Şimdi Ara

Steelpad qcK Mini mousepad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steelpad qcK Mini mousepad'i izmirde veya nette bulabileceğim bi adres var mı. şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim

• www.shop4gamers.com

• h
    quote:

Orjinalden alıntı: Manero

Steelpad Qck Heavy Mousepad İncelemesi 1

Steelpad Qck Heavy Mousepad İncelemesi 2

heavy için yer yok .anca mini için yer var

• quote:

Orjinalden alıntı: Trio

www.shop4gamers.com

saol.burası aynı zamanda distrübitörü imiş. izmirdeki partnerleri hisar net cafenin adresini verdiler.
  • bu mouse pad i kullanan warmı acaba?...
  • ben bunun buyugunu kullanıyorum QcK+ baya bi buyuk

onceden hıc kullanmadıgım ıcın mousepad.. ılk aldıgım zman yadırgadım baya sonradan alısınca oyunlarda baya bı etkısı oldu mouse u hareket ettırme konusunda..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

yanlış oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynkah -- 26 Şubat 2007; 0:48:53 >
  • Arkadaşlar elimde SteelPad S&S SK GAMING Versiyonu ve aşağıdaki çeşitli ürünler war isteyen bana phoen1x_@hotmail.com dan ekleyerek hemen ulaşabilir.Sürekli online'ım

Resimdeki fareyi bursadan bi ark la anlaştım büyük ihtimalle sattım geriye kalanlar satılıktır.
    **Klavye 30ytl sıfırndan farksız (sıfırı 35-40ytl)
    **Kulaklık 50ytl sıfırından farksız (sıfırı 60-65 ytl)
    **Steelseries kablo tutucu 15ytl (sıfırı 20$) aksesuar nitelğinde bu yüzden ucuz
    **USB ses kartı 30ytl (her türlü kulaklığa uygun sürücü gerektirmiyor taktığınızda bilgisayar otomatik algılıyor)
    **Mousepad'i baskasından almıştım hiç bir yıpranma yoktur 50ytl ye aldım 50 ytl ye satıyorum

Askere gideceğim için satıyorum zamanında fazlasıyla Counter Strike kastım fakat Nisan celbinde gidiyorum..
    fiyatlar ürünlerin durumuna göre uygun durumdadır.Biçtiğim fiyatlar ne çok az ne çok fazla.. iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynkah -- 26 Şubat 2007; 0:54:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: arakabdullah

ben bunun buyugunu kullanıyorum QcK+ baya bi buyuk

onceden hıc kullanmadıgım ıcın mousepad.. ılk aldıgım zman yadırgadım baya sonradan alısınca oyunlarda baya bı etkısı oldu mouse u hareket ettırme konusunda..

walla abdullah qck+ yetecek yer yok masada xl0l. mini bugün aldim şuan güzel gözüküo.şimdi gene sens ayarı değişecek . ama mouse kayiyor aha aşşağı düştü =P.

• miniyi nerden aldın acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mithgor

miniyi nerden aldın acaba ?

www.shop4gamers.com türkiye distrübütörü .izmirdeki partnerleri hisar net .sitedeki yetkililere mail atarsan nerede oturuyorsan o ili belirt sana yardımcı olcaklardır
  • sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.