Şimdi Ara

SteelSeries Sensei vs Razer DeathAdder2013 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: denizbaba1461

quote:

Orijinalden alıntı: yigit_K

quote:

söyle anlatayım naga ve death gercek oyuncu mausesi oldugu icin kücük caplı fps oyunlarda kötü performans yaratabiliyor yane cs 1.6 ile denedim mesela death ı berbat bi performansı var gercekden adamın kafaya nisan alana kadari ndiriyor ama mw3 de gercekden eger adam akıllı bi macro ile oyunun kingi olursun üstüne tanınmaz ama cs 1.6 da gercekden mause bi kere dpi ayarını tam tuturman gerek cevirdinmi direk kafaya nisan alman gerekiyor yoksa teke gidiyorsun onun icin sensei ideal cs 1.6 icin ama mw3 batılfield gibi oyunlarda death veya gercekden tavsiye ederim mükemmel bi performansı var deathın gercekden cok iyi performansı var ama cs 1.6 da denedim fazla bi yane normal mausla deat ın hicbifarkı yok yane macro yazsan yazamıyorsun zaten silah baslı basına sekiyor o yüzden kücük caplı fps oyunlarında sensei tavsiye ederim büyük caplı oyunlarda grafik olsun tasarım olsun silah ayarları adam akıllı bi oyun olsun direk death

gercekden sensei görünüs olarak hitab etmiyor olabilir ama performansı gercekden mükemmel :)

kısaca
    üst düzey fps oyunları icin : deatadder
    alt düzey fps oyunları icin : sensei

Ne kadar saçma aptal saptal bi yorum bu? Aim alamıyorsa bu senin sorunundur. Profosyonel oyuncular sponsorları ne olursa onu kullanıyor. Misal GuardiaN deathadder kullanıyor dünyanın en iyi cs playerı bkz. Sensei ve deathadder hangisinde kendini rahat hissediyorsan onu al. ama razer her zaman malzeme kalitesi olarak 1 tık üsttür.

kardesm sen mauseyi oyunlarda cokmu fark yarattıgını sanıyon beklerim bi gün cs 1.6 ya dünyanın en iyileri razer ilemi oynadıgını sanıyorsun o promosyon amaclı mausenin sadece futbol sahasındaki krampon ile normal ayakkabıdır oynayısı etkilemez fazla sen gel razer al cs 1.6 da 95.173.173.4 de beklerim seni türkiyenin pro oyuncuları var adamların elindeki mauslarda 10 tl lik 5 tl lik razer almıssın sensei almıssın kısaca bi boka yaramaz maus farkı sadece nisan almanı hızlandırır okadar pro oyuncuya bu islemez sen diyorsunki mazeme kalitesi oyk vb vb kardesm call of duty black ops oyunuyla sen cs 1.6 esitmi tutuyorsun sensei zaten steel series counter strike üzerine kurulmus bi firma steel series bosunamı diyorlar aga sen gel bu ipe razer dünyanın en iyi mausunu al gel ginede farketmez cıkar cıkmaz indirirler seni ben diyorumki sensei ile daha iyi haraketler yaparsın adama daha hızlı nisan alırsın razeri kulandım ben okadarda anlı şanlı bisey degil öyle razer razer ne razeri adamlar teke götürüyor teke sen neyin kafasını yasıyon cs 1.6 da hız önemli hız nekadar hızlı olursan mause nakadar sana rahat etirirse okadar iyi nisan alırsın ama black ops mw3 gibi oyunlarda nisan alman gerekiyor adama iyi nisan adamı izlemen gerekiyor yane nasıl anlatıyım adamı maus iyi takip etmesi gerekiyor ama sensei cok güzel hızlı bi maus ++ nisan alırken hic zorlanmıyorsun ama razer izlemeye ve hs atmaya dayalı anlatamıyorum size hala ben bisey demiyorum arkads ne alıyorsa alsın o onun fikridir bisey diyemem ama ben razer denilen o nagayı kulandım sana söyle diyim bi boka yaramıyor sadece miletin gözünü boyamak icin

Birader;
    1. Yazı yazmayı öğren.
    2. Razer naga mmo mouse'u ,fps değil.
    3. Mouselarda önemli olan fiyat değil, sensör,dpi,hertz,malzeme kalitesidir.
    4.Yıllarca cs oynadım lole başlamadan önce şuanda go oynuyorum ve verdiğin ip büyük ihtimal ya dm ya da public ipsidir.
    5. Benim demek istediğim (anlatıyorum çünkü Türkçe anlayıp yazacak kadar zekaya sahip olmadığını gördüm.) genel SS cs için daha iyidir kanısına bi cevaptı. Razer,Steelseries,Roccat,Tt,Logitech,Zowie,Cyborg bunlar genel olarak aynı sensör kalitesine sahip markalardır.Kim sponsor olursa onu kullanıyor oyuncular. Ama a4 tech sponsor olsa gidip x7 kullanmazlar. Belli bir kalite arıyorlar. O kaliteden sonra farketmiyor onlar için hangisi rahatsa,hangisiyle kendilerini iyi hissediyorlarsa ya da hangileri sponsor oluyorlarsa onları kullanıyorlar.
    6. CS community'si senin için bir publicten ibaret olduğu için,Türkçe yazmayı bile beceremediğin için sana cevap vermeyi düşünmüyordum bile ama , bazı arkadaşlar arama motorlarında kendilerine yardımcı olacak şeyler ararken karşılarına senin yorumların-CS Community'si publicten ibaret olan biri- çıkıp inanırlar diye endişe ettim.Yoksa cevap verilcek bi insan değilsin.

