Bildirim
Steelseries rival 3 wireless alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bir sürü mouse kullandım(hepsi iyi markalar) Harici pilli bir mouse korkuttu beni hep.Bitiyormu bitecekmi ,takılmalar başlayacakmi.Su an logi 502x kullanıyorum.Ben kendim olsam pilli mouse almam 12 ay sonunda 1 mouse parası daha vereceksin.Duracell harici o verilerin hiç biri geçerli değil.Marketten 30 liraya pil alayım takayım 1 ay gider felan yok öyle birşey dostum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende kablolusu var memnunum ama alındıktan uzun bir süre sonra degiştirmek istersiniz
Uygulamasından da ayarları ayarlayabilirsiniz
Eğer Renklerini Merak Ediyorsanız;
Çok mod var kendinizde bu modları ayarlayabiliyorsunuz
Yani İyi Ama Dediğim Gibi Baya Sonra İstemeyebilirsiniz (Kullandığında)
Kaliteli fps oyunlarında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScorLo -- 22 Ocak 2025; 17:48:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 tane duracell lityum pil alıp şarj ederek döngüye almak mantıklı gibi geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yılda toplam 30 gün pc başında olabileceğim için idare eder o zaman
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı fiyatlara Razer Basilisk X Hyperspeed V3 var bunu da düşünebilirsin. düz Basilisk x Hyperspeed ben de kullanıyorum uzun süredir hem evde oyun oynarken, hem de ofiste çalışırken. Gayet memnunum. Rtings.com'a göre kıyaslamalarda buna göre daha üstün olduğu gözüküyor. Ama tabi şekil olarak tercih meselesi. İlk alırken bende rival3 wireless ile arasında kalmıştım. Sonuc olarak razer'dan yana kullandım tercihimi.
-
Kablolu modelini almanı öneririm uzun yıllardır kullanıyorum hala ilk günkü gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X