Şimdi Ara

Steelseries...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ss usb kartin driveri yükleyince ayarlarda kanallar war 2ch 4ch 6ch 8ch oyunlarda 8ch muzukler de fln 2ch yazio ama genede sormak istyedim fps oyunları oynuorumcod 2 cod 4 cod 5 sizce 8ch demi kalmalı 2ch demi sanki 2ch de ses daha fazla ama bilmiorum tam anlamadim daha detayli olarak bilen warsa yardımsı olursa sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: punisher90

arkadaşlar ss usb kartin driveri yükleyince ayarlarda kanallar war 2ch 4ch 6ch 8ch oyunlarda 8ch muzukler de fln 2ch yazio ama genede sormak istyedim fps oyunları oynuorumcod 2 cod 4 cod 5 sizce 8ch demi kalmalı 2ch demi sanki 2ch de ses daha fazla ama bilmiorum tam anlamadim daha detayli olarak bilen warsa yardımsı olursa sevinirim

Yükleme sürücüsünü sorun cıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

arkadaşlar ss usb kartin driveri yükleyince ayarlarda kanallar war 2ch 4ch 6ch 8ch oyunlarda 8ch muzukler de fln 2ch yazio ama genede sormak istyedim fps oyunları oynuorumcod 2 cod 4 cod 5 sizce 8ch demi kalmalı 2ch demi sanki 2ch de ses daha fazla ama bilmiorum tam anlamadim daha detayli olarak bilen warsa yardımsı olursa sevinirim

Yükleme sürücüsünü sorun cıkıyor
    çıkmadı bende gayet guselde soruma cvp hiç bi yerde bulamadım yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: punisher90

çıkmadı bende gayet guselde soruma cvp hiç bi yerde bulamadım yaw

Alıntıları Göster
    kimsemi bilmiyor yahu :(
  • quote:

kimsemi bilmiyor yahu :(

Alıntıları Göster
    tabiki 8 kanal kullanacaksın oyunlarda bunu lafımı olur yani 8ch.

• quote:

Orijinalden alıntı: nazımımm

tabiki 8 kanal kullanacaksın oyunlarda bunu lafımı olur yani 8ch.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım dünyanın en iyi clanlarından MYM-SK-Fnatic ve diger tüm pro-cs gamerler sürücü yüklemeden tak kullan claıstır kullanıyor

İster yükle ister yükleme bir fark yok! 7.1 calısıyor

Bu arada resimdeki 5H v2 degil, 5H'dir

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Arkadaşım dünyanın en iyi clanlarından MYM-SK-Fnatic ve diger tüm pro-cs gamerler sürücü yüklemeden tak kullan claıstır kullanıyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

anladım fakat seninde dedin gibi bi farki yoksa yüklemeyi tercih ederim ayriyetten ayarlar yapilabilio oyuzden yuklemek daha avantajlı dsp effectt enable etmeden güsel olmuo....saolun cvplar için

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

anladım fakat seninde dedin gibi bi farki yoksa yüklemeyi tercih ederim ayriyetten ayarlar yapilabilio oyuzden yuklemek daha avantajlı dsp effectt enable etmeden güsel olmuo....saolun cvplar için

Alıntıları Göster
    ncs ye limited editionlar gelmiş harbi karizma kulaklıklar

http://www.ncstr.com/asp/show_stock.asp?product=HD002A

• quote:

ncs ye limited editionlar gelmiş harbi karizma kulaklıklar

http://www.ncstr.com/asp/show_stock.asp?product=HD002A

Alıntıları Göster
    bendekide bundan ztn ama sole bi sorun war ncstr dekiler mouz yani usb karti yok bende aldim bana normal geldi sonra telefonla arayip soledim ve ses karti yollandi...

• quote:

bendekide bundan ztn ama sole bi sorun war ncstr dekiler mouz yani usb karti yok bende aldim bana normal geldi sonra telefonla arayip soledim ve ses karti yollandi...

Alıntıları Göster
    punisher resimleri çekip koyarmısın biz oyuncular için referans olur

quote:

• quote:

punisher resimleri çekip koyarmısın biz oyuncular için referans olur

quote:

Alıntıları Göster
    steel series 3H kulaklık düşünüyorum. counter strike için o tarz kulaklık arıyorum. o fiyat civarında önerebileceğiniz başka kulaklık var mı ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

steel series 3H kulaklık düşünüyorum. counter strike için o tarz kulaklık arıyorum. o fiyat civarında önerebileceğiniz başka kulaklık var mı ? :)

Alıntıları Göster
    beyaz olan limited yazan mouz usb karti yok ama hala sitede guncellenmemiş bi sorun olmuo ordakiler gonderin size siyah olani yada usb ses kartini yolluolar ben ses karti istedim :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzuncu

up!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzuncu

up!

