Şimdi Ara

Steelseries Arctis 7 mi yoksa MasterPulse MH750 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu iki kulaklıktan birini almak istiyorum . Hem oyun hemde film-müzik icin hangisi daha iyidir ? Ayrıca 2. el alıcam nelere dikkat edilmeli hangi testler yapılmalı ? Bunların dışında 400'ü geçmeyecek şekilde(sıfır-ikinci el fiyatı) diğer alternatiflerde sunabilirsiniz . Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim .

• Arctis 7 siparişi verdim ben de güzel bir kulaklık oldugunu düsünüyorum kafama takılan tek şey büyüklüğü, rahat bir şekilde kafama sığar mı diye düsündüm biraz küçük gözüküyor şu an hyperx cloud ii kullaniyorum.
    Satın almak istersen de şu an indirimli olarak gameekstra satıyor
    https://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/steelseries-arctis-7-7-1-wireless-gaming-kulaklik-steelseries-metal-kulaklik-standi-361720813

teb kartın veya axes kartın varsa burdan çek ile birlikte 550₺ ye aldım ben ikinci el ile falan ugrasma derim.

• alperyzl A kullanıcısına yanıt
    Attigininiz linkteki indirim baya iyi ama butcem en fazla 400 tl. Arctis 7 yi 375 tlye buldum 3.5-4 aylik cihazmis cok fazla kullanilmamis . Mh750 yide 300tlye o da ayni sekilde 4 aylik cihaz . Urunu aldiginizda muİk oyun film performansi hakkinda yorum yazarsaniz cok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estm2995 -- 29 Temmuz 2018; 16:8:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • estm2995 E kullanıcısına yanıt
    olur tabi yazarim salı günü elimde olur muhtemelen , ben de eğer memnun kalmazsam iade edip hyperx cloud 2 kullanmaya devam edicem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arctis 7+ mi g733 mü
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.