Şimdi Ara

Atatürk hayatta olmuş olsaydı ona sormak isteyeceğiniz sorular.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar konuyu başka yerlere çekmeden sorularımızı soralım.

• Gözlerim dolmuş ağzımı açsam hıçkıra hıçkıra ağlayacak durumdayken ATAM'a soru soramazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 21 Ocak 2013; 19:45:57 >
  • Ülke bu haldeyken seyrediyorsam , kömüre oy verenleri seyrediyorsam benim ATAMIN karşısına çıkmaya hakkım yok.
  • Be adam senin cephede mephede ne işin vardı ? , emperyalizm ile uğraşabileceğini mi sandın bak senin savaştıkların yine türedi , neyse ki senin kurduğun ülkenin vatandaşları bizler varız ufak bir kıvılcım bekliyoruz yeniden bu ülkeyi kurmak için

Bak 2013 Türkiye sinde Amerikan Askerleri yurtta dört bir yanda cirit atıyor , en sonunda sağlığından da keyfinden de oldun şu ülkeye bir şeyler katabilmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 21 Ocak 2013; 19:51:21 >
  • zahmet etmişsin hayatını yaşasaydın
    sömürge ülkelerinden farkımız yok hem ekonomik hemde siyasi açıdan
  • Atatürk sen misin? diye sorar emin olurdum.
  • Atatürk'e bari biraz saygi arkadaslar lutfen yorumlarimiza dikkat edelim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir üst yorumu gördüm unuttum her şeyi
  • Nerelerdeydin ? Seni çok özledik
  • Bu konuyu yakinen takip ettiğimizi bilmenizi isteriz.
    Hiçbir saygısızlığa ve uygunsuzluğa tahammül göstermeyeceğiz.

• Cebren ve hile ile aziz vatanın‚ bütün kaleleri zaptedilmiş‚ bütün tersanelerine girilmiş‚ bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere‚ memleketin dahilinde‚ iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini‚ müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet‚ fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte‚ bu ahval ve şerâit içinde dahi‚ vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret‚ damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Mustafa Kemal Atatürk
    20 Ekim 1927
  • Bu ülkenin bu hale geleceğini çok net biliyordu. Bunun hakkında ne düşündüğünü sorardım ülkeyi kurarken
  • Atatürk hayatta olsaydı şimdi böle olmazdık zaten orası kesin .
  • Hayatta olmuş olsaydı zaten soracağım soru olmazdı icraatını yapardı.
  • Atatürke neden ilk uçağımızı o zamanda yaptığımızı neden şimdi yapadığımızı?

Çoğu kişinin eğitimsiz,dine aşırı bağlı,çağdaş olmadığını,aşırı bir hızda gerilemenin nedeni sorardım ?
  • Hayata nasıl gelmiş olacağını sorardım.Yani ölen birisi nasıl tekrar dünyaya gelebilir?
  • bizi affedip affedemiyeceğini sorardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Be adam senin cephede mephede ne işin vardı ? , emperyalizm ile uğraşabileceğini mi sandın bak senin savaştıkların yine türedi , neyse ki senin kurduğun ülkenin vatandaşları bizler varız ufak bir kıvılcım bekliyoruz yeniden bu ülkeyi kurmak için

Bak 2013 Türkiye sinde Amerikan Askerleri yurtta dört bir yanda cirit atıyor , en sonunda sağlığından da keyfinden de oldun şu ülkeye bir şeyler katabilmek için

Sen soru sormamışsın dostum resmen ayar çekmişsin
  • Uzun yaşamanın sırrını sorardım.
  • Rüyamda görmüştüm doğum günümde gelmişti. Neler sorduğumu hatırlamıyorum bile, ama yanımda olması bile çok güzeldi.

Eğer şuanda karşımda olsaydı. Tek soracağım soru. Neden?

Biraz daha açarsak: Neden yaptın bunu? keşke yapmasaydın diğerleri senin kıymetini anlarlardı en azından.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.