Arkadaşlar merhaba. Çok niyet ettim çok heveslendim. Ve almaya karar verdim ben bu klavyeyi. Kullanan varmı acaba yada kullanımı ile bilgisi olan? Rahatlık sağlıyor mu? Yoksa gereksiz birşey mi?
Bende almayı düşünüyordum yakından inceleme fırsatım oldu sonra düşüncem değişti onun yerine yine Steel Series in klavyesi Merc Stealth ı aldım oyun için tasarlanmış tuş takımı (programlanabilir) gerçekten müthiş kolaylık sağlıyor alışınca.
bence oyunda önde olmak için klawyeden ziyade mouse önemli g500 g700 yada razer naga ile çok fazla key bindings yapabilirsin.
Şahsen ben almam.Normal klavye+mouse'da 30'un üzerinde key bind yapabiliyorken,bir klavyeye o kadar para bağlayamam. not: mouse'umda yalnızda 4 tuş var
Bugün alıcam bu klavyeden. Denedikten sonra fikrimi buraya yazarım.
quote:
Orijinalden alıntı: nerrath
merakla bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: dolmacı
quote:
Orijinalden alıntı: nerrath
merakla bekliyorum
Bu gece oyunun başından kalkamayacaksın heralde o klavyeyi çok merak ediyorum. mesajını yazarken aldığın ücreti ve yeri de yazar mısın?
Çok kotu bir klavye tam anlamı ile .Yahu yok ozel mesaj yok su yok bu yok gereksız yanı hemde kullanıslı degıl W A S D nın yanında olsa hadı neyse
Nerden buluruz bu tarz oyuncu odaklı mouse-klavyeleri?
quote:
Orijinalden alıntı: Z.K
Şahsen ben almam.Normal klavye+mouse'da 30'un üzerinde key bind yapabiliyorken,bir klavyeye o kadar para bağlayamam. not: mouse'umda yalnızda 4 tuş var
Görüyor ve arttırıyorum,mouse'umun sağ-sol tuşu var
quote:
Orijinalden alıntı: Nuke General
quote:
bildiğimiz sağ ve sol mu, yoksa ayrıyetten sağ ve sol mu
quote:
quote:
quote:
Bildiğin sadece sağ ve sol tık tuşları(2 tuşcuk var yani,tekerleği ölü)
quote:
quote:
quote:
quote:
Bildiğin sadece sağ ve sol tık tuşları(2 tuşcuk var yani,tekerleği ölü)
tıklıyorsa sorun yok,adın clicker'e çıkar ama olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Z.K tıklıyorsa sorun yok,adın clicker'e çıkar ama olsun
Ya lafı geçmişken hazır ben neredeyse mouse'u hiç kullanmıyorum ya(yani tuş olsa da klavyeden abanmayı tercih ederim herhalde),ben mi garibim yoksa millet mi garip
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Z.K tıklıyorsa sorun yok,adın clicker'e çıkar ama olsun
Ya lafı geçmişken hazır ben neredeyse mouse'u hiç kullanmıyorum ya(yani tuş olsa da klavyeden abanmayı tercih ederim herhalde),ben mi garibim yoksa millet mi garip
Bende fareyi kamera açısı için kullanıyorum,bir de tek tük kullanmadığım skillere basarken o kadar
quote:
Orijinalden alıntı: Parqual Fintallas
Bende almayı düşünüyordum yakından inceleme fırsatım oldu sonra düşüncem değişti onun yerine yine Steel Series in klavyesi Merc Stealth ı aldım oyun için tasarlanmış tuş takımı (programlanabilir) gerçekten müthiş kolaylık sağlıyor alışınca.
harika bir klavye.fiyatı çok yüksek ama verilen paraya değiyordur kesinlikle.yine de razer nagayı tercih ederim elim ufak klavyede zorlanıyorum
Dostum klavye harika fakat fp ürünü değil param olsa alırmıydım evet test etme fırsatım olmuştu gayet manyak bir klavye yalnız bunun yanına sağlam bir mouse lazım
Selamlar.
Cihazı aldım. Normal klavyelere göre biraz büyük olmasına ragmen görüntüsü güzel ve kullanımı çok kolay. Tuş takımı portatif oldugu için rahatça temizlenebilir. Numerik tarafta bulunan otomatik makrolar çok basit olsa da, bu tuşlar için daha gelişmiş makrolar atanabilir. Özellikle solak oldugum için bu tuşları kullanmak benim için büyük kolaylık saglayacak. Logitech G300 Mouse ile birlikte güzel bir kombinasyon oluşturdu. Tam bir solak dostu (; sırf kolay temizlenmesi açısından bile düşünmeden alınabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme