Şimdi Ara

1 Liraya Çiğ Köfte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemen hemen her yere açıldı 1 liraya çiğ köffte dürüm satan yerler ara sıra ben de alıyorum ama içime sinmiyo sanki. Hele bazı yerler yanında 1 bardak kola verince Nasıl oluyo da bu kadar ucuz olyo onu anlamıyorum. Normallerden ne farkı var ?

• Almayınız o tür yerlerden. Ne olduğu belirsiz ekmek arası kısır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 31 Mayıs 2011; 18:29:08 >
  • Ona 1 lira vereceğinize 3 lira verin sağlam bi yerden alın.2 lira sağlığınızdan önemli mi ?
  • Ona 1 lira vereceğinize 4 lira verin sağlam bi yerden alın. 3 lira sağlığınızdan önemli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrioR

Ona 1 lira vereceğinize 3 lira verin sağlam bi yerden alın.2 lira sağlığınızdan önemli mi ?

gel beraber yiyelim ahmedim YALARIN SENİ VALLA
  • Ona 1 lira vereceğinize 5 lira verin sağlam bi yerden alın. 4 lira sağlığınızdan önemli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KapatBilgisayarı

quote:

Ona 1 lira vereceğinize 3 lira verin sağlam bi yerden alın.2 lira sağlığınızdan önemli mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ona 1 lira vereceğinize 6 lira verin sağlam bi yerden alın. 5 lira sağlığınızdan önemli mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 31 Mayıs 2011; 18:36:02 >
  • oha 1 lira vereceğinize 25 tl verin 1 kilo verin çatlayana kadar yiyin 24 tl sağlık için değermi
  •  1 Liraya Çiğ Köfte
  • Ona 1 lira vereceğinize 7 lira verin sağlam bi yerden alın. 6 lira sağlığınızdan önemli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Ona 1 lira vereceğinize 6 lira verin sağlam bi yerden alın. 5 lira sağlığınızdan önemli mi ?

Yakalarlar 6-1=4 Fail
     1 Liraya Çiğ Köfte

• quote:

Orijinalden alıntı: berkxxxx

quote:

Ona 1 lira vereceğinize 6 lira verin sağlam bi yerden alın. 5 lira sağlığınızdan önemli mi ?

Yakalarlar 6-1=4 Fail
     1 Liraya Çiğ Köfte

Şeyy ımmmm evet haklısın.

• 10 a bir lira vereceğinize 10 lira verin kimsede paranız kalmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkxxxx

quote:

Yakalarlar 6-1=4 Fail
     1 Liraya Çiğ Köfte

headshot

• Resimde ps var gerçek post:

• şurda iki oyun yapalım dedik herkes araya post sokmuş ne anlamı kaldı şimdi la
  • quote:

quote:

• quote:

quote:

• battalbey akar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.