Şimdi Ara

SteamKo Beramus MASSACRE (Ardream) Clanımıza Oyuncu Arakmaktayız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evet arkdaşlar SteamKo üzerinden Beramus serverında 10 kişilik gurubumuzla '' MASSACRE '' adı altında Ardream Clanımızı kurmuş bulunmaktayız.
    Yaklaşık 1 ay sonra aktif olucak Ardream'de kendi grubumuz ve aramıza katılacak arkadaşlarla parti ve partiler kurarak '' MASSACRE '' adı altında ciddi ve eglencelı bir ortamda başarılara imza atmak istiyoruz.
    Clanımıza katılmak isteyen arkadaşlarda aradığımız özellikler aşağıda belirttiğimiz gibidir ;

1 - 18 yaşından büyük olması gereklidir.
    2 - Kendi grubumuz gibi USKO tecrübesi olması gereklidir.
    3 - Online saati yüksek olup oyuna vakit ayırması gereklidir.
    4 - Mikrofonu olup TeamSpeak kullanabılıyo olması gereklidir.
    5 - Kesinlikle saygılı , eleştiriye ve öğrenime açık olması gereklidir. ( En dikkat ettiğimiz husus )
    6 - Clanımız kesinlikle Ardream clanı olup 59 levelı gecen CZ oyuncuları alınmıcaktır.

Iletişim için ;

http://steamcommunity.com/id/nezihkacar/
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198048780492/

NOT : Lütfen konun altına Ardream daha acılmadı acılıncada eskısı gıbı oynanmaz gibi yorumlar yapmayın.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Divzz.community -- 5 Şubat 2016; 3:05:22 >

• chyperda olsaydınız iyiydi :(
  • Irk nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El morad

• Evet arkadaşkar yavaştan kişi sayımız artıyo , herkesi bekleriz.
  • bende andream için warrior kastım 59 level şuanda duruyor ama sadece akşamları 8'den sonra online oluyorum sorun olur mu ?
  • Diger sartlarada uyuyorsaniz tabikide sorun olmaz. Iletisimden eklerseniz seviniriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ravencrest Alliance Türk Guild
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ardream ne zaman açılıyor bilginiz varmi

• Karus olaydı eiyiydi
  • Günceldir arkadaşlar. Güzel bir kadroyla geliyoruz.
  • Merhaba dostum.Bende ardream oyuncusuyum beramusta. Ardream açıldığında 1 günde charı ayarlarım.Şimdiden biraz para kastım 1 old rol 3-4 shard 6-7 elixir staf 4-5 md yaptım bankada duruyor. Sadece teamspeak konusunda pek tecrübem yok.Birkaç defa kullandım ve mikrofon sahibi eğilim geri kalan özelliklere sahibim. Eğer yer varsa clanda birlikte vakit geçirebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfatymej -- 10 Şubat 2016; 2:45:23 >
  • alfatymej A kullanıcısına yanıt
    Tabi , iletişim kısmına steam ekledım eklersenız konusabiliriz. Teşekkürler.
  • geliyorum bende
  • Evet arkadaşlar kadromuz genişliyo , sizde bizimle birlikte bol muhabbetli , eğlenceli ve ciddi bir şekilde oyun oynamak istiyorsanız başvurularınızı bekliyoruz :)

Bizi yayındanda takip edebilirsiniz.http://www.twitch.tv/daftypunky1
  • Bende +7 çitin +7 md old rol wp ske belt re lerle ardream için hazırlık yaptm ardeamın açılmasını bekliyorum.
    ardream Bir ay sonra açılırsa piyasada +8 +9 lar çoğalır mı bugün +7den aldığımız itemlerin fiyatına +8ler mi alınır mı? şu durum da fena olmayan carım bir ay sonra yetersiz kalır mı gibi endişelerim var. Sizce bir ay sonra piyasalar ne olur? İtemleri satıp gb mi bozayım yoksa hazırda beklesin mi

• seboist322 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba ,
    Suan icin piyasa oturmadigi ve surekli degiskenlik gosterdigi icin bi sure daha beklemenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: seboist322

Bende +7 çitin +7 md old rol wp ske belt re lerle ardream için hazırlık yaptm ardeamın açılmasını bekliyorum.
    ardream Bir ay sonra açılırsa piyasada +8 +9 lar çoğalır mı bugün +7den aldığımız itemlerin fiyatına +8ler mi alınır mı? şu durum da fena olmayan carım bir ay sonra yetersiz kalır mı gibi endişelerim var. Sizce bir ay sonra piyasalar ne olur? İtemleri satıp gb mi bozayım yoksa hazırda beklesin mi

Bana göre ardream açılana kadar bu itemler yetersiz kalacaktır. 8ler 9lar artacağı için elinizdekilerle ticaret yapmanızı öneririm
  • Günceldir
  • Yeni ve deneyimli arkadaslari bekliyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.