Şimdi Ara

1 Liraya Çiğ Köfte (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

Çiğ köfte + kola mı

Tam bunu diyecektim, kola ne ya

Ulan tam kimsenin dikkatini çekmemiş diyecektim 2 kişi art arda yazdı.

Çiğ köftenin yanında kola nedir lan.

• bir kez aldım içine ne koyduysa oyun hamuruyla karıştırılmış kısır gibiydi berbat ötesi bir tadı vardı bir daha almam
  • Emre bok mu vardı da böyle konu açtın, şimdi kim hazırlanıp gidecek Komagene'ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byabsnn

bir kez aldım içine ne koyduysa oyun hamuruyla karıştırılmış kısır gibiydi berbat ötesi bir tadı vardı bir daha almam

Bizim burda play doh koyuyolar renkli renkli... sizin ordaki dandik oyun hamuru kullanıyormuş

Ona vereceğiniz parayla püskevit alın değermi sağlıgınıza..... ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bensatanistdegilim -- 1 Haziran 2011; 20:46:55 >

• Ona 1 lira vereceğinize öpücük verin sağlam bi yerden alın.öpücük sağlığınızdan önemli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRReT81

Ona 1 lira vereceğinize öpücük verin sağlam bi yerden alın.öpücük sağlığınızdan önemli mi ?

Tezgah arkası alert.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 4 Haziran 2011; 16:20:32 >
  • 1 tl ye çiğ köfte dürüm satan 2 yer gördüm ikisindende yedim. birisi arsemia(sonradan adı niyeyse ayşema diye değişti) normalde dürüm fiyatları 2.5, 3 civarı ama bu şubede 1 tl idi dürüm normale göre küçük tabi ama lezzeti mükemmeldi. bir yıldan fazladır hayla yiyorum ordan 2 dürüm+1 aydan 2.5 tl ye paşalar gibi doyup çıkıyorum.(normal 3 tl olan dürümler kesmiyor beni)
    bide adıyamanlı bilmemney usta vardı adını bile unuttum oda 1 tl idi ama rezil bi tadı vardı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.