Şimdi Ara

stefanelli lpg fazla yakıt ve devir 2 katı gösteriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    6 ay önce sattığım lada vegamda stefanelli lpg vardı. vegayı sattım. stefanelli iyi diye stefanelli lpg li lada samara aldım fakat bakım ve ayar yaptırmama karşılık yakıt düşmüyor ve devir bilgisayarda iki katı gözüküyordu. servise sordum bazen böyle yapabiliyor bunlar dediler. ve devirim gazı kesince dalgalanıyor ve vuruntulu çalışıyordu. montaj şemasıyla baktım 1. ve 2. enjektörleri ters bağlamışlar fişlerinin yerini değiştirince rolantim düzeldi. fakat ayara tekrar gittim devir bazen tam okuyamaya biliyor dedi yine.

stefanelli lpgler deviri nereden okuyor acaba. ben bakabilirmiyim. montaj şemasında deviri nereden aldığını göstermemiş.
    yardımcı plursanız sevinirim.

cevaplar için şimdiden teşekürler.

• merhaba, yazilimdan bobin hatali secilmis ise devir yanlis okunur ve sistem hatali calisir.
  • cevabınız için teşekürler fakat stefanelli nin programında bobin seçimi yok.
    sadece lamda seçimi var
  • Merhaba, bobin seçeneği yok ise enjektör sinyalinden devir tespiti yapıyor olabilir, enjeksiyon tipi seçeneğiniz doğru mu?
  • sralı
    full grup
    yarı sıralı var

sıralı seçili

programdan değilde bağlantıdan nereden bakmalıyız. kablonun rengi ve
    nereye bağlı olabileceği hakkında bilgi verirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffer09780 -- 21 Haziran 2012; 9:00:05 >
  • stefanelli lpg nin bağlantısını bilen kimse yok galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.