Şimdi Ara

SteamOS işletim sistemi kullanıma sunuldu, indirebilirsiniz! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
7
Favori
15.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

ne varsa windowsta var arkadaş. linux çöptür.

Bu devirde bu zihniyet...
  • İlk indirip de hatalarla uğraşmak istemiyorum. Herkes bir indirsin bakarız elbet bizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 14 Aralık 2013; 11:54:22 >
  • Kurulum sıkıntılı bilginiz olsun sh üzerinden kurulum yapıyor ortada iso felan yok

Edit:kurulum sadece linux üzerine yapılıyor Ubuntu 12.04 LTS a kadar destekliyor Kısacası Windows üzerine kurulmuyor.

Edit2: Ekşiden baktım biraz cloud gaming mantığı ile çalışıyor zamanında gaikaiyi bilenler bilir herhangi indirme vb olmadan uzak masaüstünden oyunlar oynanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mq1n -- 14 Aralık 2013; 13:23:36 >
  • Ben anlamadım şimdi bu işletim sisteminin farkı ne diğerlerinden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

quote:

linüx kullanarak mı attın bu mesajını?
  • İşe bak bilgisayar kalkti SteamOS çıktı

• quote:

quote:

quote:

Ne kullandığım senin cahil olduğun gerçeğini değiştirmez. It dünyasında böyle bir şey söyle adam kaba etiyle güler
  • Simdi bu steamOs emulator mu kullanacak birde normal pc ye yukleniyor ama steamMachine denen bilgisayar donanimina mi optimize edilecek bu konuyu birileri aydinlatsa cok iyi olur . eger ki bu isletim sistemine gore linuxa uygun oyunlar pprt edilecekse ben buna olme essegim yaz gelsin cayir cimen bol olur diyorum. En basta eski ve populer olmayan oyunlar zaten windows platformunda da cok cok satmadigi icin bu platforma gecmezler yeni oyunlarin ise bu platforma port edilmesi bayagi uzun bir zamanlarini alir belkide hic yapmazlar yani kisa vadede ve gecmise donuk hicbirsey vaadetmiyor ilerisi icinse supheli cunku bu alanda calistiracaklari elemanlara ihtiyaclari var ve tecrube edinmeleri biraz uzun surecek kisa vadede hala cok sayin microsoftun kucagindayiz...

• Program meraklıları ve oyuncular için 2014'ün sonuna kadar bekleyin uyarıları yapılıyor. Çünkü şu an ki sistem tamamlanmamış diye biliyorum. Deneme amaçlı gibi bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 14 Aralık 2013; 12:39:09 >
  • Şu an ubuntu ile w8 i bir arada kullanıyorum.Basit bir oyun için bile windows kullanmak işkence.Emulator ile ubuntuda oyunlarda ciddi grafik kaybı yaşanıyor.Ama oynanıyor açık kaynak kodlu olması yazılımcıların ilgisini çekmedi sanırım.Korsan heryerde var onlarda haklı oyun yapmamakta.Not:W8 deneme sürümü kullanıyorum.Ubuntu 13.04.Açık kaynak kodu seviyorum.Android ten pek hoşlanmasamda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Ben anlamadım şimdi bu işletim sisteminin farkı ne diğerlerinden?

Bu isletim sistemi linux tabanli bir isletim sistemi avantajlari
    1 acik kaynak olusu yani ucretsiz sahip olabiliyorsun. suan 250-300 tl civarina windows 8 satiyorlar.
    2. Windows isletim sistemi kapali kutu ve cok da iyivoptimize edemiyorsun ve sadece windows bile cok fazla donanim kaynagi kullaniyor eger iyi calisilirsa linuxtan daha fazla verim alinabilir.
    3. Son olarak ise sadece oyun icin windows kullanmak cok can sıkıcı bana gore linux daha kullanisli geliyor.
    4.eger diger linux surumlerinden farkini sorduysan da cok buyuk ihtimal oyunlara ve driverlara yonelik valve cok daha fazla optimize bir sistem olacak olmasidir.

Benim bildiklerim bukadar.

• Tüm alakasız mesajları şikayet ettim yazacak iki kelimeniz bile yok mu be yok ikinci mesaj yok reklam alınır konu dışı mı burası
    İnşallah kurtarır bizi şu windowstan google biraz arka çıksa bu işe

• pek tutmaz ve var olan bilgileri silecekse kimse indirmeye cesaret etmez.
  • İnsanları, Windows denen rezil işletim sisteminden kurtaran, her şirketten Allah razı olsun.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdan sonra okumadım -960MB büyüklüğündeki işletim sistemi-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farklı Bakış

Riske girip kurulmayacak kadar değersiz olduğunu düşünüyorum.

+1

boş işler bunlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ne kullandığım senin cahil olduğun gerçeğini değiştirmez. It dünyasında böyle bir şey söyle adam kaba etiyle güler

İsveçte linüx kullanım oranı ne?

• ohhhhhh sonunda windowsdan kurtuluyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.