Şimdi Ara

Steelseries rival mi Ozone argon mu yada Razer DeathAdder mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aslında ben 4 mouse arasında kaldım başlığa 3 mouse yazsamda.
    1-Steelseries Rival Gaming Mouse
    2-Ozone Ocelote Argon Lazer Mouse
    3-Razer DeathAdder Chroma 10.000 DPI Optik Gamer Mouse yada Razer DeathAdder 2013 6400dpi 4G Optik Gamer Mouse
    4-Zowie FKGame Mouse

Şimdi aklımda şöyle bir planımda var aslında; hangi markayı alırsam onun setini dizmek istiyorum. İlk mouse sonra klavye sonra kulaklık şeklinde almayı planlıyorum.
    Ergonomikliği benim için çok önemli Sizce hangisini almalıyım?? Birde Rival kaç DPI bilen biri varmı ?

• Çok fazla oyuncu mouse değiştirmiş biri olarak, son nokta Razer Deathadder diyorum. Kullandığım tüm oyuncu mouseları pahalı ve kaliteli ürünlerdi, bunu da belirteyim.
    Aşağıda Razer Deathadder için kendi yaptığım video incelemeye göz atabilirsiniz.

• abi razer deadadder kötü gibi serçe parmağım sürtüyor
  • Kesinlikle razer alirdim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önerdiğin model vamı. Benim mamba çok hoşuma gidiyor ama FPS için idealmidir ?
  • deathadderla mamba aynısı zaten biri wireless.da>g502>ozone>rival>zowie derim.g502 yi de beğenirsen aralarına katmanı dilerim.rivalla argon hemen hemen aynı diyebilirim ama steelseriesin dandik plastiğindense ozone u tercih et derim.
  • zowei de çok iyi işte off :D hepsi iyi. Şık görünüm ve ergonomiklik aynı anda olan yokmu :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.