Şimdi Ara

Steelseries Kana V2 Optik Mouse + Steelseries Qck+ Fnatic Asphalt Edition Mousepad + Steelseries Sib

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 400 TL'ye bu sete sahip olabilirsiniz arkadaşlar :D
    Steelseries Kana V2 Optik Mouse + Steelseries Qck+ Fnatic Asphalt Edition Mousepad + Steelseries Siberia V2 Dota 2 Kulaklık
    http://www.hepsiburada.com/liste/steelseries-kana-v2-optik-mouse-steelseries-qck-fnatic-asphalt-edition-mousepad-steelseries-siberia-v2-dota-2-kulaklik-ssm62261-ssmp63070-ssh51143/productDetails.aspx?productId=bd801214&categoryId=52&SKU=BD801214

Kulaklığın ses kartı filan var ^^
    Kulaklık piyasada en az 490 TL 'ye buldum :)
    Mouse en az 140-150 TL
    Mouse pad en az 60-70 TL

400 tlye bu seti alabilirsiniz ^^ + 30 tl hediye çeki veriyor kısacası 370 tlye geliyor bu set ^^
    Valla resmen bedava 1 saat önce sipariş verdim inş en kısa sürede gelir bende buraya gerekli fotoğrafları koyarım + elimde 2. el g430 kulaklık var sorunsuz şekilde satabilirim almak isteyenler bana ulaşabilirler

• Hediye olarak mouse pad'i tutan hatunu mu veriyorlar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: monaktus

Hediye olarak mouse pad'i tutan hatunu mu veriyorlar. :)

hahaha keşke :D ürünler bahane hatun şahane :)
  • uppppp
  • paket hakkında fikri olan yokmu yahu ? yada satın alan
  • Kulaklik 7.1 destekliyor mu acaba? Birde terletme yapiyor mudur? Eger oyleyse alabilirim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monaktus

Hediye olarak mouse pad'i tutan hatunu mu veriyorlar. :)

400 se 3 tane sipariş ederim :D He arkadaşlar 4 kişi taşıyabilecek gıcırdamayan yatak önerisi yapabilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E340E8628 -- 30 Ağustos 2014; 15:10:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emxre27

Kulaklik 7.1 destekliyor mu acaba? Birde terletme yapiyor mudur? Eger oyleyse alabilirim .

Kulaklık baya rahat valla ^^ terletmede yapmıyor ^^
    Ama mouse biraz şey ya bilmiyorumda şu avuç içimin geldiği yerde logosunun bir kısmı soyuldu :D Onun dışında mouse padde harika ^^
  • Kana v2 yerine baska bi mouse verseydi daha iyidi :) neyse yinede iyi fiyat

• KimYooShin K kullanıcısına yanıt
    HOCAM HEPSİNİN GARANTİSİ FATURASI VAR MI? ONA GÖRE ALICAĞIM DA? SİTEDE MOUSE YANINDA HEDİYE GİBİ GÖSTERMİŞLER RESİMDE
  • ,amazon.comdan mouse+mousepad + kulaklık en fazla 300 tl ye alırsınız 100tl fazla vermek bılmıyorum sacma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjenrobbenn

,amazon.comdan mouse+mousepad + kulaklık en fazla 300 tl ye alırsınız 100tl fazla vermek bılmıyorum sacma geldi

+1 bende getirttim korkmayın birşey olmuyor gayet güzel geliyor türkiyede satılanlardan daha da sağlam oluyor hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 31 Ağustos 2014; 18:18:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.