Şimdi Ara

Steelseries SteelSeries Aerox 3 Wireless - 1229 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steelseries SteelSeries Aerox 3 Wireless - 1229 TL
    Steelseries SteelSeries Aerox 3 Wireless - 1229 TLwww.teknosa.com
    SteelSeries Aerox 3 Wireless Ultra Hafif Gaming Mouse Siyah Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/steelseries-aerox-3-wireless-ultra-hafif-gaming-mouse-siyah-p-125089531

• Paylaşıldığı andan itibaren almaya çalıştım ama stok yok diyor sepete ekle aktif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 43said 4 kullanıcısına yanıt

Bende son aşamaya kadar geldi hocam. Al demedim ama siz buraya kadar gelebildiniz mi?

Steelseries SteelSeries Aerox 3 Wireless - 1229 TL
  • Geldim kart bilgilerini girdikten sonra stok yok dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satın al diyorsun sepetinizde ürün yok diyor.

mağaza stoku da göstermiyor.

dertleri beleş reklam herhaldeSteelseries SteelSeries Aerox 3 Wireless - 1229 TL 

• Burası dahil pekçok forumda paylaşıldı. Ancak alabilen kimse yok maalesef.

• Steelseries satış sonrası cok sıkıntılı, aldığım 2 arctis kulaklıkta bozuldu gonderdig8nizde para iadesi raporu çıkartıyorlar ancak aldığım zamanla ürünün şimdiki fiyati 2-3 katı olmuş. Şikayet var sitesinde bahsettiğimle alakali birçok şikayet var bu durumu bilerek alınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DerMeister_ D kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin tam aksinize gayet memnunum steelseries in garanti hizmetinden. Arctis pro nun kulaklık genişletme yerindeki iç parçası kırıldı kendim gönderdim garantiye sıfır ürün gönderdiler. Apex pro tkl aldım ses açma kapama tekerleği arada sırada çifter çifter atlıyordu onu da mediamarkt a verdim onlar gönderdi. Servis para iade talebinizi onaylamış dediler benim öyle bir talebim olmadı tamir olmuyorsa değişim istiyorum dedim ürünü sıfırıyla değiştirdi mediamarkt. Bu biraz ürünü satın aldığınız firma ile alakalı servis elinde varsa sıfırını gönderiyor size yoksa değişim/iade kararı veriyor zaten. Bu noktadan sonra satıcı firmayla muhatap oluyorsunuz. Müşteri memnuniyetini umursamayan firmalarda ellerinde sıfır ürün olsa bile size vermemek ve para iadesi yapmak için kırk takla atıyorlar tüketici hakem heyetine kadar gidiyor olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uJeed -- 22 Kasım 2023; 19:29:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.