Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SteelSeries Arctis Nova 1 Beyaz Kablolu Oyuncu Kulaklığı Satın Al 15 Aralık 2023 07:10 1 1 SteelSeries Arctis Nova 1 Beyaz Kablolu Oyuncu Kulaklığı Kulaklığı incehesap'tan 17 Ekim 2023'de satın aldım. Hiçbir sorunu yok, kutu içeriği eksiksiz ve sorunsuz. Garantisi var, devam ediyor.Satma sebebim ise üst model kulaklıkları kullandıktan sonra performansı pek bana gelmedi, beğenemedim. Test edip alabilirsiniz. Sadece elden teslim edeceğim, kargo düşünmüyorum.Fiyat: 1000 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Ekim 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Asus ROG Azoth Türkçe mekanik klavye Thermaltake Tower 200 Bilgisayar Kasası [SATILDI] BattleNet hesabım satılık / CoD , Diablo 4 , WoW [SATILDI] SteelSeries Arctis Nova 1 Beyaz Kablolu Oyuncu Kulaklığı