi garip . bundan sonra s*kseler oyun almam yaşasın korsan !!

Günün birinde bu mesajı okuyan olur diye yazıyorum steamden oyun almayın paranızı çöpe atmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seitengewehr

umarım sorun çıkmaz ama benim 12 gün oldu hala bişey yok üstüne üstlük ticketlara cevap bile yok steamı övenin aklını ..... zaten arayüzüde bi garip . bundan sonra s*kseler oyun almam yaşasın korsan !!

Günün birinde bu mesajı okuyan olur diye yazıyorum steamden oyun almayın paranızı çöpe atmayın

Oldu, başka?
  • quote:

umarım sorun çıkmaz ama benim 12 gün oldu hala bişey yok üstüne üstlük ticketlara cevap bile yok steamı övenin aklını ..... zaten arayüzüde bi garip . bundan sonra s*kseler oyun almam yaşasın korsan !!

Şakamısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

quote:

Şakamısın ?

Aral'ın adamı olabilir bence.
  • metroid kullanıcısına yanıt
    Valla dostum adamlar yine bizi düşünüyor .Oyunu oynuyorsun beğenmiyorsun değiştiriyorsun.Nerede var bu sistem.

Güzel indirimlerde oluyor , Steam in alternatifimi varda burda atıp tutarlar anlamış değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dominos da mudurden dayak yedim
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dyrasil

Steamden zamanında 100 küsür oyun aldım ki o zaman iade sistemi bile yoktu. Birinde sıkıntı yaşamadım. Sizinki aslında biraz da kötüye kullanım. Al oyna oo sarmadı de iade istiyorum de git yenisini al sarmazsa onu da iade et. Bence iade sistemi kaldırılmalı bile. Günümüzde çoğu oyunun demosu var onu geçtim Youtube da milyonlarca gameplay var açarsın oradan izlersin baktın hoşuna gitti alırsın.

İade sistemin olması şart çünkü her oyunun her oyunun demosu yok. Çoğu oyunun demosu var demişsiniz o konuda yanılıyorsunuz. Eskisi kadar her oyunun demosu çıkmıyor veya kimi oyunun demosunun boyutu çok uzun olabilmekte. Ben demosu 25-30 GB olan oyun bile gördüm. Yani iade sistemi olmak zorunda. Ayrıca İnternetten video bakıp karar vermekte her zaman iyi sonuç vermiyor. Ryse: Son of Rome oyunun zamanında oynanış videolarını defalarca izleyip ve beğenerek almıştım ama oynarken fark ettim ki oyun oynanış videolarındaki gibi değildi. Oyun içi oynanış videolarına çok güvenmemek lazım. Oyunu oynamak ile oynanış videosunu izlemek arasında ciddi fark olabilmekte.

İade sisteminin kötü amaçla kullanımını engellemekte istenirse mümkün olur.

1. Oynama süresi koyarsın
    2. Kota koyarsın (Belli bir süre içerisinde bir kişi aldığı oyunlardan en fazla 2 tanesini iade edebilir dersin)
    3. En fazla 1-2 ay içerisinde alınmış oyunlar iade edilir dersin. (Kota uygulaması sayesinde bir kişi 2 ay içerisinde 10 oyun alıp 2 tanesini iade etmişse geri kalan 8 oyunu kota süresi dolunca iade edemez)

Zaten kural olarak 2 saat oynanmış ve 2 hafta içerisinde alınmış oyunlar iade edilebilmekte. Uygulama bunu Steam kendisi pek uymadı.

• Birçok kişinin de oyunları steamden almadan önce torrentten indirip denediğini biliyorum.
  • Dostlar açıklık getirecem ve sorulara cevap vericem.

cs:go almak için steam hesabı açtım zaten yoksa işim olmaz. youtubeda izledim tabiki gameplay falan ama aynı olmuyor oynamakla merak ettim aldım sonra beğenmedim iade sistemininde amacı beğenmediycen 2 saat oynayığp geri ver diye yani neyi irdeliyonuz anlamadım kötüye kullanım falan ilk defa neye.

