Şimdi Ara

SteelSeries'ten Mekanik Klavyede En Üst Basamak; Apex Pro ve Apex 7 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
9.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Berbat musteri hizmetleri sebebiyle ben sattim gittim Asus aldim. Asus ROG Strix Scope Deluxe Cherry MX Red Switch RGB. Mükemmel klavye. Steelseries renk gösterisinden baska birsey degil. Asus klavye oyunlarda gercekten hizli. Steelseries WASD tuslarinda uzun süreli basmada kesiyor sinyali.

Alıntıları Göster
    Asus iyidir, hayırlı olsun.
  • AtiMX4 A kullanıcısına yanıt
    steelseries müşteri hizmetleri problemli olabilir fakat bu markanın ve klavyenin kötü olduğu anlamına gelmez steelseries Apex pro tkl kullanıcısıyım WASD tuslarında uzun süreli basmada belirttiginiz gibi sinyal falan kesmiyor daha önce hyperx alloy fps red switch kullanan biri olarak red switch ile omni switch arasında ezici bir fark varSteelSeries'ten Mekanik Klavyede En Üst Basamak; Apex Pro ve Apex 7

• kırılan cherry mx key capslerini 3d printer ile parça yapıp hayata döndürüyoruz çok daha sağlam oluyor bir kaç arkadaşıma yardımcı oldum

SteelSeries'ten Mekanik Klavyede En Üst Basamak; Apex Pro ve Apex 7
  • 5 yıldır Apex M500 kullanıyorum ve daha hiçbir problemi olmadı. Keşke param olsa da Apex 7 alabilsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misaros

5 yıldır Apex M500 kullanıyorum ve daha hiçbir problemi olmadı. Keşke param olsa da Apex 7 alabilsem.
    Eski klavyeleri kalitelidir simdi maalesef o kalite yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık ve mouse undan sonra bir daha SteelSeries e tövbe. İkisinin de kullanım ömrü 1 yıl sürdü. Kulaklık donanımsal olarak bozuldu mic de sorunlar yaşamaya başladım. Fare nin üst kaplaması soyuldu çalışıyordu ama malzeme kalitesi dandik verdim bir yetime kullanıyor hala. Klavye ve fare de Razer a geçtim 2 sene oldu tık yok. Kulaklık corsair 1 sene oldu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.