Şimdi Ara

Steelseries 7G Mekanik Klavye Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşşşşlar merhaba.ssorunumu anlatmak için yazıyı düzeltmiyorum.Sorunum klavyede bastıgım tuşlar çogu kez birdden fazla basıyor ve bu benim cidden sinirlerimi bozmaya başşladı..çözümü bilen varsa ve yardım ederse çok minnettar kalırım ..iyi forumlar

• Klavyeyi ne zamandan beri kullanıyorsunuz ?, Steelseries'in mekanik klavyelerinde yaşanan genel bir sorun bu diğer kullanıcalar da da aynı problemden olduğunu görmüştüm.
  • 1 ay ı yeni geçti kullanalı .Artık kaldırıp fırlatma derecesine geldim .Daha önce razer kullanmıştım.Diğer ekipmanlarım steelseries oldugu için bunu tercih ettim . Etmez olaydım
  • Yani çift basma sorunu hakkında pek bir tavsiye veremeyeceğim, en basitinden klavyenin tüm tuşlarını söküp bayağı detaylı bir şekilde temizlemeniz gerekicek o da kesin sonuç verirmi bilmiyorum ama size yardımcı olacak bir video atayım umarım işinizi görür, eğer görmez ise garantiye yollayın en temizi.

https://www.youtube.com/watch?v=Tw_tpElJbxY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XeeenRipper -- 4 Şubat 2015; 2:43:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.