Şimdi Ara

SteelSeries Siberia Elite Prism Test Masamızda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sezer hocam merhaba,

Dikkatimi çeken 2 konu var;
    1. Son iki incelemenizde biraz keyifsiz/rahatsız gibisiniz, yüzünüzden ve sunumunuzdan öyle anlaşılıyor.
    2. Samimi bir havada inceleme tabiiki güzel ama "harbiden" sözcüğü için ciddiyetine pek uymuyor gibi.

Ve imzandaki iletişim bilgilerininhttp://www.donanimhaber.com/hakkimizda/ bölümüne de eklenmesini sağlarsan iyi olur

Keyifle izliyoruz incelemelerini

Selamlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DENIZCISERKAN -- 24 Ocak 2015; 13:07:19 >

• Eline sağlık hasta gibisin sanki...

Talha reiz ne arıyor orada :D

• İnceleme için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta önce niyeti bozmuş neredeyse Amazondan sipariş geçiyordum. İnsanın padleri eliyle sıkası geliyor pofuduk pofuduk. Ama gerçekten harikulade bir kulaklık, ses kartıda gayet başarılı.
    İnceleme için elinize sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezer bey siz Kingston HyperX Cloud kullandınız mı ? Kullandıysanız artı ve eksilerini söyleyebilir misiniz ?

• fnatıc ın sıtesınde 150euro nasıl temıl edılır bılmıyorum ama turkıye fıyatı resmen raış fıyat...yaklasık 800tl

• Arkadaşlar kulaklığı aldım ve şu an bütün testlerimi uyguladım. Çok fazla uzatmayacağım... Creative tactic rage ve asus strix kulaklıktan sonraki denemem bu kulaklık oldu. Her iki kulaklığın da önüne geçtiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Hem oyun performansında hemde film performansında inanılmaz başarılı. Ayrıca incelemeyi yapan arkadaşa söylüyorum ''HARBİDEN'' Ne demektir acep ? Bu incelemeyi izleyen 10/15 yaşında çocuklar da olabilir. Tesadüf izlediğim bu incelemede düzgün bir Türkçe kullanılmasını dilerdim. Saygılarımla...

• razer megalodon 7.1 ile kıyaslandığında hangisi daha iyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Arkadaşlar kulaklığı aldım ve şu an bütün testlerimi uyguladım. Çok fazla uzatmayacağım... Creative tactic rage ve asus strix kulaklıktan sonraki denemem bu kulaklık oldu. Her iki kulaklığın da önüne geçtiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Hem oyun performansında hemde film performansında inanılmaz başarılı. Ayrıca incelemeyi yapan arkadaşa söylüyorum ''HARBİDEN'' Ne demektir acep ? Bu incelemeyi izleyen 10/15 yaşında çocuklar da olabilir. Tesadüf izlediğim bu incelemede düzgün bir Türkçe kullanılmasını dilerdim. Saygılarımla...

Hocam amazonda 2 farklı ürün var videoki gibi dışı beyaz içi siyah olan ve tamamen beyaz olan model ikisininde fiyatı farklı bu fark neden biliyormusunuz?
  • ben de bu kulaklığı aldım.driver kurulum herşey tamam.Klaklık ve mikrofon varsayılan.Herhangi bir sorun da algılanmıyor fakat mikrofon ses almıyor.Yardımcı olabilir misiniz lütfen çıldırmak üzereyim.
  • reis noldu artık inceleme yok mu?
  • İstediğin inceleme olsun buyur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Sezer -- 27 Şubat 2016; 1:28:31 >
  • acaba reklamsız bır videonuz var bune ya her seye reklam uyuz oldum sıze bısey kazandırmak ıcımden gelmiyor barı arada reklam gelsın bune ya donanım ıncelemeyemı televızyon reklamı ızlemeyemı geliyoruz barı 5 10 sn yapın 1 dakıka nedır :@

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.