Şimdi Ara

SteelSeries Rival 300 vs Zowie EC1/EC2A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar tutuşum palm grip elim ise uzun özellikle denemiş olanlar varsa hangisi sizce ?

SteelSeries Rival 300 VS Zowie EC1-A VS Zowie EC2-A

• Sadece Fps oynuyorsan en iyisi Zowie FK-2. Ondan sonra Ec2-a
    Eğer makro yazılımına ihtiyaç duyuyorsan veya fps ve fps dışındaki oyunları oynuyorsan Rival 300
  • SS Rival 300

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • romeofek91 R kullanıcısına yanıt
    Zowie'yi polonyalı bir arkadaşım fk1 kullanıyor. ne yazılımı var ne başka bişisi, rapor süresini de normalde farenin üstendeki bir takın tuşlara basarak değiştiriyormuşsun, arkadaşım baya denedi etti değiştirememişti ne yaptı bilmiyorum.

o kadar para ver yazılımı bile olmasın bence para israfı :)

şuan amazonda razer deathadder 51$
    kullanan bütün arkadaşlarım memnun, ben G502 kullanıyorum onuda tavsiye edebilirim. piyasanın en iyi sensörlerine sahipler

edit: ss hakkında bir fikrim yok. cs oynayan tayfa çok kullanıyor... ben olsam çok tercih etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 9 Haziran 2016; 15:41:09 >
  • rival, sensei raw kullanıyorum çok güzel fareler. Logitech G700 gördüğüm en ergonomik fare ama FPS vs oynayacaksan çok ağır, kablosu ile de oynayamazsın kablo çok kalın. O mouse hafif ve normal kablolu olsa en iyisi olur bence. Çakma deathadder (A4 ) kullandım ergonomisi güzel ama sensör, ağırlık nasıldır bişey diyemeyeceğim gerçeğini kullanmadığım için.

Bunlar dışında zowie o kadar övdüler ki merak ediyorum biraz ucuz olsa sırf denemek için alacağım, mionix mouselar için güzel yorumlar duyuyorum yurt dışı sitelerde. Ben naosları çok merak ediyorum özellikle Naos 7000, castor için de çok iyi diyorlar. Türkiyede de satılıyor coraxalpha da onları da düşünebilirsin
  • EC2-A veya Rival300 olabilir, eller 23 cm'den uzunsa EC1-A da olabilir.

Benq Zowie'lerin Omron switch'lilerini almayın ama sıkıntılı olabiliyorlar.
  • Rival 300
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Zowie GSR Mousepad
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece cs go oynayacaksan zowie.

Ha yok lolde oynarım şunuda oynarım dersen rival 300

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.