Şimdi Ara

STEELSERIES RIVAL VE SIBERIA V3 PRISM İNCELEME,DETAYLAR+RAZER SURROUND,WINDOWS SES AYARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RedlighTR

quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

Hocam bendede Rival var. 1 ay oldu alalı. Cs go'da cpi kaç oynamalıyım? Bana rahat gelen ayar 800 cpi oyun içi sens 2. Hz ayarı kaç olmalı? Şuan 1000hz.

İkinci sorum pad ile ilgili. Bende bir tane SS qck small bir tane de SS fnatic edition large pad var. Ben nedense Qck'nin yüzeyini daha çok sevdim. Fnatic edition yüzeyi daha kaygan gibi geldi. Qck small olduğu için mecbur sens yüksek oynuyorum. Bu da oyunumu etkiliyor tabi. Fnatic editionu aldığıma pişmanım. Ne yapmalıyım? Qck large mı alayım? Teşekkürler.

Hocam çoğu pro oyuncular 400Cpi veya 800 cpi kullanıyor.

Hz kısmına gelince o hz mouse hızını arttırıyor bir nevi mesela 500Hz de raporları daha yavaş ve sakin gönderiyor biz de buna tepkime süresi olarak 2ms diyoruz yanı 500hz de mouse döndürme hızı ve tıklama hızı 2 mili saniye yavaş gönderiyor.

1000Hz de ise adı üstünde 1000 yani 1ms de raporları ve mouse hareketini gönderiyor.

Karar bir nevi size kalmış ama şahsen ben 500hz de kullanıyorum niye soracaksan aimci olduğum için benim için mouse yavaşlılığı çok önemli
    Benim mouse ayarlarım windows fare işaretçi hızı 5/11 altındaki tik işaretli - 500Hz - 1.8 sens arada bir 1.55 e çekiyorum

Sözün kısası en rahat nasıl ise öyle oynayın boş yere ayarlarınızı değiştirmeye gerek yok.

2- Eğer large çok büyük derseniz Qck mass işinizi çok rahat görecektir.Hem altı kalın mouse dönmesinde sorun yaşamıyorsunuz ve elinizi mousepade koyduğunuz zaman eliniz acımıyor altındaki tahta,mermer,demir ne varsa hiç hissetmiyorsunuz eğer QCK Mass yetmez derseniz onun abisi olan Qck Heavy almanızı tavsiye ederim aralarında sadece boyut farkı vardır.

Hocam mousepad olarak önerir misiniz?

http://www.gameekstra.com/STEELSERIES-QcK-medium-Mousepad,PR-832.html

• quote:

Orijinalden alıntı: free iron

rival mousem var. severek aldım ama bi mouseden bu kadar kısa zamanda bu kadar mı sogunur ya. kardesım bunun en ıdeal ayarı nedır soylermısın. normalde ben sensivity 1 de oynarım yanı ıdeal ayarım budur ama bu mousede 1 yapıyorum mouse cok agır oluyor 1.3 yapıyorum lackalasıyor arkamdan adam mermı attıgında donemıyorum aim tutturmakta zorlanıyorum bir türlü ideal ayarını bulamadım..bırde cs go yada 1.6 oynarken sol click bastıgımda kendılıgınden zıplıyor ve ölüyorum. harbiden kırma derecesine geldim. bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim

Hocam 500Hz yavaş döner ama bunu 2.0-2.5 arası sens ile düzelir

1000Hz hızlandırır ama sens düşük olmalı çok ayarsız oluyor 500Hz den 1000 e geçseksen geçme ben adam vuramadım geçtikten sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyidir hocam sorun çıkarmaz

• xxx187 kullanıcısına yanıt
    Basslar tizleri yok eder ama fazla sorun teşkil etmez siz bilirsiniz hocam

• hocam v3 prism in v2 heat orange ye göre ne artısı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutter

hocam v3 prism in v2 heat orange ye göre ne artısı var

Heat orangr daha önce kullanmadım ama

V3 de yeni bir ses sistemi kurulmuş

V2 nin tek üstün olduğu kısım 5+1 olması

Birde v2 de mic in daha iyi olduğunu söylüyorlar ama onu hallediyorsunuz v3 de mic ayarlarını yaparak gerek windows gerek ise ss engine 3 ten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WRRKRR -- 27 Ocak 2016; 15:56:44 >
  • Karar veremedim valla v2 heat orange,v3 prism, hyperx cloud 2
    3 nün arasında kaldım birde db önemlimi kulaklıkta
  • quote:

Karar veremedim valla v2 heat orange,v3 prism, hyperx cloud 2
    3 nün arasında kaldım birde db önemlimi kulaklıkta

Bağırma sesi 80-90 db dir
    Uçağın kalkışı 120-140 db dir

80-85 db den sonra işitme kaybı yavaş yavaş başlat

Bu arada 115 db de bir bardaki müzik sesi yüksekliğindedir

Db de ses kalitesine bir yararı olmaz sadece elektriksel direnci en çok hangi işitsel seviyeye getirceğini belirler

• Alabilirseniz hyperx cloud 2 alın o daha iyidir
  • Hocam aktif gürültü engelleme ne oluyor birde heat orange alıcak gibiyim hyperx e bi ısınamadım gitti

• quote:

Alabilirseniz hyperx cloud 2 alın o daha iyidir

Hocam v3 prism cs go da iyi ses kasıyormusun diğet kulaklıklara göre

• quote:

quote:

Alabilirseniz hyperx cloud 2 alın o daha iyidir

Hocam v3 prism cs go da iyi ses kasıyormusun diğet kulaklıklara göre

Hocam diğer kulaklığa göre bende g230 vardı ona göre çok iyi kasıyorum bende birde razer surround pro var heat orange gibi sanal 5+1 veriyor
    zamanında üye olanlar sınırısz pro kullanıyordu bende ondan faydalandım şimdi almak isterseniz 20 dolar bayılıyorsunuz ama buna değiyor.Kulaklığın çok iyi olduğunu cache de anladım a daydım b deki adam bomba kuruyordu arkadaşlara haber verdim onlar b ye daha yakın olmalarına rağmen bomba sesini alamamışlardı sonra öldürdüler el aldık işte

• Hyperx indirimi bitmiş ya v3 prism yada v2 heat orange hangisi daha iyi ?

• quote:

Hyperx indirimi bitmiş ya v3 prism yada v2 heat orange hangisi daha iyi ?

Ben sana karar verebileceğin kadar bilgi verdim dostum bence bu soruyu aldıktan sonra kendine sormamalısın Keşke bunu alsaydım!

• Siberia 200 ile bunun arasında bir fark var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.