Şimdi Ara

SteelSeries Siberia Elite Prism Test Masamızda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Teknik Özellikler:

Frekans Tepkisi: 16 Hz - 28 KHz

Sürücü: 50 mm

Direnç: 32 ohm

Hassasiyet: 120 dB

Destek: Sanal 7.1

Dahili Mikrofon: Tek yönlü (esnek)

Harici Ses kartı: Bulunuyor (usb)

Tipi: Arkası Kapalı

Ses Paylaşım: Bulunuyor

Destek: PS4, PC, Android ve İOS

Bir çok platform ile uyumlu bir şekilde çalışabilen bu oyuncu serisi kulaklık, kulağı kaplayan büyük padler ile dikkat çekiyor.

Kısaca özelliklere değinirsek; 50 mm'lik sürücüsü bulunan kulaklığın, 16'ya 28 frekans tepkisi , 32 ohm direnç ve 120 db de  hassasiyet değeri bulunuyor.  

Tek yönlü mikrofonu ve harici bir ses kartı  bulunan ürün, tüm platformlarda sanal 7.1 destekli çalışabilmekte.

Oyun performansından bahsetmem gerekirse; frekans aralığı geniş olduğu için, oyunun atmosferine yüksek seslerdeyken tamamiyle kendimi kaptırabildim. Kulaklığın izolasyon konusunda da başarılı olduğunu düşünecek olursak, dış Dünya ile bağlantımı kesebildi.

Film performansından bahsetmem gerekirse; Dolby performansını pek beğendiğimi söyleyemem. Beni içine çekebilmeyi başaramadı. Temiz bir sese sahip olsa da pek o insanın içini ısıtan derinliğe sahip değil. Beraberinde gelen yazılım desteği sayesinde, filme özel atanmış ekolayzer seçeneklerini kullanma imkanımız bulunuyor. Bu bağlamda istediğimiz derinliğe erişip, film performansını üst seviyeye taşıyabiliyoruz. 

Prism'in, ekolayzer tepkisi oldukça iyi. O yüzden mutlaka programda atanmış profilleri iyi hissedip, ona göre kullanım amacına uygun seçenekleri değerlendirmenizi öneririm. kulaklığın gerçek performansı, işte o zaman belli oluyor.

• Kafanıza takılan bir soru olursa çekinmeyin, beni tanıyorsunuz, ben buradayım. Şimdiden herkese iyi seyirler diliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hocam bu noontec zoro kulakliklar hakkindada bi inceleme yayinlarsaniz cok memnun olurum. Yurt disindaki sitelerde cok metediliyor. Fiyatina gore performansınin cok iyi olduğu soyleniyor. Bilginiz varsa yardimci olursaniz sevinirim kolay gelsin.

• Alta bi yere fiyat yazılsa güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antepcarsi A kullanıcısına yanıt
    noontec zoro fena bir kulaklık değil basları dolgun tiz ise yeterli bir düzeyde. canlı bir kulaklık fakat bazı ses geçişlerinde kayba uğruyor.
  • Mortuuus kullanıcısına yanıt
    Kulaklık amazonda 200 dolar.Ülkemizde satılıyormu bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • video coremeyrum daaa

• @DH Sezer

bir sorum olacak... sadece mobil ses aygıtlarını mı inceleyeceksiniz? inceleme tarzınızdan dolayı daha değişik ses sistemleri (5.1, 7.1, hi-fi gibi) inceleme gibi bir şansınız veya niyetiniz var mıdır? merak etmekteyim.

• bodyman700 B kullanıcısına yanıt
    Var bazı incelemelerim bakabilirsin. Duruma göre geldikçe değinicem aklınızda varsa bi model alabilirim.
  • vay donanımhaberde hangi kurt öldü de açtınız bu konuyu.

biz buraya droidhaber diyorduk artık nerede kaldı haftanın android , ios , adı sanı bilinmeyen telefonların bile dakikalarca konuşulduğu videonuz.

gerçekten adı sadece donanımhaber kaldı sitenin. mesut çevik te olmasa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Ocak 2015; 5:50:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Sezer

Var bazı incelemelerim bakabilirsin. Duruma göre geldikçe değinicem aklınızda varsa bi model alabilirim.

aklımda direk ürün ismi modeli olarak yok şu anda ama mesela daha çok fiyat / performans ürünleri olabilir. çünkü genelde tanıttığınız ürünler üst seviye ürünler olduğu için ulaşılabilirliği de (bütçe açısından) aynı oranda az olabiliyor. piyasanın mobile kaydığının farkındayım ama sadece mobil ses sistemleri yerine 2.1, 5.1, 7.1 ses sitemleri nin incelemelerini de görmek hoş olurdu. mesela harman kardon dünyada tavsiye edilen ve nispeten yurt dışında daha uygun fiyata bulunabilen hem tasarım olarak hem de ses açısından "kaliteli" olarak adlandırılan bir marka ama gel görelim türkiye'de inceleyen olmadığından milletin haberi bile yok. daha yakınlardan örnek vermek gerekirse de logitech ve creative in ara sırada olsa güncellediği ses sistemleri mevcut ama rafta görmeden varolduklarından bile habersiz bir sürü insan var.

tabi bu söylediklerim sadece sizin için değil, genelde türkiye'de olan durumdur. kimse ses konusunda fazla inceleme yapmıyor. benim isteğim; hazır böyle ses konusunda bilgili, birşeyler öğrenebileceğimiz kaynaklar varken incelenen ürün sayısınında artması bence herkesin hoşuna gider.

• Senelerdir Sennheiser PC 320 kullanıyorum.
    Adamlar kulaklığın yanına ses düzeyini çooook daha önceden konumlandırmıştı ve çok daha kullanışlı buluyorum.

Yan taraftan sesi ayarlarken resmen acı çektiniz.

• Sezer ürünün fiyatı ne kadar acaba ?

• Bilgi için teşekkürler.....

• 700 tl civarı bir fiyatı var.
  • bodyman700 B kullanıcısına yanıt
    Güzel konulara değinmişsin. ben de hepsinin farkındayım. Böyle adam gibi hi-fi sıfatına nail olabilecek sistemlere değinmek istiyorumda onun için aklımda güzel planlar var. Yakında olacak hepsi bowers wilkins getirdiğimi bir hayal etsene ne güzel olur değil mi?
  • Videodaki robotlu film sahnesi hangi filme ait ?

• mnbvb M kullanıcısına yanıt
    The machine. Birinin ilgisini çekebilmiş en sevdiğim filmlerden biridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Sezer

The machine. Birinin ilgisini çekebilmiş en sevdiğim filmlerden biridir.

Teşekür ederim.

Bu arada videolarda inceleme yaparken böyle robot gibi değilde bir film seslendiricisi gibi konuşursan daha hoş olur, izleren sitres altına giriyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.