Edit: Evet mouselar oyunlarda çok fark yaratıyor , tepkime süresi , hertz, dpi , sensör , kalite ama bir yere kadar. Bir yerden sonrası sadece yeteneğe ve antremana bakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit_K -- 28 Temmuz 2013; 21:16:10 >

• quote:

söyle anlatayım naga ve death gercek oyuncu mausesi oldugu icin kücük caplı fps oyunlarda kötü performans yaratabiliyor yane cs 1.6 ile denedim mesela death ı berbat bi performansı var gercekden adamın kafaya nisan alana kadari ndiriyor ama mw3 de gercekden eger adam akıllı bi macro ile oyunun kingi olursun üstüne tanınmaz ama cs 1.6 da gercekden mause bi kere dpi ayarını tam tuturman gerek cevirdinmi direk kafaya nisan alman gerekiyor yoksa teke gidiyorsun onun icin sensei ideal cs 1.6 icin ama mw3 batılfield gibi oyunlarda death veya gercekden tavsiye ederim mükemmel bi performansı var deathın gercekden cok iyi performansı var ama cs 1.6 da denedim fazla bi yane normal mausla deat ın hicbifarkı yok yane macro yazsan yazamıyorsun zaten silah baslı basına sekiyor o yüzden kücük caplı fps oyunlarında sensei tavsiye ederim büyük caplı oyunlarda grafik olsun tasarım olsun silah ayarları adam akıllı bi oyun olsun direk death

gercekden sensei görünüs olarak hitab etmiyor olabilir ama performansı gercekden mükemmel :)

kısaca
    üst düzey fps oyunları icin : deatadder
    alt düzey fps oyunları icin : sensei

Hayatımda gördüğüm en saçma yorumlardan birini okudum.Teşekkürler.

• Cok mouse kullandim cok paralar harcadim deathadder v2 den ss ikari kinzu zowie ama diyecegim suki eger fps oyunu oynuyorsan counter strike vs. G500 eline tam oturuyosa hic dusunmeden ss sensei veya xai al ikisininde ergonomik yapisi hemen hemen ayni ve cok iyi mouselerdir kesinlikle memnun kalirsin suan cs go oynuyorum ve mousem sensei cok memnunum heran gibi bir eksisini gormedim mousenin sana kalan dpi ayarini yapip oyununu oynamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sene once 10 liraya mouse aldim pub da gayet iyi oynuyorum mac ta atiyoruz surekli
    razer deathadder almayi dusunuyorum ama arkadas kafami karistirdi

• Sensei alırsanız daha memnun kalırsınız kendimden biliyorum
  • sensei alacasanız sensei raw öneririm. onun dısında razer da çok iyi. her iki tercihde de hata yapmış sayılmazsınız. ama sensei raw vs deathadder 2013 dersenız hem daha ucuz hem de skatezleri daha iyi oldugudan sensei raw. sensei vs da ise ikisi de 240 küsür. kesinlikle da 2013
  • Tavsiye okumak için girmiştim ama denizbaba arkadaşin yorumlarını gorunce yazasım geldi. Arama motorundan gelenler okumasın yazdiklarini.
    Sensei raw hepsiburada'da 120 kusur lira bu arada. 50 lira çekim var alacağım sanırım.

• Razer DeathAdder 3500 Black Edition Ve Razer Goliathus mouse pad aldım memnunum
  • Merhabalar arkadaşlar
    Ben aklınıza gelecek tüm oyuncu mouseelerini satıyorum ve herbirini bir cok fps oyunlarînda bizzat uzun uzun test edip musterilerime oneriyorum.Razer Deathadder 3g,3.5g,4g adns avago sensor serisinin infrared class olan gurubudur ve 3g yani razerDA v1 de kullanilan sensorde prediction yani duzlem hareketi etme tahminde bulunma sorunu var ve negatif ivmelenme var malesefki 3.5 dede negatif ivmelenme azda olsa var ama prediction hatasi duzeltilmis olarak karsimiza cikti simdi 4g de her ikisinide cozmusler yani DA2013 te. Simdi gelelim su fps yi alt ust bolen arkadasa counterde nokta tayini cok onemli onun icin mousenin polling ratesi yani refresh rate diyede adlandirdimiz herz degeri ve sensor onemli 3g herzi stabil tahin ediyor ama ne yazikki 3.5 te stabillik yok mesela 1000hz calistirmak istediginde 998.997.999.1001....gibi degerleri atiyo buda senin veri gonderme hizindaki standartsizlik olusumuna sebep verir ve headshot atman sıkıntıya girebilir he cok az farkedilebilir bir durum bu aslinda sensei cok basarili performansi lazer tecnolojisinde adns avago 9500 ile fark yaratan ve stabil hz tain eden bir cihaz ama scroll ve kablo problemi cok cikaran bir cihaz razer daha kaliteli elime uyani al ikisi arasindaysan counter oynuyorsan logitech g400.razer da 2013.zowie am serisi veya ec2 olabilir.

