Şimdi Ara

Steamin verdiği kodu social club web sitesinden aktif ettim(Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün daha önce steamden önyüklemesini yapmış olduğum GTA V'i yükledim ve oyuna girmeye çalıştım.Tabi o arada social club açıldı ve loading ekranı gelip bir türlü gitmedi(Windows kullanıcı ismindenmiş)
    Neyse efendim ben de tabi loadingin birazdan açılacağını düşünerekten zaman kaybetmemek için social club kendi web sitesine girdim ve keyi oradan aktifleştirdim.(Üstte steam için giriş izni) falan da yazıyordu.Neyse her şey güzel loading ekranı sorununu da çözdükten sonra giriş yapayım derken hata verdi

This steam account is already linked to a different Social Club account. Please log in with that Social Club account instead

Ve o an anladım ki o kodu aslında burada kullanacakmışım.Şimdi arkadaşlar internette araştırdım ve yabancı arkadaşların bazıları da bu konudan müzdarip.Ha o keyle social clubtan indireyim launcherla dedim ordan da hata veriyo, amma velakin social club hesabımda oyun ekli gözüküyor.
    Buralarda var mı acaba bu sorunu yaşayan öğrenciyiz ve oyuna 180 tl gibi uçuk bir rakam verip oyunu oynayamamak cidden koyuyo.Yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkNights -- 15 Nisan 2015; 14:36:31 >

• 30saattir filan uğraşıyorum. Tek yapabileceğin şey ticket atıp twitter üzerinden @Rockstarsupport hesabını taciz etmek. Yada parama kıyarım diyosan yurtdışı telefonla servis numaraları var onlardan bitanesini ara.
  • Tek bir rgsc hesabın olduğu sürece web sitesinden veya steamden aktifleştirmek sorun yaratmaz. Ben de web sitesinden aktifleştirdim, steamdan launherı çalıştırdım, giriş yapıp steam hesabımla bağlayıp oyuna girdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Tek bir rgsc hesabın olduğu sürece web sitesinden veya steamden aktifleştirmek sorun yaratmaz. Ben de web sitesinden aktifleştirdim, steamdan launherı çalıştırdım, giriş yapıp steam hesabımla bağlayıp oyuna girdim.

Hocam işte orada da sıkıntı var.Ben ilk launcherı çalıştırdığımda giriş yapmamı istedi.Girdim social club hesabımı.Ama nedense beni önceden oyunu almış olduğum Max Payne 3 hesabında almış olduğum social club hesabına giriş yaptırdı.Oysa ki oradaki kullanıcı adımla şifremi hatırlamıyordum ve girmedim de zaten.Sonra cd key ekranına gelmeden ben yeni açmış olduğum hesaba girdim bilgileri.Şimdi anlamadığım key tek hesapta aktif, diğer hesap ne alaka onu anlayamadım

EDİT:Evet sorunu anladım.Daha önce max payne 3 satın almıştım ve bir social club hesabı oluşturmuştum.Şimdi gta v'i farklı bir social clubla eşleştirmeye çalıştığım için hata veriyor.Resimde bilgilerimi rockstara yollayarak durumu halledebileceğimi söylüyorlar. sorunu nasıl hallediyorlar acaba.Steame o ikinci rockstar hesabını mı ilişkilendiriyorlar yoksa eskisinin ilişkisini mi kesiyorlar ?
     Steamin verdiği kodu social club web sitesinden aktif ettim(Yardım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkNights -- 15 Nisan 2015; 16:04:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.