Şimdi Ara

Steelseries... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben de bugün aldım. henüz takmadım bile cd sini çünkü gerek kalmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: LickMyTofu

beyler bende 3 gün önce 5h v2 kulaklığı aldım ses kartı ile beraber ama şöyle bi sorun var microfon dan konuşunca cs oynarken veya ses kaydedicisinde çok az ses gidiyor sesler en yüksete.

birde cs oynarken ve mp3 dinlerken hep bi cızırtı var böyle bi sorunla karşılaşan varmı. ses kartına benim eski 10 ytl lik kulaklığı taktım çok güzel ses geliyor ama bunda cızırtılı geliyor help pls verdiğimiz para çöpe gitmesin :S

nickin den ötürü kimse cevap yazmamış sanırım sana tavsiyem ses kartını güncellemen olacaktır .
  • 5Hv2 kullanıyorum f/p bakımından bence kotu bir ürün Senn PC161 Alsanız 360 Derece çevresel ses destegi sağlıyor bir fark yok 5Hv2 en sevmedigin yöne ise Altan ve üsten gelen sesleri verememesi ornegin batı üst alt tarafta gercekleşen ses yanında olmuş gibi oluyor yani derinlik kavramı yok buda Counter-Strike oynayanlar bilir de_nuke de cok problem yaratıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

http://www.sanalmarketim.com/urun/acb3355e07e9c4380e09046df6c8b7cc/SENNHEISER-PC161-ProGaming-Mikrofonlu-Kulaklik

175 tl çok değilmi bi kulaklığa?

5Hv2 USB alıp 260YTL versin o zman

• quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

http://www.sanalmarketim.com/urun/acb3355e07e9c4380e09046df6c8b7cc/SENNHEISER-PC161-ProGaming-Mikrofonlu-Kulaklik

verirse bence değer
    bu arada nuke da o problemi ben yaşamadım nedense.

• quote:

quote:

güzel mantık aslında 175 260 dan çok değilmi arkadaşım?

• quote:

Orjinalden alıntı: ©oolermaste®

quote:

quote:

verirse bence değer

Alttan ve üstten gelen sesleri anlayabiliyorsun yani? 1 Yıldır kullanıyorum ve derinlik kavramı yok eger sen duyabiliyorsan üstün bir varlıksın ne diyebilirm... Zaten neden kendi kullandıgım kulaklıga bok atayım ki ama gercek bu ve sen beni burda yalancı rolune sokuyorsun...

@mczaga

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ©oolermaste®

quote:

quote:

verirse bence değer

Alttan ve üstten gelen sesleri anlayabiliyorsun yani? 1 Yıldır kullanıyorum ve derinlik kavramı yok eger sen duyabiliyorsan üstün bir varlıksın ne diyebilirm... Zaten neden kendi kullandıgım kulaklıga bok atayım ki ama gercek bu ve sen beni burda yalancı rolune sokuyorsun...

@mczaga

bence sen kulaklığı yanlış ayarlamışsın. ne zırvalarsan zırvala ben çevresel seste en ufak problem yaşamadım.

• gerçekten ilginç xp ye geçtim bugun kulaklikta ciziirtilar başladı ve 8ch de deil sadece 2ch de çalıstırabiliorsun gerçekten ilginç vistada sorun yoktu.
  • Çevresel ses nedir biliyormusun 360derece sestir ama bende yaşamadım 360 derece seste problem mükemmel 360 derece sen daha çevresel ses nedir bilmiyorsun ve burda hakaret ediyorsun bana ben diyorum alt ve üsten gelen sesler duyulmuyor sen diyorsun 360 derece de problem yaşamadım 360 derece ses destegi içine bir kere alt ve üst girmez daha 360 nedir bilmeden konuşuyorsun zaten senle tartışmaya degmez...

İsteyen istedigimize inansin
    quote:

alıntı:darkswordman
    5Hv2 kullanıyorum f/p bakımından bence kotu bir ürün Senn PC161 Alsanız 360 Derece çevresel ses destegi sağlıyor bir fark yok 5Hv2 en sevmedigin yöne ise Altan ve üsten gelen sesleri verememesi ornegin batı üst alt tarafta gercekleşen ses yanında olmuş gibi oluyor yani derinlik kavramı yok buda Counter-Strike oynayanlar bilir de_nuke de cok problem yaratıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 28 Ocak 2009; 14:19:33 >

• quote:

Çevresel ses nedir biliyormusun 360derece sestir ama bende yaşamadım 360 derece seste problem mükemmel 360 derece sen daha çevresel ses nedir bilmiyorsun ve burda hakaret ediyorsun bana ben diyorum alt ve üsten gelen sesler duyulmuyor sen diyorsun 360 derece de problem yaşamadım 360 derece ses destegi içine bir kere alt ve üst girmez daha 360 nedir bilmeden konuşuyorsun zaten senle tartışmaya degmez...

İsteyen istedigimize inansin
    quote:

alıntı:darkswordman
    5Hv2 kullanıyorum f/p bakımından bence kotu bir ürün Senn PC161 Alsanız 360 Derece çevresel ses destegi sağlıyor bir fark yok 5Hv2 en sevmedigin yöne ise Altan ve üsten gelen sesleri verememesi ornegin batı üst alt tarafta gercekleşen ses yanında olmuş gibi oluyor yani derinlik kavramı yok buda Counter-Strike oynayanlar bilir de_nuke de cok problem yaratıyor

sorunlu felan mısın sen? yok hakeret etmişim yok çevresel ses nedir bilmiyormuşum! THX DTS EAX5 CMS3D teknolojilerini en kalite sistemlerde sonuna kadar kullanıp test etmiş adamım ben. sağdan soldan bi 360 duymuşsun ayarlayamadığın ses kartında ağlayıp duruyorsun burda. ben sorunsuz bir şekilde bu kulaklıklardan çevresel ses aldım. sen yapamamış isen bu senin problemin. başkasında hata arama.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.