Bizi düşünüyor diyen arkadaş parasını verirsen herkes seni düşünür sanki babasının hayrına seni düşünüyor . yaz indirimleri olayındada sürümden kazanma mantığıyla milleti tırtıklıyolar neyse steam mantıklı bişey demiyorum sadece refundda sallamadılar beni olay bu.

keşke torrentten indirip deneseydim arkadaşın dediği gibi gaza geldim dedim oynarım falan ..

Yinede gelir seviyesi belli olan bir ülkede orijinal oyun almayı anlamıyorum 5 liraya 100lerce oyun sahibi olabilecekken . bidaha da almam :D

şimdi steam fanboyları eksilesinn :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seitengewehr -- 22 Haziran 2015; 19:30:15 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Steamden zamanında 100 küsür oyun aldım ki o zaman iade sistemi bile yoktu. Birinde sıkıntı yaşamadım. Sizinki aslında biraz da kötüye kullanım. Al oyna oo sarmadı de iade istiyorum de git yenisini al sarmazsa onu da iade et. Bence iade sistemi kaldırılmalı bile. Günümüzde çoğu oyunun demosu var onu geçtim Youtube da milyonlarca gameplay var açarsın oradan izlersin baktın hoşuna gitti alırsın.

İade sistemin olması şart çünkü her oyunun her oyunun demosu yok. Çoğu oyunun demosu var demişsiniz o konuda yanılıyorsunuz. Eskisi kadar her oyunun demosu çıkmıyor veya kimi oyunun demosunun boyutu çok uzun olabilmekte. Ben demosu 25-30 GB olan oyun bile gördüm. Yani iade sistemi olmak zorunda. Ayrıca İnternetten video bakıp karar vermekte her zaman iyi sonuç vermiyor. Ryse: Son of Rome oyunun zamanında oynanış videolarını defalarca izleyip ve beğenerek almıştım ama oynarken fark ettim ki oyun oynanış videolarındaki gibi değildi. Oyun içi oynanış videolarına çok güvenmemek lazım. Oyunu oynamak ile oynanış videosunu izlemek arasında ciddi fark olabilmekte.

İade sisteminin kötü amaçla kullanımını engellemekte istenirse mümkün olur.

1. Oynama süresi koyarsın
    2. Kota koyarsın (Belli bir süre içerisinde bir kişi aldığı oyunlardan en fazla 2 tanesini iade edebilir dersin)
    3. En fazla 1-2 ay içerisinde alınmış oyunlar iade edilir dersin. (Kota uygulaması sayesinde bir kişi 2 ay içerisinde 10 oyun alıp 2 tanesini iade etmişse geri kalan 8 oyunu kota süresi dolunca iade edemez)

Zaten kural olarak 2 saat oynanmış ve 2 hafta içerisinde alınmış oyunlar iade edilebilmekte. Uygulama bunu Steam kendisi pek uymadı.

Gameplay den kastım firmanın paylaştığı videolar değildi hocam , normal kişilerin kanallarından paylaştığı videolardı.
    Olması iyi bir şey ama aslında benim yakındığım olay milletimizin bunu farklı yerlere çekip art niyetli kullanmak istemesi. Geçen forumda başka bir konuda da çevrimdışı modda saate işlemiyor , çevrimdışı oyunu hemen bitirip satsam bişi olur mu diyenler var yani.

Benim kastım da zaten kişilerin paylaştığı videolar.

Bir çok farklı kişinin videosunu izleyip aldığım bir oyunu kendim oynarken beğenmedim ve bu iade olayı gelince iade ettim.

İşin aslı Steam 2 saat oynama ve 14 günlük kuralını tam uygulasa art niyetli kullanmak isteyenlerin önüne geçilmiş olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.