Şimdi Ara

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless vs SteelSeries Arctis Pro Wireless

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kulaklık almaya karar verdim 2 kulaklık arasında kaldım. Öncelikle hem Ps 5 hemde bilgisayarım var. İleride Ps 5 satıp Xbox alma durumum da var. SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless ve SteelSeries Arctis Pro Wireless bu iki kulaklık arasında kaldım. Ancak bu ikisini karşılaştıran bi yazı yada inceleme videosu göremedim. Bu kulaklıkları araştırdığımda Xbox uyumlu Ps uyumlu vs gibi ayrımlar gördüm.

İlk sorum bu Xbox uyumlu alırsam PC’de kullanabiliyormuyum yada Ps 5 te. Yada Ps 5 uyumlu olanı aldım. Bilgisayarda kullanabiliyormuyum. Yada Ps 5 uyumlu aldım xboxta kullanabilirmiyim.

İkinci sorum birisi 7.1 dts headphone:X diğeri ise 360 audio gözüküyor. Bu ikisi arasında ne fark var. 360 audio olan sanal 7.1 mi

Üçüncü sorum. Bu kulaklıkları telefonumda kullanabilirmiyim. Bluetooth özelliği ile telefonda daha az ses mi çıkar

Not : %80 90 bilgisayar ve oyun konsollarında oyun için kullanacağım
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless vs SteelSeries Arctis Pro Wireless

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezalandiricii -- 16 Mayıs 2024; 13:40:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba,

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless kullanıcısı olarak söylersem, kesinlikle tercihin bu olmalı.

İlk sorum bu Xbox uyumlu alırsam PC’de kullanabiliyor muyum? Evet, kullanabilirsin. Xbox versiyonunu alırsan hem x box da hem de PS5 de kullanabilirsin ama sadece aynı anda birini kullanabilirsin. X box versiyonun da iki giriş var bir tane PC bir tane de ya xbox ya da ps5. PS5 edition da versiyonunda sadece PS5 de ya da PC de kullanabiliyorsun kulaklığı, x box da kullanamazsın.

İkinci sorum birisi 7.1 dts headphone:X diğeri ise 360 audio gözüküyor. Bu ikisi arasında ne fark var. 360 audio olan sanal 7.1 mi? Diğerini kullanmadığım için bilemiyorum ama Nova pro wirelessda sonar yazılım ve bir çok güzel özellik var ve oyunlarda çok fark ediyor.

Üçüncü sorum. Bu kulaklıkları telefonumda kullanabilirmiyim. Bluetooth özelliği ile telefonda daha az ses mi çıkar? Evet kullanabilirsin, kullanıyorum da ben. Sesi de gayet yeterli seviyede.

Son sözüm verdiğin paranın hakkını veren piyasadaki en iyi kulaklık bana göre. evde, işte, okulda, oyunda aklına gelebilecek her yerde kullanabilirsin. Kutudan yedek şarj da çıkıyor, daha ne olsun. Forumda uygun satan bir kaç ilan gördüm. Sıfırları şu an 14, 15k civarı. 9-10k ya bulursan temiz kaçırma derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steelseries arctis 9 wireless
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.