Şimdi Ara

SteamKO Parasızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
8.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler pot alacak para bile bitti. görevler artık ne para ne pot veriyor. item satayım desen ne satacak item var ne millette alacak para var. bu konuda ne yapacağız?

• aynı dertten muzdaripim item olsa bile kimsede para yok 1m çekiyorum şimdi pot alcam 2 saattir gelen giden yok
  • bus drop nerden öğrensek kasabiliriz para
  • youtube>knight online para kasma taktikleri
  • Arkadaşlar gorev itemleri kasarak benim gibi yarim saatte sadece copleri satarak 3m kasabilirsiniz. 75k 100kdan satiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

youtube>knight online para kasma taktikleri

adam premium, bot, para ile alınan türlü noah arttırıcılar vs. ne var ne yok almış. o kadar para harcayacağıma gb çekerim.
  • chitin setler vs falan filan var. Para konusundada sıkıntı çekiyorum 66 levelim. Ayriyetten shard falan yok ib falan bulmam lazım ama yok nereden nasıl düşüyor bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 PVP server ÖNERİSİ !!!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

chitin setler vs falan filan var. Para konusundada sıkıntı çekiyorum 66 levelim. Ayriyetten shard falan yok ib falan bulmam lazım ama yok nereden nasıl düşüyor bilmiyorum.

Shard trollerden, ib golemlerden

• quote:

Orijinalden alıntı: Karlo

quote:

Orijinalden alıntı: BR9

chitin setler vs falan filan var. Para konusundada sıkıntı çekiyorum 66 levelim. Ayriyetten shard falan yok ib falan bulmam lazım ama yok nereden nasıl düşüyor bilmiyorum.

Shard trollerden, ib golemlerden

Golden fishing mevcut şuanda bende premiumdan dolayı hocam. Balık tutmak için gittim. Önce madenden rainworm çıkarttım bunlar balık tutmak için gerekli olmuyor mu? balık tutmaya gittiğimde rainwormların azalması gerekirken artmaya başladı ve başka şeylerde düşüyor mu buradan?
  • Hob goblin gidin buss atıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pot harcamaya kıyamıyorum 2 tane kesip oturuyorum can dolsun diye bir parca +5 chitin i 750k dan sattim gece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 28 Ocak 2016; 8:45:11 >
  • ticaret güzel kardeşlerim ticaret yapın
  • Ironim kullanıcısına yanıt
    Hocam abysteki slotu komple dönüyorum dc prem var 10 dc flash bastım yok bir tane cikmadi

• Drop oranları mı düştü ki
  • Mob lardan para çok az çıkıyor ve item namına pek bişey düşmüyor nedense

• 60+ charınız varsa manticoreda takılın az iyi çöpler çıkıyor. Ben demin görev yaparken bomboştu.
  • abi kafayı yiycem uruk trone bile drop atmıyor doru düzgün attıgıda pot parasına yetmiyor.centaurdan kalp çıkarıp satıyorum oda pota gidiyo zaten napcaz Z?
  • Millet işi gücü bıraktı lvl kasıyor Bende dahil.
  • Chaos,bdw çıkan kutuları satın,madenden kutu cıkarmaya calisin,manticore slotunda çöp item çıkıyor,master itemleri yine fena para etmiyor.
    benim tespitlerim bunlar şimdilik.
  • Cardinal jewel kasip tanesini 100k dan sinirsiz satabilirsiniz
    Delosta ts kasip buy a atabilirsiniz
    Manticore, deru vs slotlardan npc ye satmalik item kasabilirsiniz
    Cz de toplamali gorev itemlerini 60 70k dan satabilirsiniz

Bunlarin yani sira oyun mecbur 'git 15 lira yatirip 5er binlik mana/can potu cek' diyor maalesef :/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.