Şimdi Ara

BİM den lavaş ekmeği aldım yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
27.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bimden 12 li lavaş ekmeği aldım, ama tadları bi değişik, lavaş arası döner falan yapacam ,dediğim gibi tadı dönercilerdeki gibi deil
    onu nasıl yapıcam yoksa ,direk öyle arasına koyup mu yapacağım yardım dh

• Yapay Zekanın Yanıtı

BİM'den Lavaş Ekmeği: Bilmen Gerekenler

Günümüzün yoğun yaşam temposunda, hazır lavaşlar pratik ve lezzetli bir yemek seçeneği olarak öne çıkıyor. Özellikle BİM'in lavaş ekmekleri, uygun fiyatları ve kaliteli içeriğiyle sıklıkla tercih ediliyor.

En İyi Lavaş Hangi Markette?

BİM'in lavaşları, piyasadaki en iyi lavaş markaları arasında yer alıyor. Tüketici yorumları ve değerlendirmeler, BİM lavaşlarının taze, yumuşak ve lezzetli olduğunu gösteriyor.

BİM Lavaş Yorumları

BİM lavaşlarını deneyimleyen kullanıcılar, genel olarak olumlu yorumlar yapıyor. Lavaşların uygun fiyatlı, lezzetli ve marketlerde kolayca bulunabilmesi, tercih edilme nedenleri arasında yer alıyor.

Ekmecik Lavaş

BİM'de satılan "Ekmecik Lavaşlar", küçük ve yuvarlak yapılarıyla dikkat çekiyor. Bu lavaşlar, özellikle pide veya lahmacun yapımında ideal bir seçenek.

Hazır Lavaş Kokusu

Bazı kullanıcılar, hazır lavaşların kendine özgü bir kokusu olduğunu belirtiyor. Bu koku, lavaşların pişirme işlemi sırasında kullanılan un ve mayadan kaynaklanıyor.

Lavaş Nasıl Isıtılır?

Hazır lavaşları ısıtmanın en iyi yolu, fırın veya tost makinesidir. Fırında ısıtmak için lavaşları 180-200 dereceye ayarlanmış fırında yaklaşık 5 dakika ısıtabilirsin. Tost makinesinde ısıtmak için ise lavaşları orta ayarda 1-2 dakika ısıtman yeterli olacaktır.

BİM Lavaşla Ne Yapılır?

BİM lavaşları, çok yönlü bir besindir ve çeşitli yemeklerde kullanılabilir. Klasik dürümlerden pide ve lahmacuna, sandviçlerden tortilla ciplerine kadar birçok farklı tarifte BİM lavaşlarını değerlendirebilirsin.

Sonuç

Pratik, lezzetli ve uygun fiyatlı bir yemek seçeneği olan BİM lavaşları, tüketiciler tarafından beğeniyle karşılanıyor. Farklı şekil ve boyutlarda bulunan BİM lavaşları, çeşitli tariflerde kullanılarak lezzetli ve doyurucu öğünler hazırlamana yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende BİM den yiğenime lazımlık aldım içine ettikçe bu firmayı hatırlıcam
  • eee yarınca ne oldu? Civcivmi çıktı içinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hols

eee yarınca ne oldu? Civcivmi çıktı içinden

sadece lavaş ekmeği olurya ben onu aldım yuvarlak olandan ama arasına et falan koyacam ama tadı afedersin b.k gibi napayım
  • bim lavaşı kötü kokuyor ama çiğ köfteyle iyi gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hols

eee yarınca ne oldu? Civcivmi çıktı içinden

Dimensions 100 × 100
    File size 112.14KB
    MIME type image/gif
    URLhttp://c1209.hizliresim.com/11/6/cqzvl.gif

Kural dışı
  • Isıtmayı denewrsen o koku ve enteresan plastikimsi tat gidecektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bimden Piliç Kebab Aldım [SS]'li
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

Isıtmayı denewrsen o koku ve enteresan plastikimsi tat gidecektir

ama nasıl ısıtacam resmen çiğ gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cityliner

bimden 12 li lavaş ekmeği aldım, ama tadları bi değişik, lavaş arası döner falan yapacam ,dediğim gibi tadı dönercilerdeki gibi deil

Nasıl değişik biraz açar mısınız?
  • Malesef uno da alsan paket lavaşların hepsi öyle. Bu arada o lavaşın firmasının sayfasına girince nasıl üretildiğinin videoları vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usta Splinter -- 9 Eylül 2012; 14:51:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bim A.Ş

quote:

bimden 12 li lavaş ekmeği aldım, ama tadları bi değişik, lavaş arası döner falan yapacam ,dediğim gibi tadı dönercilerdeki gibi deil

dönercide lavaş ekmeğine saralımmı dediler sarın dedim yedim tadı güzel geldi. gittim bime aldım köfte ve 12 li lavaş ,hani köfteleri geçtim bim köftesi sonuçta ama lavaşların tadı ilginç, dönercideki gibi deil çiğ gibi ne bilem değişik kokuyo...
    lavaştan soğudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cityliner -- 9 Eylül 2012; 14:55:47 >

• tahmin edebiliyorum. neden bilmiyorum
  • quote:

quote:

quote:

dönercide lavaş ekmeğine saralımmı dediler sarın dedim yedim tadı güzel geldi. gittim bime aldım köfte ve 12 li lavaş ,hani köfteleri geçtim bim köftesi sonuçta ama lavaşların tadı ilginç, dönercideki gibi deil çiğ gibi ne bilem değişik kokuyo...
    lavaştan soğudum

Şubeyi belirtirseniz müdahale ederiz.

• Bim in lavaşı kayış gibidir, dönerciler fırınlardan ve pidecilerden alır lavaşı bizim burada satan yer var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

lavaştan soğudum

Şubeyi belirtirseniz müdahale ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım aldığın şey tortilla ekmeği.
    Onun tadı öyle çiğ gibidir ama herhangi bir şeyle enfes gider tost makinesinde biraz ısıtıp içine istediğin malzemeleri bolca koy leziz olur.
    Normal tost ekmeği olarakta kullanabilirsin.
  • Lavaşı da mı bimden alıyonuz artık? Lavaş dediğin fırından sıcak sıcak alınır afiyetle yenir
  • Plastik gibi birşey,kokusu da bi tuhaf...Başta alışmamıştım ama ısıtıp yiyince güzel gidiyor.
  • allah bilir ona da şeker katmışlardır. yav şu sandviç ekmeklerine falan şeker koyuyolar ya, deli oluyom yahu ne alaka ekmekle şeker, bozulmasın diye mi artık nedendir. tadı iğrenç oluyo o ekmeklerin.
  • Haykıran Bıngıldak kullanıcısına yanıt
    Hort olacak ama sayenizde kötü koku sıkıntısından kurtulduk ailecek. Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.