Alıntıları Göster
    3h gayet iidir alabilirsin tabi biras daha para bulup 5h v2 alman daha ii çünkü kulaklik her saniye deişmesi gereken bi ürün diel bence bi alirsin 5 sene gider en az kolay gelsin

• quote:

3h gayet iidir alabilirsin tabi biras daha para bulup 5h v2 alman daha ii çünkü kulaklik her saniye deişmesi gereken bi ürün diel bence bi alirsin 5 sene gider en az kolay gelsin

Alıntıları Göster
    aha bak burdan alacan 3H kulaklığı ertesi gün elinde süper hızlı gönderi ile

http://www.hepsiburada.com/steelseries-3h-kulaklik-hd003/productDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd850875

• quote:

aha bak burdan alacan 3H kulaklığı ertesi gün elinde süper hızlı gönderi ile

http://www.hepsiburada.com/steelseries-3h-kulaklik-hd003/productDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd850875

Alıntıları Göster
    teşekkürler.www.ncstr.com'dan siparişimi verdim. kargoya verilmiş. elime geçince değerlendireceğim kulaklığı. sağolun. :)

• quote:

teşekkürler.www.ncstr.com'dan siparişimi verdim. kargoya verilmiş. elime geçince değerlendireceğim kulaklığı. sağolun. :)

Alıntıları Göster
    hayirli olsun 3h mi aldin ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

sağolun, teşekkür ederim. evet 3H aldım. param yetse 5H v2 alabilirdim. kısmet artık..
  • quote:

quote:

sağolun, teşekkür ederim. evet 3H aldım. param yetse 5H v2 alabilirdim. kısmet artık..

Alıntıları Göster
    beyler bende 3 gün önce 5h v2 kulaklığı aldım ses kartı ile beraber ama şöyle bi sorun var microfon dan konuşunca cs oynarken veya ses kaydedicisinde çok az ses gidiyor sesler en yüksete.

birde cs oynarken ve mp3 dinlerken hep bi cızırtı var böyle bi sorunla karşılaşan varmı. ses kartına benim eski 10 ytl lik kulaklığı taktım çok güzel ses geliyor ama bunda cızırtılı geliyor help pls verdiğimiz para çöpe gitmesin :S

• quote:

Orijinalden alıntı: LickMyTofu

beyler bende 3 gün önce 5h v2 kulaklığı aldım ses kartı ile beraber ama şöyle bi sorun var microfon dan konuşunca cs oynarken veya ses kaydedicisinde çok az ses gidiyor sesler en yüksete.

birde cs oynarken ve mp3 dinlerken hep bi cızırtı var böyle bi sorunla karşılaşan varmı. ses kartına benim eski 10 ytl lik kulaklığı taktım çok güzel ses geliyor ama bunda cızırtılı geliyor help pls verdiğimiz para çöpe gitmesin :S

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar selamlar;

Forumda konu kirliliği olmasın diye yeni konu açmak istemedim. 2,5 senedir plantronicks DSP-500 kullanıyorum. Özellikle oyun performansına hayran kalmıştım. Zaten eski gamer arkadaşlar bu kulaklığı çok iyi tanırlar.. Sadece oyun değil, mp3 ve filmlerde de beni fazlasıyla tatmin eden bi kulaklık olmuştur. Zamanında yaklaşık 130-140 ytl ye almıştım. Ve verdiğim paranın her kuruşuna kadar helal olsun dediğim bi kulaklık... Fakat... Son zamanlarda sol kulaklığımda cızırtılar başladı.. Çok üzülerek yenisine baktım.. Artık stoklarda yok..

1-) Bu kulaklığı kurtarma imkanım var mı? Çünkü gerçekten çok severek kullandığım bir kulaklık..

2-) Bu kulaklığa alternatifler bakarken Steelseries çıktı karşıma.. Benim zamanımda dsp-500 kullanıyordu gamer lar.. Sanırım şimdi 5HV2 ler kullanılıyor. Ama açıkcası biraz pahalı geldi.. Bu konuyla ilgili fikirlerinize ihtiyacım var;

Artık eskisi kadar oyun oynamıyorum. Ama çok mp3 ve film izlerim. Kesinlikle ses kartlı bi kulaklık alırım. Laptop umda onboard ses kartı var çünkü.. Ses kartlı kulaklık kalitesine alıştıktan sonra, klasik kulaklıklar kötü geliyor..

dsp-500 den sonra 3H beni tatmin eder mi? 3H ın ses kartı var mı? Yoksa "bu saatten sonra ancak seni 5HV2 keser" mi dersiniz?

Yada, "Artık oyun pek oynamıyormuşsunuz. Ağırlıklı mp3 ve film için kullanacaksanız şu, şu ,şu alternatiflere bakmanızı tavsiye ederim" mi dersiniz??

Fikir verebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...-~AimLeSs~-... -- 11 Ocak 2009; 5:50:59 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.