• arkadaşlar bir çok insan yorum yapmış kendisine göre kimisi mantıklı konuşmuş kimisi üretici firma babasının malıymış gibi fanlık yapmış bir ürün alacaksan önce markasına bakman biraz saçma olur gerçekten. misal üzerine olmayan bir pantalonu sırf markası yüzünden alıp giyiyormusun üzerine ? kullandığım mouse a4tech x7 serisi bir mouse 3000dpi 1ms gecikme süresi standart özellikler neredeyse oyuncu faresi için neredeyse sürekli fps oynayan bir insan olarak hiçbir sıkıntı yaşamadım sensörden yada dpi dan gecikme süresinden tıklaması gayet iyi aylardır kullanıyorum ilk gün ki gibi ama a4tech oyuncu faresi için ne kadar tercih edilir çok mu iyidir ? hayır kesinlik değildir asla da savunmam tek şikayetçi olduğum konusu şudur ama ergonomik bir yapısı yok tuşlara rahat basılıyor maktoları gayet iyi fakat bir süre oyun oynadıktan sonra işaret parmağını ağrıtıyor insanın buda benim tutuşumla alakalı palm olarak tutup kullanıyorum ben ve inan bu parmak ağrıcı çok kötü birşey ve insanı oyundan ve bilgisayardan soğutuyor anlatmak istediğim konu bu dpi yada gecikme süreleri oyuncu fareleri için neredeyse standarta bağladı o yüzden bunlar ürün seçerken kriter olmamalı artık yada makro ataması bunları artık oyuncu faresi olarak adlandırılan her fare yapabiliyor standart olarak Razer ve steelseries ikiside çok kalite ve sağlam oyuncu fareleri üreten firmalar fakat farelerini kıyasladığın zaman herkes kişisel fikirlerini söylüyor birbirlerinden ayırt edebilmek için kimse dpi larından yada gecikme sürelerinden bahsetmiyor oyuncu faresi böyle birşey işte kişisel bir ürün yani seni uzun süre oyun oynadığnda rahatsız etmemeli fare eline tam oturmalı ki en ufar fare hareketlerini bile rahatlıkla gerçekleştirebilesin fare üzerinde tam kontrol sağlayabilesin benim kişisel tercihim olarak Razer hep aklımın bir ucunda özel bir yerdedir ama olaya gerçekçi baktığım zaman farelerini elime alma şansım olmadı hiçbir zaman ama tüm ürünlerini herşeyiyle araştırırım sürekli şu an elime tam oturabilecek diyebileceğim bir fareleri yok malesef benim gözümde ergonomik fare üretmek riskli iştir bir kesimin eline göre fare yaptığın zaman diğer tüm müşteri potansiyelini kaybedersin bu yüzden ne kadar kalbimde razer da olsa şu ana kolay ulaşıp alabileceğim ergonomisi tam olarak elime oturan tek bir fare gördüm o da logitech g700s sizin belirlediğiniz kalite standartlarında razer yada steelseries ürünlerine rakip olabilir mi orasını bilemem fakat benim kullanım amacım için bana şu an en uygun olarak görünün oyuncu faresi de ergonomisi sayesinde g700s tir alternatifleri varsa arkadaşlar onlarıda yazsınlar lütfen bende öğrenmiş olurum sayelerinde.

• ayrıca PRO oyuncu diye bir terim uydurmuşsunuz kendiniz peşine takılmışsınız ben hiç profesyonel uzun eşşek oyuncusu duymadım mesela profesyonel oyuncu olmaz profesyonel sporcu olur sakın bana bunlarda e-spor saçmalığından bahsetmeyin boşuna. bir kaç firma reklam yapıp ürünleri satılsın diye mouse konrolü "elinin mikron hassasiyeti" iyi bir kaç iyi oyuncuyu e-sporcu diye tanıtıp satışlarını artırmak için sponsor oluyor bu sayede milyar dolarlar kazanırlarken göz boyamak için birkaç bin doları hibe ediyor bazılarıda peşlerinde "hayalimde ki e-sporcu" diye koşturuyor saçmalığın dik alası budur işte. pro oyuncu falan dinleme fare alırken hatta herhangi bir ürün alırken bile alacağın ürün sana özel sana uygun olacak özendiğin oyuncuya değil o yüzden bırak marka takıntısını özentiliği kendine en uygun olan ürünü seç.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.