Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Steelseries Apex 3 TKL Klavye Satın Al 10 Mart 2023 14:47 1 1 Steelseries Apex 3 TKL Klavye Klavyeyi 30 Temmuz 2022'de hepsiburada üzerinden satın aldım. Kozmetik veya fiziksel hiçbir sorunu bulunmuyor. Kutu fatura her şeyi var. Garantisi de var. Kablosuz klavye almak istediğim için satıyorum.Sarı siteye 750 TL'ye koydum. Forumdan alıcı çıkarsa 700 TL'ye verebilirim.Edit: Fiyat 650TL.İstanbul'da elden teslim, şehir dışına önce havale sonra kargo şeklinde gönderebilirim. Kargo ücretini alıcı öder.Sahibinden LinkiSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Ağustos 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul, Ümraniye Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Logitech K580 Klavye Steelseries Apex 3 TKL Klavye SATILDI SATILIK Redmi Note3 Pro 3/32